YGS ye girecek mağdurlar

Yaparsınız arkadaşlar bizde girdik yaptık bi şeyler üniversite ortamı çok iyidir :D

üniversitede kızlar teklif ediyomuş, kesmeyin ümidinizi :P

Kazanamazsam evden kaçmam gerekcek :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu konuda yazacağım o kadar çok şey var ki.. Ama kısaca durumumu özetlemek istiyorum. Tam yaz stajım bitti okullar açıldı (2013) ben derslere başladım bu forumu gördüm bir kaç hafta kafa yordum az bir miktar kazandım sonra annem babam çok zorladılar çalış çalış üniye girmezsen adam olamazsın diye başımın etini yediler ben de sırf onlar sussunlar diye kapadım pcyi derslere abandım zaten temelim sıfır bir senede olacak gibi değil sadece 1 ay çalışmaya dayanabildim arkadaşlar sadece 1 ay bir kere pc yüzü görmedim ama o anlar ders çalışırken falan kafamda sürekli adsense youtube vardı sürekli düşünüyordum aklıma umut(forumdan) kazançları geliyordu moralim bozuluyordu ben de kazanabilirim dedim zaten sektör yeni başladı seneye bitmeden bir şeyler yapmalıyım dedim 1 ayın sonunda kitabı falan bıraktım okula gitmeyi bıraktım (ciddi anlamda değil devamsızlık kullanıyorum) staja gitmeyi bıraktım 3-4 ay oldu kafa yordum şu işe ne bulduysam indirdim yükledim vds + ebook + bot toplam 200 cebimden ödemişimdir şimdi ise allaha şükür o parayı bir günde çıkarır oldum 100 kanal açtım ne bulduysam sıra sıra yükledim 1 ay bekledim 5 tanesi mi ayakta kaldı direk adsenseye bağladım 10 adsense açtım 5 tanesi mi banlandı diğerleriyle devam ettim şimdi mutluyum ama önüme getirseniz köklü soru çözemem o da işin farklı bir boyutu.

Üniversiteye gelecek olursak dersleri falan bıraktım dediğim gibi benim daha farklı bir hedefim var okulum bu sene bitiyor inş sorunsuz bitireceğim yazın da istanbula abimin yanına gideceğim zaten sevgilisiyle kalıyorlar arkadaşları geliyor falan üni ortamı gibi bir ortam bir yandan da sorun çıkmazsa paramı alacağım adsense dan ve ingilizce kursuna gideceğim arkadaşlar sırf bu ülkedeki sisteme uymamak için yurt dışında üniversite okuyacağım Allah'a şükür memur babam annem benim için emekli olmuyorlar taktılar kafaya okutacaklar ama tek fark bu ülkede okuyup bu ülkeye hizmet etmek gibi bir amacım yok bir an önce kurtulmaya bakıyorum keşke şu sistem atatürk zamanında olsaydı keşke gençler hayatının en güzel günlerini üç beş kuruş kazanmak için üniye harcamasaydı keşke herkes istediği mesleği yapsaydı ama artık bu mümkün değil en azından ben mümkün olduğuna inanmıyorum yine içimi döktüm sağlık olsun herkese bol kazançlar üni öğrencilerine iyi çalışmalar dilerim

Ne halt yiyeceğim konusunda bi fikrim yok dershane parası çıksın diye youtube kasmaya çalışıyorum ama youtube kasacam diyede dershaneye gitmiyorum böyle trajik bişey var :D hedeflediğim puanın biraz altındayım günlük 3-4 saat çalışıyorum inşallah çıkartıcaz istediğimiz seviyeye umarım bütün çalışmalar boşa gitmez

bide şunu söyliyim kazanmakla bitmiyo çanı var kilidi var varda var yani :)

Ne halt yiyeceğim konusunda bi fikrim yok dershane parası çıksın diye youtube kasmaya çalışıyorum ama youtube kasacam diyede dershaneye gitmiyorum böyle trajik bişey var :D hedeflediğim puanın biraz altındayım günlük 3-4 saat çalışıyorum inşallah çıkartıcaz istediğimiz seviyeye umarım bütün çalışmalar boşa gitmez

Yalnız değilmişim bende bu sistemi yapıyorum la. :D

---

Ben üniversite falan planlamıyorum aslında dil öğrenip değişik işlere atılmak istiyorum bunun için de sermaye lazım sermayeyi de ancak ve ancak YT'den yapabilirim ben o yüzden her şey YT'ye bağlı şuanlık. Fakat bir yerden de düşünüyorum o ortama girmem lazım mı diye çok iyi diyor herkes.

Ben girdim geçen sene çok kötü ya o anki heyecanımı anlatamam odaklanamadım normalden çok daha düşük 392 almıştım :D neyse attık kendimizi bir yere :D

iki sene öcen girdim endsütri mühendsiliği kazandım şuan okuyorum yetmedi bir daha giriyorum bu yıl :D

Ben şu olaya anlam veremiyorum. İyi bir yer kazanmak için maaşımızın yüksek olması için en az 4 sene üniversite bitirmek lazım, değil mi?

Tamam üniversiteyi kazandık kayıt olmak için bir ton para, orada kalmak için(ev, yurt) bir ton para günlük ihtiyaçlarımızı onu bunu karşılamak için bir ton para. 4 yılın sonunda ne olacak(ki hiç sınıfta kalmadan geçersek)? Aylık 2000 - 3000 veya gittiğimiz üniye göre daha yüksek veya alt seviyede bir kazanç. Sonra asker falan var tabii bunlara hiç girmiyorum. Eğitim tabii ki de iyi güzel gitmek bende istiyorum üniye ama arkadaş bu kadar sene boşa geçiyor bence. Değer mi? Memur olmayı hiç sevmiyorum düşünüyorum da özgürlüğümüzü elimizden alıyorlar zorunlu kravat zorunlu kumaş pantolon her sabah tıraş olmak. Ayrıca emir altında çalışmak, bir sorun çıktı mı bir sürü iş yoğun tempo vs.

Düşüncelerinizi söyler misiniz lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum şu karambolün içinden kurtarın beni...

Ben şu olaya anlam veremiyorum. İyi bir yer kazanmak için maaşımızın yüksek olması için en az 4 sene üniversite bitirmek lazım, değil mi?

Tamam üniversiteyi kazandık kayıt olmak için bir ton para, orada kalmak için(ev, yurt) bir ton para günlük ihtiyaçlarımızı onu bunu karşılamak için bir ton para. 4 yılın sonunda ne olacak(ki hiç sınıfta kalmadan geçersek)? Aylık 2000 - 3000 veya gittiğimiz üniye göre daha yüksek veya alt seviyede bir kazanç. Sonra asker falan var tabii bunlara hiç girmiyorum. Eğitim tabii ki de iyi güzel gitmek bende istiyorum üniye ama arkadaş bu kadar sene boşa geçiyor bence. Değer mi? Memur olmayı hiç sevmiyorum düşünüyorum da özgürlüğümüzü elimizden alıyorlar zorunlu kravat zorunlu kumaş pantolon her sabah tıraş olmak. Ayrıca emir altında çalışmak, bir sorun çıktı mı bir sürü iş yoğun tempo vs.

Düşüncelerinizi söyler misiniz lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum şu karambolün içinden kurtarın beni...

Kardeşim herşey iyi hoş güzel ama şöyle düşün.Yemek yedin doydun afedersin ama yediğin herşeyi ertesi gün biryerinden çıakrtıyorsun.şimdi düşünelim.madem çıakrtıcaz niye yiyoruz ? .Bu hesaba geliyor seninkisi.Dünyada böyle bir döngü var.sen o parayı alsanda vereceksin.vermek için almıyor musun bunu.ama az ama çok.bu dünya düzeni böyle. ne kadar laf etsekte asla değişmeyecek gerçekler var.keşke herşey istediğimiz gibi olsa.ama maalesef ülkemizde şu anki dünya düzeninde elimziden gelecek olan tek şey sistemin kölesi olmak.Bazılarımız sisteme karşı çıakbilir.ve belki onalr için iyi olabilir.Fakat herkes bu kadar şanslı olmyabilir.Cesareti olan sisteme karşı çıkar ve bazıları kazanır.Bazıları ise kaybetmeye mahkum kalacaktır :)

Kardeşim herşey iyi hoş güzel ama şöyle düşün.Yemek yedin doydun afedersin ama yediğin herşeyi ertesi gün biryerinden çıakrtıyorsun.şimdi düşünelim.madem çıakrtıcaz niye yiyoruz ? .Bu hesaba geliyor seninkisi.Dünyada böyle bir döngü var.sen o parayı alsanda vereceksin.vermek için almıyor musun bunu.ama az ama çok.bu dünya düzeni böyle. ne kadar laf etsekte asla değişmeyecek gerçekler var.keşke herşey istediğimiz gibi olsa.ama maalesef ülkemizde şu anki dünya düzeninde elimziden gelecek olan tek şey sistemin kölesi olmak.Bazılarımız sisteme karşı çıakbilir.ve belki onalr için iyi olabilir.Fakat herkes bu kadar şanslı olmyabilir.Cesareti olan sisteme karşı çıkar ve bazıları kazanır.Bazıları ise kaybetmeye mahkum kalacaktır :)

Sistemin kölesi olmayacağım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri