Yılda 100k kazandıran kanal kaç tl eder ?

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

severall

Kayıtlı Üye
Merhabalar ytpara, elimde yılda 100.000 küsür tl kazandıran bir kanal var. Kanalı 2018 Haziran ayında aldım, bir dönem ağırlık verdim ve aylık 10k ya ulaştı. Kanalda seslendirme yapıyorum. Fakat artık takatim kalmadı, kanalı yakın bir arkadaşımdan almıştım şimdide kuzenin eşine satıcağım. Net üzerinde tanıdığım biriyle bir işlem olmayacak yani. Kanalın abone sayısı 300k ya yakın. Sizce bu kanalın ederi nedir ? Kanal seslendirme üzerine yarısında kendim varım son yüklediklerimde sadece ses animasyon ve cc lisanslı videolar var. Ederi konusunda nasıl bir fiyat istemeyelim bilemedim, değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar için teşekkürler, 175.000’e verdim.

Son düzenleme:
hocam benim bir kanal vardı aylık 6,7,8 bin arası getiriyordu ben o kanalı 75 bine verdim eğer senin kanalın bende olsaydı 250 binden aşağı vermezdim sadece düşüncem (abartı kaçabilir başkasına göre ama kanalla uğraşılırsa 1 yılda çıkarılabilir bir kazanc yartırım gibi düşünün)

hocam benim bir kanal vardı aylık 6,7,8 bin arası getiriyordu ben o kanalı 75 bine verdim eğer senin kanalın bende olsaydı 250 binden aşağı vermezdim sadece düşüncem (abartı kaçabilir başkasına göre ama kanalla uğraşılırsa 1 yılda çıkarılabilir bir kazanc yartırım gibi düşünün)

katılıyorum.

yıllık kazancı 12 ile çarpacaksın kanal ederini bulmak için

Hocam normal şartlarda aylık kazancın belli bir çarpan ile satılıyor kanal. Lakin bence kanalı satmayın aynen seslenditmeler ile devam edin. Ama ederi konusunda alacak kişi sanırım 100, 130 bin felan verir en fazla sanırım.

Ama gerçekten alabilecek kişi olmak isterdim. Hiç sıkılmadan sürekli videolar atardım.

Benim kanalın Pk kapandı içimden seslendirme yapmak bile gelmiyor şu aralar.

Yıllık kazancı 12 ile mi çarpacak.

Yani 1.2000.000 milyon mu? Hocam siz ciddi misiniz.

Bu gerçekten astronomik bir rakam.

Son düzenleme:

1,2 milyon TL satılabileceğine düşünüyor musun :) 5-6 daire veya kilo kilo aldın eder :D arsa vs :D
...................................

Normalde 10-15 katı derler veya kanalın son 6 ay kazancını hesaplayıp satabilirsin. Satabileceğin fiyat aralığı 100-200K arası olabilir. Onun üstü fantazi olur. Kim bu riske girer zor. Parası olan farklı yöntemlere yatırır. Parası olmayan kredi vs yapıp almak ister. İki gün sonra para kazanma kapanabilir. Ucu açık riskler var. Paraya ihtiyaç var ise 100K gibi rakamlara hemen satma ihtimalin olabilir diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

Acil ihtiyaç yok ise satma.Devam et.

Son düzenleme:
kanal tehlike arz ediyorsa spam vs. değerinin altınada satılır ama sağlam kanalsa düzenli getirisi varsa satış işi saçmalık , senede 100k getiriyormuş ,o parayı anca 1 milyon tl vadelide kazanırsın

İllede satmak istiyorum dersen ve o kisiyle anlasamazsan belki biz anlasiriz link ve birkac analytics ekrani atarsan teklifimi sunarim

Yıllık 100 bin tl kazandıran kanalım olsa, bırak sıkılmayı işi gücü bırakır sabah akşam video seslendirir o kazancı her türlü arttırırım. Yılda 60-70 bin tl yi eşek gibi çalışıp alacağıma kanala varımı yoğumu verirdim.

bu işte risk her daim var. bakarsın algoritma değişir kanalı önplana çıkarmamaya kullanıcılara sunmamaya başlar. o yüzden 2 senelik gelirine satmak kâfi. tabi belki algoritma kanalı uçuşa da geçebilir, uğraşmak istemiyorum diyorsanız da bunu gözardı etmeniz gerek. yine de içim rahat etsin diyorsanız; kanal bana ait olsaydı 350 den aşağı satmazdım.

hangi 1 milyon tl lik daire ayda 10k kira bırakıyor?

350 iyi fiyat. almak isteyen de riskiyle alcak yapcak bi şey yok.

siz ilgilenemiyorsanız hazır seslendirmen tutun o ilgilensin.İçerikleri o hazırlasın versin.Benim tavsiyem budur .

Bence kanalı satmayın . Elimde başka kanal var ben daha çok kazanıyorum diyorsanız , sizin bileceğiniz iş . Ama başka geliriniz yoksa ortak olun derim . :)Tanıdığınız kişiye , yani işin belirli kısımlarını öğretin . Noter onayında bunu doğrulayın. Bu devirde ortak olmakta zor. Buda benim fikrim . Elinizde gül gibi kanal var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri