yol kenari otapark ucreti

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Gecen bir savci arkadasim artik yol kenarlarindaki parkomatlara para vermeyin ben vermiyorum dedi.Emsal karar varmis.

Bende bunun uzerine bugun 4,5 lira olan ucreti kesinlikle vermeyecgimi ifade ederek park alanindan ayrildim. Inanin acayip pahali bence park yerleri bende artik vermeyecegim .

Lakin bi yandan da ne olacagi konusunda terddutteyim acikcasi ceza gelirse hakem heyetine basvurmayi dusunuyorum.

Sizce ceza gelir mi gelirse ne kadar gelir konu hakkinda ne dusunuyorsunuz...

mobilden yazilmistir...

Savci arkadasina verirsin o öder,Akli veren cezayida öder.:)

hocam ceza sorun degil de acikcasi fikir alallim dedim illa ceza gelirse ben de oderim yani simdi illa konu hakkinda fikri olan vardir bize anlatmak isteyen olursa dinleyelim dedim.

mobilden yazilmistir...

fikri ortaya atan sensin hocam, o yüzden o emsal kararı alıp burada paylaş bizde bilelim :) savcı arkadaşın savcı olduğu için ödemez zaten kimse de niye ödemiyorsun diyemez

Savcı, polis, sivil polisler vb. zaten otopark ücreti ödemiyorlar. Daha doğrusu o plakalardan ücret alınmıyor. Ardınızdan ceza geldiğinde direk cezayı ödersiniz

Savcı, polis, sivil polisler vb. zaten otopark ücreti ödemiyorlar. Daha doğrusu o plakalardan ücret alınmıyor. Ardınızdan ceza geldiğinde direk cezayı ödersiniz

savcıları bilmiyorum lakin anlam karmaşası olmasın sadece Polis EKİP araçlarından ücret alınmıyor

diğer konu bende verilmemesi taraftarayım samsunda bütün köşe başlarında Belediyenin çetevari tavırlar sergileyen elemanları bekliyor

Son düzenleme:
bi kaç içerik buldum emsal varmış peki ben bu parayı ödemek istesem şu saaten sonra nereye ödeyebilirim. ya da ödemek istemezsem eğer ne kadar zaman sonra bana ceza ulaşır ve ulaşan ceza ne adı altında olur.

Arabası olanları sevindirecek mahkeme kararı: Ücretli otopark yasa dışıdır
. “Yoldan otopark parası alamazsın” – Sözcü Gazetesi
.
. Otopark Ücretine Karşı Dava Açın!

o son sitedeki emsal kararı araştırdım arşivden ancak öyle bir karar gözükmüyor.. şişirme haber olabilir..

Resmi araçlar hiç bir şekilde otopark ücreti ödemez
Savcı Hakim e ait özel araçlara ceza yazılabilir(görevli bilemediği için) ancak kendisine daha sonra gelen cezayı iptal ettirebilir(kanunen ayrıcalıkları vardır)
Polis memur vs kime ait olursa olsun özel araçlara her türlü ceza yazılır ve paşa paşa ödersin :) çünkü belediye tarafından şirketlere kiralanmıştır

hocam mevzu savcıların ödememesi değil adam siz de ödemeyin diyor. Yoksa özel aracı ile de gitse iş amaçlı da gitse ödemiyorum ben diyor. Ben onun için bi fikir alayım dedim.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

o son sitedeki emsal kararı araştırdım arşivden ancak öyle bir karar gözükmüyor.. şişirme haber olabilir..

Resmi araçlar hiç bir şekilde otopark ücreti ödemez
Savcı Hakim e ait özel araçlara ceza yazılabilir(görevli bilemediği için) ancak kendisine daha sonra gelen cezayı iptal ettirebilir(kanunen ayrıcalıkları vardır)
Polis memur vs kime ait olursa olsun özel araçlara her türlü ceza yazılır ve paşa paşa ödersin :) çünkü belediye tarafından şirketlere kiralanmıştır

hocam mevzu savcıların ödememesi değil adam siz de ödemeyin diyor. Yoksa özel aracı ile de gitse iş amaçlı da gitse ödemiyorum ben diyor. Ben onun için bi fikir alayım dedim.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

açıkladım işte, onlar özel araçla da olsa iş amaçlı da olsa ceza yemezler.. siz en iyisi aracınızı arka sokaklara park edin orada ücret almıyorlar ben öyle yapıyorum :D

açıkladım işte, onlar özel araçla da olsa iş amaçlı da olsa ceza yemezler.. siz en iyisi aracınızı arka sokaklara park edin orada ücret almıyorlar ben öyle yapıyorum :D

saolsın hocam birdaha arka sokaklara yaparım :D

hocam şaka bi yana öyle hakları yoksa ödemeyelim yani yasal değilse aldıkları HARAÇ....
konuya vakif bi arkadaş olsa da dinlesek iyi olur aslında da

saolsın hocam birdaha arka sokaklara yaparım :D

hocam şaka bi yana öyle hakları yoksa ödemeyelim yani yasal değilse aldıkları HARAÇ....
konuya vakif bi arkadaş olsa da dinlesek iyi olur aslında da

sen ödemeyin diyen birini duymak istiyorsun :D ben vakıf olarak söyledim.. o park görevlileri belediyenin ihale ile anlaştığı şirket elemanları, yani devlet ile anlaşması olan şirket elemanları.. o yüzden bir şey yapamazsın..

sen ödemeyin diyen birini duymak istiyorsun :D ben vakıf olarak söyledim.. o park görevlileri belediyenin ihale ile anlaştığı şirket elemanları, yani devlet ile anlaşması olan şirket elemanları.. o yüzden bir şey yapamazsın..

aynen ben ödeme diyeni duymak istiyorum.. :D

valla hocam reeldeki işin nedir bilmiyorum ama mevzuya vakıfım diyorsan bi şey diyemem haklı olabilirsin de ne bileyim savcı ödemeyin deyince bende ödemeyim dedim ne bileyim onun da bildiği vardır elbet diye düşündüm...

aynen ben ödeme diyeni duymak istiyorum.. :D

valla hocam reeldeki işin nedir bilmiyorum ama mevzuya vakıfım diyorsan bi şey diyemem haklı olabilirsin de ne bileyim savcı ödemeyin deyince bende ödemeyim dedim ne bileyim onun da bildiği vardır elbet diye düşündüm...

savcının yanında çalışıyorum :D o yüzden onun ne demek istediğini ben anladım, dediğim gibi o mesleğinin güzelliğini kullanıyor başka bir şey yok yani

bu kararın alınması için güpegündüz sokak ortasında gencecik bir kardeşimizin katledilmesi gerekti ama biz Ankara'da artık ödemiyoruz yol kenarlarına park ücreti.

savcının yanında çalışıyorum :D o yüzden onun ne demek istediğini ben anladım, dediğim gibi o mesleğinin güzelliğini kullanıyor başka bir şey yok yani

eyvallah katip hocam sen harbiden katipsin galiba :D

öyle demek istemişse öyledir bu durumda sen daha iyi anlarsın adamın dilini malum.

Anlaşılan kaçarı yok şimdi ben bu park borcunu nereye ödeyeyim ceza gelmeden peki..

Yol kenarlarının ücretli otopark olması bi yandan da iyi adamın caddede iş yeri var koyuyor arabasını sabahtan akşama kadar bekliyor bankada veya başka bi yerde ufak bi işimiz olsa arabayı 250-300 metre ileriye park etmek zorunda kalıyoruz

ben çokça çıkmışımdır sizin şekilde. :)
Ya adam peşimden koşar yetişimez, yada adamı bulamam. Zaten herhangi bir yere park ettiğinizde o borç kabak gibi karşınıza çıkar ödersiniz :) şimdiye kadar ceza v.s ödemedim

Son düzenleme:
Hocam ödenmemesi gereken bir durum yok keşke ödeseydin. Bildiğim kadarıyla belediye kiralık olarak veriyor alanları adamlarda işletiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri