Yol ver Türkün bayrağına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filmman

Yasaklanmış
yeter artik senelerdir TURK milleti bazi nesli soyu sopu bilinmeyen anasini babasini tanimayanlar tarafindan bolunmeye calisiliyor bunu o kalin kafaniza sokun artik Turk Milleti bolunmez her daim birliktedir Ben Bi Azeri Turkuyum 2 3 gundur goz yaslarimiz dinmiyor gerek is yerimiz olsun gerek evimiz olsun artik yeter bu kan son bulsun artik bir sehit haberi ile baslamayalim gune artik analar aglamasin cocuklar babasiz kalmasin esler caresiz kalmasin yeter artik Bunu Bilin ki ALLAh sahidimiz olsun ki Azeri Turkleri olarak Her DAim Butun Turk Milletlerinin yanindayiz bu ekledigim Video Butun Turk Halkina GElsin

https://www.youtube.com/watch?v=i_X3bjB5mBw

Son düzenleme:
COdf2keWoAAs9Ma.jpg

Biliyorlarki bi geldik mi 600 sene gitmiyoruz. Zaman tekrar birlik olma zamanıdır. Ama önce içimizdeki bizden gibi görünen iki yüzlüleri temizlememiz gerekiyor.

Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.

Küfür değil , Rica ediyorum. Pkk sempatizanları bu güzel kardeşimin açtığı konuya da dolusup kapattırmasın... bizi gaza getirip kendilerine sövdürmesin...

Küfür değil , Rica ediyorum. Pkk sempatizanları bu güzel kardeşimin açtığı konuya da dolusup kapattırmasın... bizi gaza getirip kendilerine sövdürmesin...

sen bos ver onlari zaman birlikte olmak zamanidir Turk milletlerinin birlesmesi zamanidir biz oyle bir neslin evlatlariyiz ki 7 duvele kafa tutduk simdi 3 5 zibidi kendini bir sey zan ediyor zamanla her sey Allahin izniyle duzelecek

sen bos ver onlari zaman birlikte olmak zamanidir Turk milletlerinin birlesmesi zamanidir biz oyle bir neslin evlatlariyiz ki 7 duvele kafa tutduk simdi 3 5 zibidi kendini bir sey zan ediyor zamanla her sey Allahin izniyle duzelecek

Seni yaratan Allah a kurban olayım .

Seni yaratan Allah a kurban olayım .

Eger Ben Suan Bulundugum Ulkede Rahat Uyuyorsam bu Turk kardeslerimin Sayesindedir eger simdi annem babam dedem ninem bu topraklarda rahat yasiyorsa Kurtlusumuzu VEren Turk Komutan Nuri PAsanin sayesindedir
Kafkas İslam Ordusu olmasaydi Simdi yer yuzunde Azeri Turku Diye Bir sey kalmamisdi Hadi Allaha emanet olun kardeslerim Bir daha Basimiz Sagolsun PKK yandaslarina yezitlere Zülfikar kanim kesilsin insallah

o türkler şuanki türkler değil kardeşim

Turk Her zaman Turkdur unutmaki orman cakalsiz olmaz kardesim konudan disari cikayalim yorumlara dikkat edelim siyaset yapmayalim burakalim bu isleri benim son sozum ALLAH a duamda o olurki nasil 14 masumun hesabi ahiretde sorulacak butun sehitlerimizinde hesabi oyle sorulsun

Turk Her zaman Turkdur unutmaki orman cakalsiz olmaz kardesim konudan disari cikayalim yorumlara dikkat edelim siyaset yapmayalim burakalim bu isleri benim son sozum ALLAH a duamda o olurki nasil 14 masumun hesabi ahiretde sorulacak butun sehitlerimizinde hesabi oyle sorulsun

orası öylede irlandalıdan 16 ya 1 dayak yiyen bizimkiler yani ondan diyorum

belliki kardes yasin bunlari anlamayacak kadar az lutfen konuyu geyik konusuna cevirmeyin sizler burda gulerken kac annenin yuregi kan agliyor haberin varmi ????

lutfen konu disina cikmayalim

peki ya sen burda bunu yaptıgında o annelerin yüreği ferahlıyormu acaba

her seyden once insaniz kendi fikirlerimizle o aciyi onlar kadar olmasada bizde cekiyoruz gulmenin konu disina cikmanin ne anlami var ???

ben burda gülmüyorum hocam acıyı paylaşıyoruz fakat elimizden bişey gelmiyor dua etmek dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri