Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü nasıldır

uploudpro39

Kayıtlı Üye
bu bölümü okumayı düşünüyorum bilgisayara ilgiliyim ve puanı cazip geldi sizce okunası bir bölümmüdür iş olanakları vs

devlette alımı yok denecek kadar az olup özel sektörde iş alanı geniştir. şirketlerin kurumsal kaynak ları ile ilgili olan projelerde genellikle çalışıyorlar. işletme ve yazılım karışık dersleri vardır. donanım, network gibi teknik konularda ise kısıtlı bir eğitim veriliyor. son 2 yıldır ders müfredatına mobil yazılımda eklendi. ama ingilizce olmazsa olmazı olan bir bölümdür.

Lisansını bilmem de yüksek lisansta bi kendi bilişim sistemleri derslerime bakıyorum bir de yönetim bilişim sistemlerine bakıyorum, bilgisayar mühendisliği ile bilişim sistemleri arasındaki fark kadar bs ve ybs arasında fark var. rahat bir bölüm olduğu kesin ama bilgisayara ilgim var bari bu bölümü okuyayım demektense daha çok artık bilgisayar günümüzün bir gerçeği ben de özellikle işletmeciliği bilgisayar üzerinden yapayım diyenler için geçerli bir bölüm. yani bilgisayara değil de işletmeciliğe yönelik gibi zaten temel yazılıma giriş gibi bir ders dışında koda falan bulaştığınız bir yer yok. (dediğim gibi bu yl dersleri için geçerli fakat lisansta da çok farklı olacağını sanmıyorum hocam)

sabancı veya yeditepe universitesinde bu bölümler mevcut bende onlardan birinde okumak istiyorumda bilginiz var mıdır ?

eğer iyi bir üniversitede okursan çok iyi bir bölüm. ilk senesinde işletme ekonomi gibi dersleri alıyorsun. sonra bilişim odaklı web programlama vs.

Arkadaşlar ben bu bölümü okuyorum 1. sınıf sonundayım şuan
ben buraya şu 1-2 gün içerisin de güzel bir özet geçerim aklınızdaki soru işaretleri gider
fikriniz olur [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION]
Bu arada YBS okuyan başka meslektaş adaylarım varsa yazsın lütfen tanışalım :)

Arkadaşlar ben bu bölümü okuyorum 1. sınıf sonundayım şuan
ben buraya şu 1-2 gün içerisin de güzel bir özet geçerim aklınızdaki soru işaretleri gider
fikriniz olur [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION]
Bu arada YBS okuyan başka meslektaş adaylarım varsa yazsın lütfen tanışalım :)

merakla bekliyorum 4 aydır arastırdıgım
cok iyi universitelerden bir cok arkadas edindim sorularımı sordum mezunlarla konustum ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri