Yoksa siz hala ünlemi geçemiyormusunuz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
D

Dean

Guest
Editsiz olarak ünlem geçmek isteyenlerin beklentilerini karşılayamayacağım malesef fakat sadece 1 işlemle ne vps vds render masrafları olmadan , kanalınız spama düşene kadar emin olun yüzde 100 e yakın bir sonuç alıyorum 1 aydır yaptığım işlemle.
1 adet videoyap botu tek masraf. Sadece Yüzde 30 kırpma uygulayarak istediğiniz uzunlukta videoyu dolar yakabilirsiniz ısrarla ünleme düşenler varsa yüzde 40 yapın geçecektir. Çoğunuz uygulamamışsınızdır bunu eminim öyle olsa millet ağlamaz ünleme düşüyoz diye. Benimde sorunu kategori :D benimle kategori paylaşack varsa ö.m bekliyorum gelipte bana crash farming funny bilmem ne yazmayında :D
Off çok uzatmışım neyse hayrını görün arkadaşlar.
Hayırlı Ramazanlar

Editsiz olarak ünlem geçmek isteyenlerin beklentilerini karşılayamayacağım malesef fakat sadece 1 işlemle ne vps vds render masrafları olmadan , kanalınız spama düşene kadar emin olun yüzde 100 e yakın bir sonuç alıyorum 1 aydır yaptığım işlemle.
1 adet videoyap botu tek masraf. Sadece Yüzde 30 kırpma uygulayarak istediğiniz uzunlukta videoyu dolar yakabilirsiniz ısrarla ünleme düşenler varsa yüzde 40 yapın geçecektir. Çoğunuz uygulamamışsınızdır bunu eminim öyle olsa millet ağlamaz ünleme düşüyoz diye. Benimde sorunu kategori :D benimle kategori paylaşack varsa ö.m bekliyorum gelipte bana crash farming funny bilmem ne yazmayında :D
Hayırlı Ramazanlar

benımı ornek aldın??? taktık paylastım ver katagorıyı :D bnım gercekten ıhtıyacım vardı o an ıcın

Hayırlı Ramazanlar

+100 video yüklemede kapanmalara da bi çözümün varsa söylersen sana süper kategoriler yollarım hangisiyle çalışacağını şaşırırsın :D

Niye sölüyon len 3.taraf da geçiyor aynı şekilde dünya engelide cem yılmaz videolarını geçirdiydim :)

kardeşim %40 kırparsak millet ne izlicek :D

+100 video yüklemede kapanmalara da bi çözümün varsa söylersen sana süper kategoriler yollarım hangisiyle çalışacağını şaşırırsın :D

Hocam valla öyle spam yapan biri olmadığm için o kadar video yükleyemiyorum çünkü yükşeyecek bişey bulamıyorum :D ama bu mesajından sonra ne isterdim kapanmaya çözüm bulmayı :D

recep ivediğin %40 ını kırmıştım 120 dakika ne izlediğimi söylemiyim burda :D

%30 mu? İstersen %90 yapalım sağlam olsun 10 sn olsun bizim olsun ahah

arkadaşın biri hit yapan videoların çoğunun kırpılmış olduğunu söyledi. arkadaşlar olaya youtubedan hiçbir şey anlamayan insanları düşünerek bakın. en yakın kız arkadaşımdan örnek vereyim. örn: film izleyecek, film izle yazıyor çıkan ilk sonuca ya da bilemedinizi ikincisine giriyor ve çözünürlük hiç farketmez izliyor. keza tüm tanıdıklarımda da aynı şeyi gözlemledim. görüntü eşleşenini bu şekilde atlatırsınız da sesi ne yaparsınız bilemem. hızlandırdınız mı işin cılkını çıkarmamak lazım. %110 gibi bir değer bence maksimum en ideal değerdir.

Kırpmayı bazısı görüntüyü küçültmek olarak anlamış, bazısı da video 100 dk ise 40 dk'sını kesip 60 dk yüklemekte. Hangi insan doğru düşünüyor?

Kırpma derken videolar Büyütülmüyor mu?
Hiç yapmadığım için bilmiyorum ama eğer görüntü büyükmekse, VİDEO İĞRENÇ oluyor.
YT'de bolca örneği var.
Yarısı yok ekranın karakterler tek başına konuşuyor felan.
Enteresan işler.
:D

Kırpma derken videolar Büyütülmüyor mu?
Hiç yapmadığım için bilmiyorum ama eğer görüntü büyükmekse, VİDEO İĞRENÇ oluyor.
YT'de bolca örneği var.
Yarısı yok ekranın karakterler tek başına konuşuyor felan.
Enteresan işler.
:D

Evet büyütülüyor izliyolae mı izliyorlar dislike fln çok az oluyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri