Yine Hesabım Kapandı

• Kullanıcı ByEmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ByEmir

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar şuanda adsenseye girdim anormal durum dedi telefonla onay yaptım açıldı.

Youtube hesabımın ilk kanalı 2.2k video olmuştu bugün şimdi hesbaınız kalıcı olarak kapatıldı yazıyor.Çok video yüklendigi içinmi kapandı acaba beyler :(

Toplu 300-400 video atarsan 50'si 3. taraf verse 1 tanesi telif verse tabiki ban yersin .

toplu yükleme yapacağına

10 kanal aç videoları bölüştür birine 40 birine 60 öyle yap daha mantıklı

Bu mesaj geldi

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı SanalTelevizyonn YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

---------- Mesaj saat 20:00:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:35 civarında gönderildi. ----------

Şimdi benim diger kanallarım banmı yiyecek

Bu mesaj geldi

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı SanalTelevizyonn YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

---------- Mesaj saat 20:00:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:35 civarında gönderildi. ----------

Şimdi benim diger kanallarım banmı yiyecek
aynı maıl banada geldı . 24 kanalım sılındı .
lahmacuna limon sıkıyorum şu an

aynı maıl banada geldı . 24 kanalım sılındı .
lahmacuna limon sıkıyorum şu an

bi kaç gün hesap açmıyacam artık.Kalan kanallara 20-30 video atıp bekliyicem :(

---------- Mesaj saat 20:09:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:34 civarında gönderildi. ----------

millet milyarları götürüyor banlanmıyor.Biz 3-5 dolar alınca ban yiyoruz.Nasıl bi adalet bu :D

bi kaç gün hesap açmıyacam artık.Kalan kanallara 20-30 video atıp bekliyicem :(

---------- Mesaj saat 20:09:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:34 civarında gönderildi. ----------

millet milyarları götürüyor banlanmıyor.Biz 3-5 dolar alınca ban yiyoruz.Nasıl bi adalet bu :D
taktik belli
10 mail her birine 10 kanal her kanala gunde sadece 100 video . 500 videoya ulastıgında bırak

= tanesınde 500 video olmak uzere 100 kanal .
ardından biraz niche ve twitter calıs . yinede her gun 10-20 dolar atmazsa
toptancıya git 2 kasa limon al gerisini biliosun

[/COLOR]millet milyarları götürüyor banlanmıyor.Biz 3-5 dolar alınca ban yiyoruz.Nasıl bi adalet bu :D[/QUOTE]

onlar da banlanıyorlar ama pes etmiyorlar.bakınız : [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Toplu 300-400 video atarsan 50'si 3. taraf verse 1 tanesi telif verse tabiki ban yersin .

toplu yükleme yapacağına

10 kanal aç videoları bölüştür birine 40 birine 60 öyle yap daha mantıklı

Dediğinde haklı olabilirsin. 3.taraf konusunda.Bölme,biçme,kesme boş işler alaksı yok :)

---------- Mesaj saat 20:31:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:23 civarında gönderildi. ----------

Çok video yüklemek ile hiçbir alakası yok. Öyle olsa multi upload olayını da eklenmezdi. Benim bi kanalda 2k diğer kanalda 1.5 kanal bir diğer kanalda 1.5k video falan toplamda 5k-7k arasıdır zannedersem. Hiçbir hesabım da kapanmadı. Biri sadece teliften gitti o kadar. Çok video yüklemek spam değildir. Youtube da olan videoları yüklemekte spam olmaz. Aynı anda birden fazla kanala video yüklemek spamdır. Her gün her kanala binlerce video atmak spamdır. Ayrıca o videolardan iyi tık alıyorsan da kolay kolay kanalın kapanmaz. Yararlıdan kastım alakalı etiketler ile izleyinin tıklayabileceği reklamlar çıkarmasına Youtube un yardımcı olmak. Google yararlı olan şeylerin her zaman yanındadır. Youtube'da Google'ın olduğuna göre politikaları burada da aynı değişen birşey yok sen tıklanma alıyorsan reklam verene mutlaka yarar sağlıyorsundur. O yüzden de youtube kolay kolay birşey yapmaz. Tabi hile,hurda yoksa işin içinde.

Youtube herşeyin farkında ve oldukça töleranslı davranıyor topluluk ihtarları saçmalığı haricinde.

Spam aynı kanala aynı videoları atmaktır. Arkadaşın da dediği gibi 3.taraf ve dünya geneli engeller olan videolar birden fazla gelirse şansına eğer ondan dolayı da kanal uyarı almadan kapanabiliyor.

SPAM !!! Video ile alakalı olmayan başlıklar,açıklamalar ve etiketler girmektir.

Bu arada açtığım kanallar 1 aylık falan.

Dediğinde haklı olabilirsin.

---------- Mesaj saat 20:31:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:23 civarında gönderildi. ----------

Çok video yüklemek ile hiçbir alakası yok. Öyle olsa multi upload olayını da eklemezdi. Benim bi kanalda 2k diğer kanalda 1.5 kanal bir diğer kanalda 1.5k video falan toplamda 5k-7k arasıdır zannedersem hiçbir hesabım kapanmadı. Biri sadece teliften gitti o kadar. Çok video yüklemek spam değildir. Youtube da olan videoları yüklemekte spam olmaz. Aynı anda birden fazla kanala video yüklemek spamdır. Her gün her kanala binlerce video atmak spamdır. Ayrıca o videolardan iyi tık alıyorsan da kolay kolay kanalın kapanmaz. Google yararlı olan şeylerin her zaman yanındadır. Youtube'da Google'In olduğuna göre politikaları burada da aynı değişen birşey yok sen tıklanma alıyorsan reklam verene mutlaka yarar sağlıyorsundur. O yüzden de youtube kolay kolay birşey yapmaz. Tabi hile,hurda yoksa işin içinde.

Youtube herşeyin farkında ve oldukça töleranslı davranıyor topluluk ihtarları saçmalığı haricinde.

Spam aynı kanala aynı videoları atmaktır. Arkadaşın da dediği gibi 3.taraf ve dünya geneli engeller olan videolar birden fazla gelirse şansına eğer ondan dolayı da kanal uyarı almadan kapanabiliyor.

Bu yüzden ban yedim o zaman ben...1 kanalımdaki 100 küsür videoyu diger kanalada kopyaladım sabah..Demek bu yüzden ban yedim :(

Peki şuan diger hesaplarıma bişe olurmu..

Bu yüzden ban yedim o zaman ben...1 kanalımdaki 100 küsür videoyu diger kanalada kopyaladım sabah..Demek bu yüzden ban yedim :(

Peki şuan diger hesaplarıma bişe olurmu..

Kardeşim 2 kanalda var aynı videolar bende de. Çok fazla yapmamakla birlikte öyle birşey yaptım ama bu düpedüz spamdır zaten aynı videoları farklı kanallara atmak. Çok rahat anlarlar bunu zaten banın sebebi o olabilir büyük ihtimalle. Fakat adalet yok tabi kiminde oluyor kiminde olmuyor saçma sapan iş.

Burası önemli aynı ip üzerinde olan aynı videoların başka başka kanallara atılmazsı SPAM olup, farklı ip lerden yani farklı kişilerin aynı videoları atmaları spam değildir.

Kardeşim 2 kanalda var aynı videolar bende de. Çok fazla yapmamakla birlikte öyle birşey yaptım ama bu düpedüz spamdır zaten aynı videoları farklı kanallara atmak. Çok rahat anlarlar bunu zaten banın sebebi o olabilir büyük ihtimalle. Fakat adalet yok tabi kiminde oluyor kiminde olmuyor saçma sapan iş.

Burası önemli aynı ip üzerinde olan aynı videoların başka başka kanallara atılmazsı SPAM olup, farklı ip lerden yani farklı kişilerin aynı videoları atmaları spam değildir.

Şuan diger hesaplarıma girmemde sorun olmaz artık değil mi

Şuan diger hesaplarıma girmemde sorun olmaz artık değil mi

Kardeşim şüpheli hesaplarına olan olmuş zaten de olmaz ama sen ip değiştir ve o şekilde hesaplarına gir, çık saçma olmakla birlikte ip değiştirmek bende totem gibi birşey oldu :D Google saçma sapan işler yapıyor çünkü :)

Arkadaşlar bir sorun var ama bulamadım gitti ytkazan kullanıyorum bugün 5 kanal açtım yine banlandı bu hafta 20 tane kanal gitti acaba bottan mı kaynaklanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri