YGS geldi çattı

allah yardımcımız olsun :)

Valla internet mahvetti beni başından kalkıp hiç ders çalışamadım o yüzden bu seneden hiç umudum yok.
Seneye bilgisayar filan söküp sınava çalışacağım yada tam tersi olacak.

Valla internet mahvetti beni başından kalkıp hiç ders çalışamadım o yüzden bu seneden hiç umudum yok.
Seneye bilgisayar filan söküp sınava çalışacağım yada tam tersi olacak.

bende son 1 ay kala pc yi başka odaya koyup kitleyecektim ama olmuyo.

Bu arada sağolun arkadaşlar

Sınava girecek arkadaslara başarılar diliyorum dualarım sizinle.

Bende mezuna kalıcam bu sene.Seneye hazırlanıyorum bakalım. Başarılar size.

Size tek önerim normal bir sınava giriyomuş gibi girin bir deneme sınavı misali heyecanlanırsanız heleki tmciler o paragraflar adamın ömrünü yer bitirir :D

Rabbim herkese istediği yeri kazanmayı nasip etsin bende yarın giriceğim YGSye umarım başarırız :)

inşallah. Cok sağolun arkadaşlar. Yarın sınav iyi geçerse burdayım gene

Allah yardımıcınız olsun. çok stres yapmayın ölüm yok sonunda:)

Sırf 40tl verdim diye sabahın köründe kalkıp bende giricem. Ama bu sefer kafam rahat giricem. Zaten artık kazanmak gibi bir derdim kalmadı :D Sınava giricek arkadaşlara tavsiyem YGS herzaman kolay olur. ( Tabii az çok çalışan biri için ) Benim denemelerde 250 üstü yapamayan arkadaşlarımın bu sınavda 300 üstü yaptıkları oldu eğer kafanız rahat olursa ve panik yapmazsanız zaten kolay bir sınav inşallah güzel şeyler yaparak çıkarsınız. Hem tecrübe ile söyleyeceğim bir diğer şey ise önemli olan LYS dir. Herşeyi LYS belirler... Ben YGS 1 ay kala bile integral ve türev konularını bitirmeye çalışıyordum, çünkü LYS 2-3 ayda bitecek birşey değil.

Sırf 40tl verdim diye sabahın köründe kalkıp bende giricem. Ama bu sefer kafam rahat giricem. Zaten artık kazanmak gibi bir derdim kalmadı :D Sınava giricek arkadaşlara tavsiyem YGS herzaman kolay olur. ( Tabii az çok çalışan biri için ) Benim denemelerde 250 üstü yapamayan arkadaşlarımın bu sınavda 300 üstü yaptıkları oldu eğer kafanız rahat olursa ve panik yapmazsanız zaten kolay bir sınav inşallah güzel şeyler yaparak çıkarsınız. Hem tecrübe ile söyleyeceğim bir diğer şey ise önemli olan LYS dir. Herşeyi LYS belirler... Ben YGS 1 ay kala bile integral ve türev konularını bitirmeye çalışıyordum, çünkü LYS 2-3 ayda bitecek birşey değil.

ygs nin kolay olduğunu da nereden çıkarıyorsun zaten ygs mat mantığa dayalı bu yüzden lysden daha zor diye düşünüyorum

Başarılar tüm arkadaşlara...

ÖNEMLİ !
ADAYLARIN SINAV BAŞLADIKTAN İLK 120 DAKİKA VE SON 15 DAKİKA DIŞARIYA ÇIKMALARINA İZİN VERİLMEYECEK
ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda, bugüne kadar yapılan genel uygulamalara ilave olarak, güvenliği daha da artırmak amacıyla farklı tedbirler uygulanacak.
- Sınav binasına girip sınavdan önce tuvalet izni verilmeyeceğinden fiziksel ihtiyaçlar daha önceden gidermelidir.
- Sıraya oturunca sınav belgelerini hazırlayıp, sınav görevlisinin yönergeleri doğrultusunda yapılan açıklamaları dikkatlice dinlenmeli, anlaşılmayan yerleri çekinmeden görevliye sorulmalıdır.
- Sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, su ve şekerleme ÖSYM tarafından her bir aday için hazırlanmış soru kitapçığı ve cevap kâğıdı ile birlikte temin edilecektir.
Bu nedenle yanında sınava giriş evrakların ve istersen şeffaf pet şişede bulunan su dışında hiçbir evrak ya da materyal, alınmayacağından, götürmemelidir.
- Sınav evraklarını (Soru kitapçığı ve cevap kâğıdı) aldıktan sonra kendinize ait olup olmadıkları mutlaka kontrol edilmelidir.
- Cevap kâğıdına T.C. kimlik numarası ve sınav kitapçık numarası, soru kitapçıklarını dağıtıldıktan sonra sayfalarda eksik olup olmadığı, baskı hatası olup olmadığı, sayfa numaralarının sıralı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Sınav kitapçığında bir problem varsa hemen sınav görevlisi uyarılmalıdır.
- Sınav puanının hesaplanması için dört (4) testin en az ikisinin ham puanının 0,5 ve üstünde olması gerekmektedir.
Tüm sınav kurallarına uyulması,
Kopya girişiminde bulunulmaması,
Soru kitapçığı numarası ile cevap kâğıdına kodlanan numaranın aynı olması,
T. C. Kimlik numarası, soru kitapçık numarası ve cevapların cevap kâğıdına uygun şekilde kodlanmış olması gerekmektedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri