yine kanalım kapandı bıktım artık

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

GaaktuG

Yasaklanmış
...... hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Kanalı daha acalı 30 saat olmadı yine kapanmıs ne telif yedim nede 3. eşleşen neden oldu anlamadım kafayı yemek üzereyim 200+ video yükledim ünlem olanları anında sildim eslesen yada telif varsa direk sildim birden para kazanma gitmiş

geçmiş olsun aynısı daha onceleri benimde başıma geldi kanalınızın kapanma sebebi ünlemer sanırım

Hocam sanıyorum bir yerlerde eksiklik yapıyorsun/um son günlerde benimde fazlasıyla başıma gelmeye başladı bu olay .. ufaktan canımı sıkmıyor değil , daha titiz çalışmak gerekiyor.Bu stabil bir durum olsa , forum bu konulardan geçilmez sanıyorum..

Bir yerlerde yanlış yaptığımız birşeyler olsa gerek derin bir nefes alıp problemi tespit etmeye çalışın :)

Hocam sanıyorum bir yerlerde eksiklik yapıyorsun/um son günlerde benimde fazlasıyla başıma gelmeye başladı bu olay .. ufaktan canımı sıkmıyor değil , daha titiz çalışmak gerekiyor.Bu stabil bir durum olsa , forum bu konulardan geçilmez sanıyorum..

Bir yerlerde yanlış yaptığımız birşeyler olsa gerek derin bir nefes alıp problemi tespit etmeye çalışın :)

bilsem yanlısın yerini yapmamda belki bilen vardır diye foruma yazdım bende

şuan fikrim o silmeniz fayda etmez diye düşünüyorum tabiki bunu net bilemiyecem başıma geldiği için hemen ünlem dedim çünkü benimde kanalımda ne tek eşleşen nede dünya geneli çıkmıştı

...... hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Kanalı daha acalı 30 saat olmadı yine kapanmıs ne telif yedim nede 3. eşleşen neden oldu anlamadım kafayı yemek üzereyim 200+ video yükledim ünlem olanları anında sildim eslesen yada telif varsa direk sildim birden para kazanma gitmiş

bu kanal yuzunden kapanmıs ama para kazanman baska baglı hesapda unutmus olabılırsın unlemlerı sılsende yeteri kadar alınca sorun oluyor gene bu şekil

bu kanal yuzunden kapanmıs ama para kazanman baska baglı hesapda unutmus olabılırsın unlemlerı sılsende yeteri kadar alınca sorun oluyor gene bu şekil

hocam bu kanalı dün actım icine 210 video attım bu gece yine kapatıldı ünlemlere felan cok dikkat ettim bunun dısında 1 kanalım daha var ona sıcramamıs

hocam bu kanalı dün actım icine 210 video attım bu gece yine kapatıldı ünlemlere felan cok dikkat ettim bunun dısında 1 kanalım daha var ona sıcramamıs

Demek ki neymiş, bi gecede 210 video atmayacak maksimum 30 sağlam video ile çalışılacakmış :) Spama ağır yaptırımlar var, daha dikkatli davranın.

bi kanala en fazla 100 video atıyorum şuanlık kafam rahat :D

Benimde kanalım kapandı 6 aydır uğraşıyorum son 10 gündür para kazanmaya başlamıştım şimdi kapandı emekler hep boşa gitti..

1 gecede 100 video at kanalı 2 ye böl bence sorun çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri