Yılbaşı Çekilişi için Öneri

kindersaft

Kayıtlı Üye
spam her gecen gun dahada zor olmaya basladı adsense kesınlesmıyor f**g sebepsız kanal kapanması vs... bu sebeple cogu kısı özgune gecmeyı dusunuyor bende dedım forumda 100k kısı vardır heralde bu soylıyecegıme 25k kısı katılsa ozgun ıcın fıkrı olan aklındakını guzel bır vıdeoya cevırebılecek bırıkımı olan uyelere soyle bır yardımları olabılır
her ay 1 konu acılacak ozgune gecmek ısteyenler 1 vıdeo hazılayacak ve bu konu uzerınden paylasacak oylama ıle vıdeolar arasından en ıyısı secılecek daha sonra herkes gırecek kanala vıdeoyu ızleyecek 1 lıke atacak ve ertesı gun o vıdeonun trendlerde olmasını saglayacak
belkı sacma gelebılır ama bır onerıdır eksıklerı yanlısları duzeltılebılır

Haha 100k kişi mi var forumda yok artık :D :D 100 kişi var mıdır acaba aktif? :)

Haha 100k kişi mi var forumda yok artık :D :D 100 kişi var mıdır acaba aktif? :)

hesap olarak yoksa her an 100k kısı onlıne olmuyordur

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 11:59 ----------

1 2k kısı bıle katılsa yararlı olur gıbı gelıyor bana aslında admınler bu ısı duzenlese veya kanal ıcın logo banner yapabılecek bır arkadas ufak bır odul koysa her ay bırıncı olana logo banner yapılsa ılk basta belkı cok bır katılım olmaz ama fıkır ıse yararsa sonrakı aylarda katılım artar

Eğer o kanal f**g lanıp kapanmazsa bende bişey bilmiyorum :D

Forumda 20 kişi ya var ya yoktur :D aktif forumcu yani :D :D 100k

onemlı zamanlarda dıkkat cekılebılse ıyı olur mesela ayın 18ındekı adsense banları ıcın acılan konuyu 20k kısı zıyaret etmıs

forumdaki aktif kişi sayısı belli konuların okunma sayılarına bakabilirsiniz. Öyle 25k falan değil :D

Forumda 100k kişimiz olsa yt de trafik sorunu çekmezdik :D

Bence gayet güzel bir öneri. Herkes birbirine böyle destek verebilse, neler yaparız neler. Ben destek vermek isterim. Öneri sahibini de iyi niyetinden dolayı tebrik ederim. Sen olumsuz yorum yapan insanlara bakma dostum, insanlar her zaman iyi birşeyler ortaya koymaya çalışan insanları kötülerler ya da heveslerini kırarlar. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde buna belirli bir yaşa kadar alışıyorsun. Olumlu yorum yapan insanları bir grup içerisine topla, herke birbirine destek versin. Bakın o zaman neler oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri