Arkadaşlar Çekiliş sonuçlanmıştır, katılan herkese teşekkür ederim..
Hakları devredebilmemiz için videoyap süreniz olması ve hesabınızın aktif olması gerekmektedir.Bu şartları karşılamayan arkadaşların yedek talihlileri devreye girecektir.
exceLLency vol 2 Çekiliş Sonuçları
Asıl Talihliler: 54, 68, 18, 96, 95, 34, 41, 70, 82, 7, 119, 121
@SwoRd
@GriAy
@Sume
@yavute
@fth
@Kurabiyeci
@cptasyom
@yenerk
@JocqeREmre
@SoNDaYI
@Hamburger
@crazykanka61
Yedek Talihliler: 124, 67, 48, 99, 35, 90, 59, 76, 133, 101, 106, 32
Çekiliş İlan Adresi:
exceLLency vol 2 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
Kazanan asıl talihli arkadaşlar;
Hakları devredebilmem için videoyap hesabınızın aktif olması gerekmektedir.
Sizden ricam videoyap üyelik id nizi bana iletmeniz olacaktır.
Çekilişte 12 tane talihli belirlenecektir ve 10.000`er adet yükleme hakkı mevcut hesaplarına gönderilecektir.Hesaplarınız aktif olmalı ve günü bitmemiş olmalıdır aksi taktirde transfer sağlayamayız.
Son katılım 31 aralık gecesi 23:59`dur.Katılıyorum yazmanız yeterlidir, çekiliş en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olup en geç 03 ocakta yayınlanacaktır.
2015 hepimiz için hayırlı olsun, ne demiştik Videoyap gülsün dünya gülsün
Hakları devredebilmemiz için videoyap süreniz olması ve hesabınızın aktif olması gerekmektedir.Bu şartları karşılamayan arkadaşların yedek talihlileri devreye girecektir.
exceLLency vol 2 Çekiliş Sonuçları
Asıl Talihliler: 54, 68, 18, 96, 95, 34, 41, 70, 82, 7, 119, 121
@SwoRd
@GriAy
@Sume
@yavute
@fth
@Kurabiyeci
@cptasyom
@yenerk
@JocqeREmre
@SoNDaYI
@Hamburger
@crazykanka61
Yedek Talihliler: 124, 67, 48, 99, 35, 90, 59, 76, 133, 101, 106, 32
Çekiliş İlan Adresi:
exceLLency vol 2 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
Kazanan asıl talihli arkadaşlar;
Hakları devredebilmem için videoyap hesabınızın aktif olması gerekmektedir.
Sizden ricam videoyap üyelik id nizi bana iletmeniz olacaktır.
Çekilişte 12 tane talihli belirlenecektir ve 10.000`er adet yükleme hakkı mevcut hesaplarına gönderilecektir.Hesaplarınız aktif olmalı ve günü bitmemiş olmalıdır aksi taktirde transfer sağlayamayız.
Son katılım 31 aralık gecesi 23:59`dur.Katılıyorum yazmanız yeterlidir, çekiliş en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olup en geç 03 ocakta yayınlanacaktır.
2015 hepimiz için hayırlı olsun, ne demiştik Videoyap gülsün dünya gülsün
Son düzenleme: