Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üniversitede kızlar teklif ediyomuş, kesmeyin ümidinizi![]()
şehir efsanesi![]()
Öyle birşey olsaydı TR'de üniversiteliler sap sap dolaşmazdı![]()
Ne halt yiyeceğim konusunda bi fikrim yok dershane parası çıksın diye youtube kasmaya çalışıyorum ama youtube kasacam diyede dershaneye gitmiyorum böyle trajik bişey varhedeflediğim puanın biraz altındayım günlük 3-4 saat çalışıyorum inşallah çıkartıcaz istediğimiz seviyeye umarım bütün çalışmalar boşa gitmez
Ben şu olaya anlam veremiyorum. İyi bir yer kazanmak için maaşımızın yüksek olması için en az 4 sene üniversite bitirmek lazım, değil mi?
Tamam üniversiteyi kazandık kayıt olmak için bir ton para, orada kalmak için(ev, yurt) bir ton para günlük ihtiyaçlarımızı onu bunu karşılamak için bir ton para. 4 yılın sonunda ne olacak(ki hiç sınıfta kalmadan geçersek)? Aylık 2000 - 3000 veya gittiğimiz üniye göre daha yüksek veya alt seviyede bir kazanç. Sonra asker falan var tabii bunlara hiç girmiyorum. Eğitim tabii ki de iyi güzel gitmek bende istiyorum üniye ama arkadaş bu kadar sene boşa geçiyor bence. Değer mi? Memur olmayı hiç sevmiyorum düşünüyorum da özgürlüğümüzü elimizden alıyorlar zorunlu kravat zorunlu kumaş pantolon her sabah tıraş olmak. Ayrıca emir altında çalışmak, bir sorun çıktı mı bir sürü iş yoğun tempo vs.
Düşüncelerinizi söyler misiniz lütfen, ben mi yanlış düşünüyorum şu karambolün içinden kurtarın beni...
Kardeşim herşey iyi hoş güzel ama şöyle düşün.Yemek yedin doydun afedersin ama yediğin herşeyi ertesi gün biryerinden çıakrtıyorsun.şimdi düşünelim.madem çıakrtıcaz niye yiyoruz ? .Bu hesaba geliyor seninkisi.Dünyada böyle bir döngü var.sen o parayı alsanda vereceksin.vermek için almıyor musun bunu.ama az ama çok.bu dünya düzeni böyle. ne kadar laf etsekte asla değişmeyecek gerçekler var.keşke herşey istediğimiz gibi olsa.ama maalesef ülkemizde şu anki dünya düzeninde elimziden gelecek olan tek şey sistemin kölesi olmak.Bazılarımız sisteme karşı çıakbilir.ve belki onalr için iyi olabilir.Fakat herkes bu kadar şanslı olmyabilir.Cesareti olan sisteme karşı çıkar ve bazıları kazanır.Bazıları ise kaybetmeye mahkum kalacaktır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.