yıkım sonrası toparlama

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

antre

Yasaklanmış
selam arkdaslar dun kapanan 3 adsensemin ardından bugun tekrardan basladım. yeni bir adsense actım. toparlama konusunda yardımınıza ihtiyacım var , kanal onaylamak icin kullanacagım programları denedim bir türlü olmadı (3cx) , bunun dısında doğrulama icin kullanabilecegim program varmıdır tsk ler.

1-2 gün dinlen-kafanı topla üstünde biriken negatifliği at öyle başla.2 gün geç başlamakla da bir şey olmaz.bana skype dan ulaş kanal ayarlayayım,sonra hallederiz aramızda

hocam telefon doğrulaması için twilio kullanabilirsiniz ben şahsen kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı sms doğrulaması için birebir

komik bir durum mu hocam ? cok mu komigine gitti ? adsenselerimin banlanması ve yardım istemem ?
burası bir aile , zaten senin gibiler oldukca canımız daha cok sıkılır.

komiklik olsun diye söylemedim. eğer aynı ıp den devam ediyorsan bu işe illaki artçı yıkımlar olacakdır. biraz ufkunuzu açın. geniş ve detaylı düşünün.

ayrıca uyarı olsun bi faydası olur diye yazdım. yadeyse burda sana 2 kelime yazmayla para girmiyo cebime.

komiklik olsun diye söylemedim. eğer aynı ıp den devam ediyorsan bu işe illaki artçı yıkımlar olacakdır. biraz ufkunuzu açın. geniş ve detaylı düşünün.

ayrıca uyarı olsun bi faydası olur diye yazdım. yadeyse burda sana 2 kelime yazmayla para girmiyo cebime.

peki hocam sagolasın. allah razı olsun

peki arkadaslar adsense acarken misal ahmet adına actım ama mehmet adına banka bilgileri girdim bir sorun olur mu ?

İlk once 2 3 tane hesap ac hocam bir kac gun devam et ipi kara listeye dustuyse o kanallarda gider sonra kanal acmaya devam edersin k7 var telefon onati icin ama ben 3cx kullaniyorum

hocam telefon doğrulaması için twilio kullanabilirsiniz ben şahsen kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı sms doğrulaması için birebir
[MENTION=6107]cybersoldier[/MENTION] Twilio nasıl bir şeydir hocam, numara mı veriyor bize yoksa bulduğumuz numaraları bu sisteme mi ekliyoruz. Hem sesli çağrı hem de sms geliyor mu? Bu konuda geniş bilgi verebilir misiniz?

İlk once 2 3 tane hesap ac hocam bir kac gun devam et ipi kara listeye dustuyse o kanallarda gider sonra kanal acmaya devam edersin k7 var telefon onati icin ama ben 3cx kullaniyorum

adıma adsense acarsam sorun olur mu ? baska isimle adsense acıp kendi adıma banka hesabı olusturursam sorun olur mu ?

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocama cok tesekkur ediyorum sagolsun kanal yardımı yaptı toparlanmam icin , ilerde bende kanal yardımı yapacagım bu sartla verdi..

komik bir durum mu hocam ? cok mu komigine gitti ? adsenselerimin banlanması ve yardım istemem ?
burası bir aile , zaten senin gibiler oldukca canımız daha cok sıkılır.

Espri yapmaya çalışıyor kendi çapında işte. Elleme eğlensin çocuk yazık..

@cybersoldier Twilio nasıl bir şeydir hocam, numara mı veriyor bize yoksa bulduğumuz numaraları bu sisteme mi ekliyoruz. Hem sesli çağrı hem de sms geliyor mu? Bu konuda geniş bilgi verebilir misiniz?

birçok ülkenin telefon numarası ile sms alabilirsiniz telefon numarası ile kayıt olunuryor deneme hesabı ile doğrulama işlemlerini çok rahat gerçekleştirirsiniz baktın numara olmuyormu silip başka bir no alırsın

Adsense sahibi ismi ile banka hesabı sahibi ismi aynı olmak zorunda değil.
Benim de aynı değil...

peki hocam banka ismi girerken benim 2 adım var birisini girmem yeterli olur mu , daha once banlanan hesaplarımda 2 isim vardi cunku.. yada baskası adına mı banka hesabı tanımlayım ?

Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Sorun adsense hesabında kayıtlı olan isimden değil de birden çok adsense hesabınız olmasından kaynaklı bence.

ip ve mac değiştirdinmi onları değiştirmeden başlama format bile atabilirsin riske girmeye gerek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri