Yok bunun çözümü,BIRAKMA NOKTASINDAYIM.

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
En baştan anlatıyorum. 2 hafta önce kanalımdan bir videoya topluluk ihtarı geldi, ucundan da olsa haklılardı videonun içinde "HOT" kelimesi vardı hafifte müstehcendi eyvallah dedik o kanal kapandı. Daha sonra yeni kanal açtım upload'a devam ettım bir sabah uyandım kanal yok kayıp. 2 hafta ara verdim, 4 gün önce modemi resleyip IP değiştirdim, tekrar kanallar açtım yine aynı mevzu sabahına giriyorum kanallar yok pufff diye kayboluyor. Kapanan kanalların maillerini inceledim, hepsinde aynı ihtar var ama ihtar gelen videonun içeriğinde uzaktan yakından sakıncalı bişe yok. Neyse hepsine eyvallah dedim bi arkadaşın önerisiyle bugün VDS satın aldım, sadece kanalları ordan yönet sıkıntı olmaz demişti. Öğlen 300 video attım kanala, şimdi girdim yine kanal lost. Çözümü yok sanırım bu işin, bırakma noktasına geldim. Aklımda çok güzel fikirler var ama bu illet yüzünden bi türlü dikiş tutturamıyorum.Gelen maillerden birini ekde yolluyorum. Belki biri yardım eder de kurturuluruz. Hepinize hayırlı kazançlar...

En baştan anlatıyorum. 2 hafta önce kanalımdan bir videoya topluluk ihtarı geldi, ucundan da olsa haklılardı videonun içinde "HOT" kelimesi vardı hafifte müstehcendi eyvallah dedik o kanal kapandı. Daha sonra yeni kanal açtım upload'a devam ettım bir sabah uyandım kanal yok kayıp. 2 hafta ara verdim, 4 gün önce modemi resleyip IP değiştirdim, tekrar kanallar açtım yine aynı mevzu sabahına giriyorum kanallar yok pufff diye kayboluyor. Kapanan kanalların maillerini inceledim, hepsinde aynı ihtar var ama ihtar gelen videonun içeriğinde uzaktan yakından sakıncalı bişe yok. Neyse hepsine eyvallah dedim bi arkadaşın önerisiyle bugün VDS satın aldım, sadece kanalları ordan yönet sıkıntı olmaz demişti. Öğlen 300 video attım kanala, şimdi girdim yine kanal lost. Çözümü yok sanırım bu işin, bırakma noktasına geldim. Aklımda çok güzel fikirler var ama bu illet yüzünden bi türlü dikiş tutturamıyorum.Gelen maillerden birini ekde yolluyorum. Belki biri yardım eder de kurturuluruz. Hepinize hayırlı kazançlar...

kardeşim vallaha iğrenç bir durum. Yalnız seni birileri şikayet ediyor ondan oluyor video kategori rotanı değiştir bi derim. Bu arada kardeşim vds de ip değiştir ve vds den temiz bir kanal aç dene bence hiçbir şey olmayacak o şekilde olursa ama videolarından oluyor bu durum %99.9 ;)

Re: Cevap: Yok bunun çözümü,BIRAKMA NOKTASINDAYIM.

kardeşim vallaha iğrenç bir durum. Yalnız seni birileri şikayet ediyor ondan oluyor video kategori rotanı değiştir bi derim. Bu arada kardeşim vds de ip değiştir ve vds den temiz bir kanal aç dene bence hiçbir şey olmayacak o şekilde olursa ama videolarından oluyor bu durum %99.9 ;)

Dostum şikayet ediliyorda youtube hiç mi bakmıyor videoya, yani görsen videoyu gülersin buna mı ihtar gelmiş diye.

Kardeş Vds almışsın ama bir fikir almamışsın.Onu da ben vereyim.Neden bir kanala bi kereden 300 video atıp spam yapıyorsun?

Spam listesine girmişsin.
VpS ipinde karalisteye girerse aldığın Vps'te bir işine yaramaz.

İlk iş kendi çerezlerini sil, modeme reset at.
Sıfır bir kanal aç.
Sürekli aynı kanalı atmaya çalışıyorsan o kanalı atma.
Yeni bir kanal kopyala onu atmaya çalış.
video sayın 250'yi geçmesin.
Kanala herşeyi yaptıktan sonra videolarıda attıktan sonra en son adsenseye bağla.

Birde butür taktiklerle dene.
Kesin işe yara demiyorum ama belki yarar.

Kardeş Vds almışsın ama bir fikir almamışsın.Onu da ben vereyim.Neden bir kanala bi kereden 300 video atıp spam yapıyorsun?

onunla ilgisi yok hocam.

---------- Mesaj saat 01:37:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:40 civarında gönderildi. ----------

Spam listesine girmişsin.
VpS ipinde karalisteye girerse aldığın Vps'te bir işine yaramaz.

İlk iş kendi çerezlerini sil, modeme reset at.
Sıfır bir kanal aç.
Sürekli aynı kanalı atmaya çalışıyorsan o kanalı atma.
Yeni bir kanal kopyala onu atmaya çalış.
video sayın 250'yi geçmesin.
Kanala herşeyi yaptıktan sonra videolarıda attıktan sonra en son adsenseye bağla.

Birde butür taktiklerle dene.
Kesin işe yara demiyorum ama belki yarar.

hocam özellikle neden 250 yi geçmesin dedin ?

Kardeş Spam mesajı değil bu gelen, ayrıca 300 videoyu çat diye atmadım 50şer paket paket attım.

onunla ilgisi yok hocam.

hocam özellikle neden 250 yi geçmesin dedin ?

Sürekli aynı kanalı atmaya çalışıyor belliki, buda 300video yani 300'den daha aşağı atmanı söylemek için 250 dedim.
300'den daha az birde öyle dene.
250-270'te olur ama 300 ve üstü olmasın.

Zaten kanal spamdan uçmazsa ilerde tekrar üstüne video atabilirsin.

Sürekli aynı kanalı atmaya çalışıyor belliki, buda 300video yani 300'den daha aşağı atmanı söylemek için 250 dedim.

Dostum 300 dediysem tam 300 değil zaten 3. şahısla, sildiklerimle falan 200 tane anca kaldı. Olay 300 tane olması değil 30 video attığımdada aynı mesaj geldi.

anladım hocam.:)

Birde şu dikkatimi çekti de her gün elinizdeki kanallara video yüklemeyin. 1-2 gün aralıklarla yüklemek en güzeli. İzlenime falan adsense den bakarsın zaten kanala girer bakarsın ona göre duruma göre video yüklenir. Ama bizim millet para kazanma hırsı yüzünden her gün her kanala yüzlerce video yolluyor tahmini kazancından da oluyor.

Bu iş için analiz de yapılması gerekiyor. Kalburüstü olmuyor.

Cok video atma ile alakasi yok.Bende attim 4-5 gun once 600 e yakin bir kanala video bu spam olaylarini gormek adina,risklide bir kategori hic birsey yok.

Bence sen yukleme yaptigin,yada mail adreslerini actigin ip adreslrini bi yenile.

Cok video atma ile alakasi yok.Bende attim 4-5 gun once 600 e yakin bir kanala video bu spam olaylarini gormek adina,risklide bir kategori hic birsey yok.

Bence sen yukleme yaptigin,yada mail adreslerini actigin ip adreslrini bi yenile.

evet abi aynen dediğin gibi video ile alakası yok. Olsa ben gümlemiştim çoktan bi kanalımda 2.1k video var :D

Diğerinde de 1.5k var :D Bir diğerinde de 1.8k var :D

Kanallar sağa sağlam Allah'a çok şükür.

Hocam sırf bu IP'den şüphelendiğimden modem resleyip denedım, şimdide VDS aldım ingiltere lokasyonlu, yok yine aynı sonuç.

Ben kendimden örnek verim. 3 haber kanalım var 3 yabancı 3 türkçe ve her gün ortalama 40-70 arası video indirir yabancıları yabancılara türkçeleri türkçe kanallara atardım. 3 kanala 70 video ve hiç sıkıntı çıkmadı.

Fakat bir keresinde 1. video da tak spam algıladı kanalı. Hesabı açtıktan sonra hemen video yüklememenizi öneririm. Birde telefondan açtıydım yani aynı anda vps den girdiydim.

Bir de hesap açarken kurtarma e postasını hep aynı mı yazıyorsunuz? İkincil e posta, doğrulama için tel kullanıyormusunuz. Kullandığınız isim vb aynı mı.

Cevap: Re: Cevap: Yok bunun çözümü,BIRAKMA NOKTASINDAYIM.

Hocam sırf bu IP'den şüphelendiğimden modem resleyip denedım, şimdide VDS aldım ingiltere lokasyonlu, yok yine aynı sonuç.

ingiltere lokasyondaki ip değiştirt ccleaner indir temizle çerezleri ıvır zıvır daha sonra da temiz bir kanal aç yeni bir dene bence sorun olmayacak ve o tarz videolar değil ne yüklüyorsan artık başka tür video at mesela ne bilim haber videoları at bi dene.

Çözumu basıt bır yerlerden ıp adresın spam olarak algılanmış..

1-Modemını fabrıka ayarlarına çevır tekrar yukle
2-Butun herşeyı denedım dıyorsan,pc ye format at tekrar vıdeo yuklemeyı dene sorun ortadan kalkacaktır.

Ben kendimden örnek verim. 3 haber kanalım var 3 yabancı 3 türkçe ve her gün ortalama 40-70 arası video indirir yabancıları yabancılara türkçeleri türkçe kanallara atardım. 3 kanala 70 video ve hiç sıkıntı çıkmadı.

Fakat bir keresinde 1. video da tak spam algıladı kanalı. Hesabı açtıktan sonra hemen video yüklememenizi öneririm. Birde telefondan açtıydım yani aynı anda vps den girdiydim.

Bir de hesap açarken kurtarma e postasını hep aynı mı yazıyorsunuz? İkincil e posta, doğrulama için tel kullanıyormusunuz. Kullandığınız isim vb aynı mı.

VDS'den sonra kurtarma epostası girmedim hocam, VDS almadan önce doğrulama için tel gerekiyordu her denememde farklı tel verdım yine olmadı, VDS alınca ingiltere lokasyonlu olduğundan tel sormadı, bütün bilgileride farklı girdim sonuç yine aynı.

---------- Post added at 02:04:36 ---------- Previous post was at 02:04:10 ----------

ingiltere lokasyondaki ip değiştirt ccleaner indir temizle çerezleri ıvır zıvır daha sonra da temiz bir kanal aç yeni bir dene bence sorun olmayacak ve o tarz videolar değil ne yüklüyorsan artık başka tür video at mesela ne bilim haber videoları at bi dene.

Eyv dostum ilgilendiğin için, dediklerini yapıp tekrar deneyeceğim.

---------- Post added at 02:05:32 ---------- Previous post was at 02:04:36 ----------

Çözumu basıt bır yerlerden ıp adresın spam olarak algılanmış..

1-Modemını fabrıka ayarlarına çevır tekrar yukle
2-Butun herşeyı denedım dıyorsan,pc ye format at tekrar vıdeo yuklemeyı dene sorun ortadan kalkacaktır.

Modemin CD'si Allah bilir nerelerde:) format CD'm de kayıp Recovery atabiliyorum sadece. Eyv ama ilgilendiğin için saolasın dostum son çare dediklerini yapmak için uğraşacağım.

Cevap: Re: Cevap: Yok bunun çözümü,BIRAKMA NOKTASINDAYIM.

VDS'den sonra kurtarma epostası girmedim hocam, VDS almadan önce doğrulama için tel gerekiyordu her denememde farklı tel verdım yine olmadı, VDS alınca ingiltere lokasyonlu olduğundan tel sormadı, bütün bilgileride farklı girdim sonuç yine aynı.

---------- Post added at 02:04:36 ---------- Previous post was at 02:04:10 ----------

Eyv dostum ilgilendiğin için, dediklerini yapıp tekrar deneyeceğim.

---------- Post added at 02:05:32 ---------- Previous post was at 02:04:36 ----------

Modemin CD'si Allah bilir nerelerde:) format CD'm de kayıp Recovery atabiliyorum sadece. Eyv ama ilgilendiğin için saolasın dostum son çare dediklerini yapmak için uğraşacağım.
Hocam bir kanal açın ve video atmayın ertesi gün bakın kanal duruyor mu.
Bir de windowsu netten indirin usb ye yazma özelliği var bir çok programda. usb diske yazıp kurulumu usb den yapabilirsiniz.

Re: Cevap: Re: Cevap: Yok bunun çözümü,BIRAKMA NOKTASINDAYIM.

Hocam bir kanal açın ve video atmayın ertesi gün bakın kanal duruyor mu.
Bir de windowsu netten indirin usb ye yazma özelliği var bir çok programda. usb diske yazıp kurulumu usb den yapabilirsiniz.

Hocam şimdi bi kanal açtım, yarın sabah size pm atacağım kanalın durumu hakkında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri