Yeter artık! bende zengin olmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar böyle bir konu açtığım için hepinizden çok özür diliyorum.

Dışarı çıkıyorum herkesi mutlu mesut gördükce içim icimi yiyor. yaşda her geçen gün artıyor. geriye bakip düşününce bu kadar zaman nasıl böyle hızlı geçti diyorum. sen ne yaptığını anlamadan herşey hızlı gelip geçiyor zaman sanki göz açıp kapayınca doluyor.

Hayata 1 kez geliyoruz. düşünebiliyormusunuz bundan başka hiçbir zaman bidaha bu dünya adını verdiğimiz yerde yani burada olmuyacağız. ne yani 1 kez mutlu mesut olmamız bi kez hayatın tadını çıkaramayacakmıyiz.

Başkalarının benden 5-6 yaş küçükken bile kısa zamanda başarılı olması hayatını kazanıp mutlu olması çok güçüme gidiyor. bazen sinirleniyorum buna.

24 saatin en az 10 saatini başkaları için çalışıyoruz. 10 saat iş 8 saatini uyku. yemek içmek kira vs vs derken kendimize hiç zaman ayıramıyoruz.

ortalama bir insan 70-80 yıl yaşıyor ama 1 yıl bile etmiyor gerçek yaşam.

Yokmu bir proje yokmu bir plan yokmu bir amaç 5-10 yıl içinde gerçekleştirip kalan hayatımda mutlu mesut olup gerçektende yaşayayım?

Son düzenleme:
kardeş kusura bakmada

Dışarı çıkıyorum herkesi mutlu mesut gördükce içim icimi yiyor.

buraya okuduktan sonra devam etmedim..

Dışarı çıkıyorum herkesi mutlu mesut gördükce içim icimi yiyor. yaşda her geçen gün artıyor. geriye bakip düşününce şu 3-4 yıl nasıl böyle hızlı geçti diyorum. sen ne yaptığını anlamadan herşey hızlı gelip geçiyor zaman sanki göz açıp kapayınca doluyor.

Hayata 1 kez geliyoruz. düşünebiliyormusunuz bundan başka hiçbir zaman bidaha bu dünya adını verdiğimiz yerde yani burada olmuyacağız. ne yani 1 kez mutlu mesut olmamız bi kez hayatın tadını çıkarmamız çokmu yalnış?

Başkalarının benden 5-6 yaş küçükken bile kısa zamanda başarılı olması hayatını kazanıp mutlu olması çok güçüme gidiyor. bazen sinirleniyorum buna.

24 saatin en az 10 saatini başkaları için çalışıyoruz. 10 saat iş 8 saatini uyku. yemek içmek vs vs derken kendimize hiç zaman ayıramadığımıın farkındamısınız?

ortalama bir insan 70-80 yıl yaşıyor derler yalan. 1 yıl bile etmiyor gerçek yaşam.

Yokmu bir proje yokmu bir plan yokmu bir amaç 5-10 yıl içinde gerçekleştirip kalan hayatımda mutlu mesut olup gerçektende yaşayayım?

sen huzuru zenginliktemi arıyorsun en nüyük hatayı yapıyorsun bence

Evli değilsen dilerim sevecek birini bulup evlenirsin. İsyan etme Herkres öyle, Benim param pulum var, Annem babam zengin, çalışmaya ihtiyacım bile yok ama genede mutlu değilim. ille paraylamı mutlu olunuyor? Hayattan zevk almaya bak, bi parkta bile dolaşsan o bile mutluluk ille paraylamı mutlu olunuyor? Bak iş bile bulamayanlar var onlara bakıp şükretmek lazım, ve dediğin gibi yıllar geçiyor bu günleride ararız, bu günlerimizinde keyfini çıkarmak lazım, bezmişsin hayatında hepimiz gibi isyan etme, Arkadaş bul kendine yeni farklı sosyal ortamlara gir.. Yada benim gibi bir hayale kapıl ve o hayal için çalış.

Benimkisi Moğolistanın Bozkırlarında Bir Çiftlik...

onu dedem babam diyecekti bende işleri alıp devam edip zenginliğe zenginlik katacaktım. :D

evet hocam. paran olmassa ölenekadar başkaları için köpek gibi çalışacan bu dünyada.

O halde tam aksi için bir şeyler yapmaya başla. Buraya bu konuyu açmak bunlardan birisi değil. Sonuçta bizlerde başkaları için köpek gibi çalışan meslek sahibi insanlarız.
Sayın yönetim şunu şurdan alın götürün bu şekilde millete hakaret etmeye hakkı yok!

Dışarı çıkıyorum herkesi mutlu mesut gördükce içim icimi yiyor. yaşda her geçen gün artıyor. geriye bakip düşününce şu 3-4 yıl nasıl böyle hızlı geçti diyorum. sen ne yaptığını anlamadan herşey hızlı gelip geçiyor zaman sanki göz açıp kapayınca doluyor.

Hayata 1 kez geliyoruz. düşünebiliyormusunuz bundan başka hiçbir zaman bidaha bu dünya adını verdiğimiz yerde yani burada olmuyacağız. ne yani 1 kez mutlu mesut olmamız bi kez hayatın tadını çıkarmamız çokmu yalnış?

24 saatin en az 10 saatini başkaları için çalışıyoruz. 10 saat iş 8 saatini uyku. yemek içmek vs vs derken kendimize hiç zaman ayıramadığımıın farkındamısınız?

ortalama bir insan 70-80 yıl yaşıyor derler yalan. 1 yıl bile etmiyor gerçek yaşam.

Not: Konu ile belki alakasız olabilir ama anlatmak istedim kusura bakmayın.

Yaşınızı bilmiyorum ama o seviyelere gelmek de kolay değil hocam. Kendimden örnek vereyim hem canım sıkılıyordu biraz sıkkınlığım geçer hem. Yaşım 19. Turizm lisesinde okudum, memleketten uzakta. Özel pansiyonda kalıyordum. Onun parasını çıkarmak için yazın otellerde çalıştım, rezil oldum da denilebilir. Söylediklerinizden beterdi. minumum 12 maximum 16 saat çalışıyordum. Neyse şükür atlattım o zamanları yazın çalışıp kazandığımı kışın harcıyordum pansiyon parasını çıkartıyordum. Neyse üni geldik turizm den bıkmıştım artık. Youtube başladım şükür sayesinde 2 yıldır da ailemden para almıyorum. Yt den arta kalan parayla bir yerlere yatırım yapıyorum btc al sat yapıyorum. Kazandırıyor şükür. Ama kimse sana demez ki al bunu yap zengin olucan öyle bişey olsa bile kendi yapar zaten mantıksız geliyor hocam. Yani işin özü biraz sermayen olması lazım hocam 5-10 yıl çalışıp yatmak için, yada iyi bir sektörde iyi bilgili olman lazım. Misal şu an üni 2 deyim bu yıl bitiyor inşallah. Java öğrenmeye başladım eğitim setleri aldım. Biraz da kendini geliştirmene bağlı. İstediğim Bilgisayar mühendisi , Yazılım dı ama olmadı ygs, lys eğitim sistemi böyle olunca. Dedim kendim öğreneyim iyi iş çıkarırım ben iyi yerlere gelirim dedim başladım :)

Lütfen bekleyiniz. Sizi zengin olma musteri hizmetlerine aktarıyorum. Tahmini bekleme süresi :Spam bitince

Arkadaşın yaşını tek merak eden ben miyim ?

Evli değilsen dilerim sevecek birini bulup evlenirsin. İsyan etme Herkres öyle, Benim param pulum var, Annem babam zengin, çalışmaya ihtiyacım bile yok ama genede mutlu değilim. ille paraylamı mutlu olunuyor? Hayattan zevk almaya bak, bi parkta bile dolaşsan o bile mutluluk ille paraylamı mutlu olunuyor? Bak iş bile bulamayanlar var onlara bakıp şükretmek lazım, ve dediğin gibi yıllar geçiyor bu günleride ararız, bu günlerimizinde keyfini çıkarmak lazım, bezmişsin hayatında hepimiz gibi isyan etme, Arkadaş bul kendine yeni farklı sosyal ortamlara gir.. Yada benim gibi bir hayale kapıl ve o hayal için çalış.

Benimkisi Moğolistanın Bozkırlarında Bir Çiftlik...
Zengin oldugunu solemissin hocam.oralardan ciftlik alabilirsin sanirim.

Zengin olabilmek için neler yaptın mesela ?
Bir yerlere gelebilmek için insanlar nelerden vazgeçiyor. Herşeyden önce halimize şükretmek lazım. Kapitalist sistem ülkeye iyice oturmuş vaziyette. Eğer bu ülkede zengin olmak istiyorsan ya çalacaksın, yada birşeyler üreteceksin.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------

Not: Konu ile belki alakasız olabilir ama anlatmak istedim kusura bakmayın.

Yaşınızı bilmiyorum ama o seviyelere gelmek de kolay değil hocam. Kendimden örnek vereyim hem canım sıkılıyordu biraz sıkkınlığım geçer hem. Yaşım 19. Turizm lisesinde okudum, memleketten uzakta. Özel pansiyonda kalıyordum. Onun parasını çıkarmak için yazın otellerde çalıştım, rezil oldum da denilebilir. Söylediklerinizden beterdi. minumum 12 maximum 16 saat çalışıyordum. Neyse şükür atlattım o zamanları yazın çalışıp kazandığımı kışın harcıyordum pansiyon parasını çıkartıyordum. Neyse üni geldik turizm den bıkmıştım artık. Youtube başladım şükür sayesinde 2 yıldır da ailemden para almıyorum. Yt den arta kalan parayla bir yerlere yatırım yapıyorum btc al sat yapıyorum. Kazandırıyor şükür. Ama kimse sana demez ki al bunu yap zengin olucan öyle bişey olsa bile kendi yapar zaten mantıksız geliyor hocam. Yani işin özü biraz sermayen olması lazım hocam 5-10 yıl çalışıp yatmak için, yada iyi bir sektörde iyi bilgili olman lazım. Misal şu an üni 2 deyim bu yıl bitiyor inşallah. Java öğrenmeye başladım eğitim setleri aldım. Biraz da kendini geliştirmene bağlı. İstediğim Bilgisayar mühendisi , Yazılım dı ama olmadı ygs, lys eğitim sistemi böyle olunca. Dedim kendim öğreneyim iyi iş çıkarırım ben iyi yerlere gelirim dedim başladım :)

Bende yıllardır turizmciyim en iyi ben anlarım sizi :)

O halde tam aksi için bir şeyler yapmaya başla. Buraya bu konuyu açmak bunlardan birisi değil. Sonuçta bizlerde başkaları için köpek gibi çalışan meslek sahibi insanlarız.
Sayın yönetim şunu şurdan alın götürün bu şekilde millete hakaret etmeye hakkı yok!

kimseye hakaret etmiyorum. kendi konumda kendi düşüncelerimi paylaşıyorum.
kendinizden fantazi üreterek sanki millete hakaret etmiş gibi davrandığımı yalanlamaya çalışmayın. ve rica edersem konuma cevap yazmayın. forum kurallarınca tartışma yasaktır.

Param yok, 10 bin civarında borcum var, ama 3 ay önce bana göre dünyanın en güzel, en iyi, en merhametli, en anlayışlı ve daha sayamadağım onlarca güzel huyuna sahip insanıyla tanıştım, geçen ay onunda nişanlandım, 10 temmuz da nikahım var Allah izin verirse. 3 ay önceye kadar bende umutsuz huzursuz bunalımdan çıkamayan biriydim, şimdi ne borç düşünüyorum nede para, üstüne o borcun üstüne bi 10 binde nişanda yedim, önümde birde düğün var, ama çok şükür huzurluyum, bana manevi olarak destek olan biri var artık. Eee sağlığım sıhatim işim gücümde var, Allahtan başka ne istim. Parada huzur ararsan o huzuru bulamazsın dostum.

Bak sana bir örnek. Kıymetli bir arkadaşımdı kendisi.ALLAH rahmet eylesin. Bodrum Kent Tv - GEN AVUKAT YANGINDA HAYATINI KAYBETT!..

Yedi sülalesine yetecek malı vardı. Giderken çeyrek altın götürülmüyor. Yanlış yere bakıyorsun.

Yazılacak çok şey varda ben sana kısaca özetleyim...Kısmetden ötesi olmaz..Tabi kısmetden ötesi olmaz diyip otur bekle demiyorum..Çalış,çabala ama bilki kısmetinde yoksa olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri