Yoneticiler tarafinfan yorum editlenmesi hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsane1905

Kayıtlı Üye
Yoneticiler tarafindan yorum editlenmesi hakkinda

biraz once bi arkadas foruma konus acmis yukleycek video bulamiyom diye bende xxx dizinin isimini verdim su diziyi ekle telif pek gelmiyor dedim yardim amacli tavsiyede bulundum yoneticilerden biri yorumu editlemis neden editliyorsunuz yoksa dedigim dizi siz ekliyorsunuz diye baskanin eklemesini istemiyorsunuz burasi forum arkadaslar herkes paylasmak ve bilmediklerini ogrencemk icin burda sorun ne acaba bunda yardim etmiyelimmi tavsiye etmeyelimmi

Son düzenleme:
mesajını editleyen benim. Forumu takip etmiyorsunuz sanırım. Daha sabah bunun tartışması cıktı. Kategori paylaşılabilir ancak direk içerik paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Forum kuralları güncellenmiştir ancak henüz listeye dahil edilmemiştir. Normal şartlarda içerik paylaşmanın cezası uzaklaştırmadır. Ancak forum kurallarına entegre edilmediğinden mesajını editledim ve ceza vermedim ve neden editlediğimi de yazdım.

Neden yasak: o kategorinin içeriğinde bir arkadaşın çalışıyordur ve sonuç olarak o içerik çöp olur. Bunun açıklaması budur. Kafanıza takılan sormak istediğiniz başka sorun varsa yardımcı olalım. Kuralları kendi çıkarları için kullanan hiçbir yönetici yok burada.

güzel kardeşim saçma saçma konusmabelliki sen o diziyi calısmıyorsun calıssan böyle rahat konusamazdın ben o dizi calısmıyorum ama calıssaydım şikayet ederdim.
Madem o kadar yardım seversin özel mesaj at skypden yaz bizde veriypruz baskasına kategori ama burda herkeze acık degil.
sen o arkadasa iyilik yaptıgınımı sanıyorsun peh gülerim eminimki sen o diziyi calısmıssındır yapamamıssındır yapanlarında önüne gecmek için böyle bir yol izliyorsun benim gözümde sahte telif kadar tehlikelidir burda xx kategori yada xx video paylaş demek.

yoo bende yukluyom diziyi bitek ben kazaniyim demiyom sonucta benim videom degil dizi bu herkes alabilir kullanabilir neyse olsun yazmazyiz bir daha

yoo bende yukluyom diziyi bitek ben kazaniyim demiyom sonucta benim videom degil dizi bu herkes alabilir kullanabilir neyse olsun yazmazyiz bir daha

sen anlamakta zorluk cekıyorsun yada sadece mesaj yazmak ıcın mesaj yazıyorsun. Ek olarak yöneticiler hakkında sorun ve sorularınız içinde PM kullanın. Bununla ilgili iletişim bölümü mevcut. Cevabını veremiyeceğimiz şeyler yapmıyoruz, Allah yaptırmasın.
Konu kilit.

biraz once bi arkadas foruma konus acmis yukleycek video bulamiyom diye bende xxx dizinin isimini verdim su diziyi ekle telif pek gelmiyor dedim yardim amacli tavsiyede bulundum yoneticilerden biri yorumu editlemis neden editliyorsunuz yoksa dedigim dizi siz ekliyorsunuz diye baskanin eklemesini istemiyorsunuz burasi forum arkadaslar herkes paylasmak ve bilmediklerini ogrencemk icin burda sorun ne acaba bunda yardim etmiyelimmi tavsiye etmeyelimmi

Forumda kategori / kanal ifşası yasak bunun neresini anlamadığınızı bilemiyorum hocam sizin verdiğiniz o dizi Vs her neyse dakikalar içerisinde çöp olacaktı büyük ihtimalle o verdiğiniz diziden kazanan başka kişileri de düşünün bir başkasına yardım edeyim derken bir çok kişiyi ekmeğinden etmenin hiçbir anlamı yok..

Bu arada olay mı
arıyorsunuz anlamıyorum bu çoktandır böyle devam ediyo zaten..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri