Yılbaşı'nı Evde Geçireceklere Öneri[Paylayacak video]

Throck

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aramızda mutlaka yılbaşını evde geçirecek ve bir yandanda yt ile ilgilenecek arkadaşlar vardır.

az önce reklamlarda gördüm kanal D yılbaşında komedi dükkanı Özel bölüm yapacakmış.

komedi dükkanı serisi ytda Aramızdan bir arkadaşa mükemmel gelirler kazandırmakta.

bu bölümü mutlaka atmalısınız. Kaliteniz hd olur ve tek part olmasına özen gösterirseniz Güzel gelirler elde edeceksinizdir videonuzda. en azından benim beklentilerim bu yönde.

dipnot:videoda %99 şarkılar nedeniyle eşleşen uyarısı verecektir şarkı sahnelerini kesin. ve videoda 3-4 reklam açın​

Bu öneriyi geliştirerek başka ülkelerde yılbaşı programlarını araştırın Dünya'da ki saat farkı nedeniyle o insanlar yılbaşına girerken siz vidyoyu upload ediyo olursunuz. Dünyadan yılbaşı kutlamalarını da dahil edebilirsiniz buna.

Havai fişek gösterilerini upload edin (tellif veriyro 2-3 gün sonra)
Ben geçen sene yapmıştım fena para bırakmadı.

Ünlülerin yılbaşına özel Vine'ları,İnstagram videolarını da koyup paylaşabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar aramızda mutlaka yılbaşını evde geçirecek ve bir yandanda yt ile ilgilenecek arkadaşlar vardır.

az önce reklamlarda gördüm kanal D yılbaşında komedi dükkanı Özel bölüm yapacakmış.

komedi dükkanı serisi ytda Aramızdan bir arkadaşa mükemmel gelirler kazandırmakta.

bu bölümü mutlaka atmalısınız. Kaliteniz hd olur ve tek part olmasına özen gösterirseniz Güzel gelirler elde edeceksinizdir videonuzda. en azından benim beklentilerim bu yönde.

dipnot:videoda %99 şarkılar nedeniyle eşleşen uyarısı verecektir şarkı sahnelerini kesin. ve videoda 3-4 reklam açın​

O arkadaş kim acaba? ben tanıyor muyum? :)
Program 23:00 'da başlıyor 1:00 gibi biter,2 gibi yüklemiş olurum da eğer sen mundo 'dan erken çıkarsan ve bahsettiğin absenti getirirsen ; %70lik Absentten sonra komedi dükkanı yerine cmylmz fundamentals'ı , youtube yerine dailymotion'a yüklerim heralde o kafayla :p

Torrent'e can kurban. Benden de bir öneri; Kat.ph deki tv show kategorisinden en son yüklenenleri yapıştırın gitsin.

Torrent'e can kurban. Benden de bir öneri; Kat.ph deki tv show kategorisinden en son yüklenenleri yapıştırın gitsin.

arkadaş ben bi kanal açtım adsense'e bağlamadım 5 tane tv show attım 1 hafta sürmedi para kazanma kapatıldı. sizin nasıl oluyorda para kazanma kapanmadan yüklüyorsunuz.

adsense'e bağlamış olsam belkide tüm kanalların para kazanma kapatılacaktı?

var mı yolu yöntemi?

Ben Komedi Dükkanından kazanıyorum ama artık atmayacağım. Biliyorum ki o program cem yılmaz falan olacak deniyor. Yani direk Dünya engeli telife boğarlar videoyu ) Adsenseyi riske atmaya gerek yok. Hem onu direk televizyondan kayıt yapıp yükleyecek bir sürü arkadaş mevcut )

arkadaş ben bi kanal açtım adsense'e bağlamadım 5 tane tv show attım 1 hafta sürmedi para kazanma kapatıldı. sizin nasıl oluyorda para kazanma kapanmadan yüklüyorsunuz.

adsense'e bağlamış olsam belkide tüm kanalların para kazanma kapatılacaktı?

var mı yolu yöntemi?

Dostum sen gidip en son yüklenen nba şovunu veya "herhangi bir tv şovunu" (sonuçta tv şovlarının hepsi teliflidir) indirdiğin gibi anında yüklersen iki güne kalmaz dünya engeli de yersin para kazanman da kapanır başına gelmeyen kalmaz. Bu yükleme demek değil ama biraz aklını çalıştır. Youtube'da milyonlarca izlenen tv şovları kaç dakika? En fazla 10 dakika yani adam asıl programı yüklemek yerine insanların izleyeceği yerleri kesmişte yüklemiş. Sadede gelirsek; Tv show'unu indir, ingilizcen varsa en beğendiğin bölümü kes upload et, yine telif vs verecektir bu yüzden adsense a izlenim sayısı 1000 i geçtikten sonra bağla böylece sorunsuzca paranı kazan.

9238incit7500961.jpg

Dostum sen gidip en son yüklenen nba şovunu veya "herhangi bir tv şovunu" (sonuçta tv şovlarının hepsi teliflidir) indirdiğin gibi anında yüklersen iki güne kalmaz dünya engeli de yersin para kazanman da kapanır başına gelmeyen kalmaz. Bu yükleme demek değil ama biraz aklını çalıştır. Youtube'da milyonlarca izlenen tv şovları kaç dakika? En fazla 10 dakika yani adam asıl programı yüklemek yerine insanların izleyeceği yerleri kesmişte yüklemiş. Sadede gelirsek; Tv show'unu indir, ingilizcen varsa en beğendiğin bölümü kes upload et, yine telif vs verecektir bu yüzden adsense a izlenim sayısı 1000 i geçtikten sonra bağla böylece sorunsuzca paranı kazan.

9238incit7500961.jpg

hmm anladım olayı.. bir teşekkür olarak istersen torrent davetiyesi gönderebilirim :)

yılbaşı harammı helalmı

Yılbaşı normal şartlar bize zaten haramdır. Bizde kutlamalar vs olmaması gerekiyor.

Ayrıca tam yılbaşına denk gelen bir durum da var bu yıl. Peygamber efendimizin peygamber efendimiz (s.a.v) torununun yıl dönümüdür.

Bu sebepten dolayı kutlayacak arkadaşların bilgisi olsun. Her yıl yıl dönümü oluyor lakin bu yıl tam yılbaşına denk geliyor.

Ayrıca son belaların yağdığı akşam. Yani toplamda 350 bin çeşit bela yağacakmış. Tabi kim nasıl girerse o şekilde üstüne çeker belayı.

Not: Bu konuyu kimse tartışma haline getirmesin ben sadece ailemden duydum. Sizleri de bilgilendirmek için söyledim. İster yılbaşını kutlarsınız isterseniz kutlamazsınız. Ben hazırlık yapmıştım lakin durum böyle olunca kutlamayacağım.

Ayrıca bu sebepten dolayı da kutlamayı değil çalışmayı tercih ediyorum ben..

Yılbaşı sağlam ekmek kapısı kutlama yok çalışma var bize yılbaşında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri