Yokmu Bilgi Paylaşacak Babayiğit

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
arkadaşlar dayadık sırtımızı youtubeye
adsense ban,kanallar gitti.
para kazanması adsense ban yüzünden giden kanalın para kazanmasını nasıl aktif ederiz,adsense değiştiririz yada partnere geçiririz?
hayatın tadı tuzu kalmadı valla,bir yardım eden babayiğit yok mu?
Ücretli/ücretsiz farketmez...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yatırım uzmanlarının bir lafı vardır.Eliniz de ne varsa yatırım yapmak için bunları çeşitli yerlere bölün.Şu anda sizin eliniz de görülmeyen bir para var.Siz bu yatırımınızı partner adsense cpa ve cpd olarak bölün.En azında biri patlarsa diğerleri devam eder.(cpa ve cpd google dan araştırın lütfen)

geçmiş olsun abi, mutlaka pm dönüş yapan olur

Bu para kazanma açma yöntemi adsense banından dolayı para kazanması giden kanallara uygulanmıyormu? Uygulansada ne kadar yararı olacak daha o kanalların yine işleme girmeyeceklerdir kesin

Bu para kazanma açma yöntemi adsense banından dolayı para kazanması giden kanallara uygulanmıyormu? Uygulansada ne kadar yararı olacak daha o kanalların yine işleme girmeyeceklerdir kesin

o dediğin kanallara 50 takla attırdım,develerle hendek atlattım ..yinede para kazanmasını açamadım :)

o dediğin kanallara 50 takla attırdım,develerle hendek atlattım ..yinede para kazanmasını açamadım :)

Açsanızda büyük bir ihtimal yine işleme girmeyeceklerdir kesin. Valla ne diyeyim ya ne yaptı bu google anlayamadık. Ünleme kurban olalım biz bu ödememe de nedir.

herkese ilgilendiğiniz için teşekkürler,hiç sormayın ünlem derken neler geldi başımıza,2 yılık emeğimi sildi süpürdü.

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

google plus yöntemini denedim ama nafile

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

deme öyle :) burası türkiye eminim vardır bir çaresi.

Para kazanma kapatıldıysa yani ayarlardaki bölüm kötü durumda ise açılmıyor sanırım. Ama özelliği gittiyse onu google + ile tekrar deneyin. Bir gün bekleyip öyle kesince açılıyordu. Açıldığı anda da Life network e geçirebilirsiniz. Yada başka Adsense ye.

Arkadaşlar yatırım uzmanlarının bir lafı vardır.Eliniz de ne varsa yatırım yapmak için bunları çeşitli yerlere bölün.Şu anda sizin eliniz de görülmeyen bir para var.Siz bu yatırımınızı partner adsense cpa ve cpd olarak bölün.En azında biri patlarsa diğerleri devam eder.(cpa ve cpd google dan araştırın lütfen)

haklısın kesinlikle ama diğerleride yt kadar kazandırmıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

Para kazanma tekrar aktif etme yöntemi aşagıdaki linkte

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Çocugu siz şimdiden bir tamircinin yanına verin.En azından sizin gibi vasıfsız eleman olupta sadece youtubeye güvenmesin.

vasıfsız elaman değilim,sadece youtubeyede güvenmiyorum cafeciyim,ama yt ye güvenerek giriştiğim şeyler oldu.

Paylaşım ypana babayiğitler konu başlıklarına konu içeriklerine açık açık yazmaya kendi bacağına sıkmaya devam ettikçe çooooook ağlayıp sızlarız. Hep söylüyorum Yüzde 99 umuzun yaptığı iş google Tarafından onaylanmayan iş + biz google'un önümüze koyduğu engellerin çözümünü kocaman harflerle "

PARA KAZANMASI KAPATILAN YOUTUBE KANALLARININ PARA KAZANMASINI AÇMA" diye paylaşıyoruz.

Daha neler neler yalan olucak, sayemizde. başka yabancı forumlar yok mu diyeceksiniz. Adamlar önlemini alıyor. Siteye girerken robotmusun gerçekmisin onaylatıyor. Üye olmadan hiçbirşeyi göremiyorsunuz. Kritik bilgiler index almayan yada vip bölüme taşınıyor.

Geçmiş olsun umarım çözersin sıkıntını, bi babayiğit çıkar da kocaman harflerle anlatır indexlettirir fixlenene kadar.

Para kazanma kapatıldıysa yani ayarlardaki bölüm kötü durumda ise açılmıyor sanırım. Ama özelliği gittiyse onu google + ile tekrar deneyin. Bir gün bekleyip öyle kesince açılıyordu. Açıldığı anda da Life network e geçirebilirsiniz. Yada başka Adsense ye.

denedim olmadı hocam malesef

Bide paylaşım yapılsın diye babayiğit denip gaz verilmesi yok mu :) Hocam youtube'a bel bağlayıp iş yapmak zaten akıllı adamın yapacağı iş değil. Ayrıyetten çocuğunuza yemeyin yedirin ama bu gibi konularda ailenize laf getirtmeyin en azından bu sorunları forumda bile olsa bir baba olarak dışa bu denli rahat vurmayın, yakışı kalmıyor.

вαттυѕαу;610841' Alıntı:
Birde paylaşmamız için gaz vermeniz yok mu . Sanki forumda yeterince konu yok :)

hocam varda biz fantazi mi yapıyoruz bana bir tane benim konumla alakalı bir konu göster ? konuların hepsi mail satışı,para yattımı,pin geldi mi.

---------- Spam Engelliyici 1.10.2014 00:02 ---------- Önceki Mesaj 30.09.2014 23:54 ----------

Son düzenleme:
hocam varda biz fantazi mi yapıyoruz bana bir tane benim konumla alakalı bir konu göster ? konuların hepsi mail satışı,para yattımı,pin geldi mi.

---------- Spam Engelliyici 1.10.2014 00:02 ---------- Önceki Mesaj 30.09.2014 23:54 ----------

arkadaşlar çocuk açıkta derken işin esprisi,ben cafeciyim,evim,arabam var Allaha şükür,demek istediğim herkesin aylık belirli bir kazancı vardır ve artı youtube,bende youtubeye güvenerek planlar yaptım ondan bahsettim.2 yıllık emeğim gitti planlarım suya düşecek o babayiğit çıkıp yardım etmezse.edeninde etmeyeninde Allah yolunu açık etsin.

Sıfırdan başlacaksın, bu sefer daha dikkatli ve titiz çalışacaksın, sadece adsense çalışmayacaksın, patner de çalışacaksın ama tek patner çalışmayacaksın, Quiz, life, music, ava vs... O zaman tek yere bel bağlamamış olursun biri giderse öbüründen gelir..

Önceden işi bilmiyordunuz, işi öğrendiniz kazandınız bir anda malesef ban olayını yaşadınız ama şimdi artık önceye göre daha tecrübelisiniz ama biz insanların doğasında aynı işi tekrar baştan yapmak sıkıcı geliyor.. Malesef ki yapmak zorundayız başka çare yok.. 12 saat kazma kürek sallayana bu kadar para vermiyorlar.. Tabi bu benim düşüncem cafeci arkadaş, geçmiş olsun, bol kazançlar..

Sıfırdan başlacaksın, bu sefer daha dikkatli ve titiz çalışacaksın, sadece adsense çalışmayacaksın, patner de çalışacaksın ama tek patner çalışmayacaksın, Quiz, life, music, ava vs... O zaman tek yere bel bağlamamış olursun biri giderse öbüründen gelir..

Önceden işi bilmiyordunuz, işi öğrendiniz kazandınız bir anda malesef ban olayını yaşadınız ama şimdi artık önceye göre daha tecrübelisiniz ama biz insanların doğasında aynı işi tekrar baştan yapmak sıkıcı geliyor.. Malesef ki yapmak zorundayız başka çare yok.. 12 saat kazma kürek sallayana bu kadar para vermiyorlar.. Tabi bu benim düşüncem cafeci arkadaş, geçmiş olsun, bol kazançlar..

Arkadaş doğru söylemiş.Dost acı söyler der atalar...

bende olsa o bilgi inan paylaşırdım hocam allah kolaylık versin....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri