En baştan anlatıyorum. 2 hafta önce kanalımdan bir videoya topluluk ihtarı geldi, ucundan da olsa haklılardı videonun içinde "HOT" kelimesi vardı hafifte müstehcendi eyvallah dedik o kanal kapandı. Daha sonra yeni kanal açtım upload'a devam ettım bir sabah uyandım kanal yok kayıp. 2 hafta ara verdim, 4 gün önce modemi resleyip IP değiştirdim, tekrar kanallar açtım yine aynı mevzu sabahına giriyorum kanallar yok pufff diye kayboluyor. Kapanan kanalların maillerini inceledim, hepsinde aynı ihtar var ama ihtar gelen videonun içeriğinde uzaktan yakından sakıncalı bişe yok. Neyse hepsine eyvallah dedim bi arkadaşın önerisiyle bugün VDS satın aldım, sadece kanalları ordan yönet sıkıntı olmaz demişti. Öğlen 300 video attım kanala, şimdi girdim yine kanal lost. Çözümü yok sanırım bu işin, bırakma noktasına geldim. Aklımda çok güzel fikirler var ama bu illet yüzünden bi türlü dikiş tutturamıyorum.Gelen maillerden birini ekde yolluyorum. Belki biri yardım eder de kurturuluruz. Hepinize hayırlı kazançlar...