Yönetim Kadrosunun Ticaret Yapması Hakkında

SSemSS

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Aklıma Takılan bir konu var Geçen yıl İstanbul buluşmasında da konusu geçmişti Yönetim kadrosunun forumda şatış yapmasının yasaklanmasının gerektiğini düşünüyorum

Böylece forumda haksız rekabet oluşması engellenebilir hemde kullanıcılar haklarını banlanma korkusu olmadan arayabilir diye düşünüyorum

Öneri ve düşünceleriniz nedir ?

adamlarda niyet olduktan sonra dostlarını koruyarak da ticaret yapabilirler. istedikleri mesajı silebiliyorlar sonuçta. satış yapanların yanlışlarını hilelerini söyleyemiyoruz bile.

Haksız ticaret derken?Haksız ticaret yapan kimi gördünde bu fikre vardın veya gördüğünü söyledinde ilgilenen admin mi olmadı ?

Ben katılmıyorum ayrıca hakkını düzgün aramak isteyen zaten hiç bir şekilde banlanmaz olabilir mi öyle şey ? hakkını arıyor diye bir müşteri banlanıcak saygı çerçeveleri içerisinde sınırları zorlamadan düzgün şekilde herkes hakkını aramalıdır. Bahsedilen korkuyu düzgün şekilde ağızını bozmadan sınırlarını bilerek hakkını arayan kimse banlanmaktan korkmasın korkmamalı bence.Diğer konuya gelince ticaretini çok iyi yapan yönetici arkadaşlar var aramızda ama tabi ki ticaret bu insanları memnun etmek zor ve ben yöneticilere karşı bu konularda bilerek fazla yüklenmeye çalışan arkadaşların olduğunu biliyorum.

Şüpheniz olmasın yani mesaj silmekmiş falan bunlar hikaye ben katılmıyorum daha doğrusu böyle şeylerin olduğuna olacağına oluyorsa da bir sebebi vardır muhakkak.

bence yönetimin herşeyini yasaklayalım :D mesaj atmasın ö.m atmasın yorum yapmasın yasaklansın abi :D hatta yönetim gitsin bence devrim yapalım :D :D :D

Ihtimaller veya varsayimlar ile bazi kanilara varmak yanlis. Yonetim veya Moderator kadrosunda ticaret yapan arkadaslarimizin kotu niyet ile bir is yaptigini gorur veya bize iletilirse gerekenler yapilir. Fakat haksiz rekabet olusuyor fikrine kapilmiyorum. Bugun Moderator veya Admin olup satis yapan arkadaslarin konularina bir de forumda yetkili olmadigi halde satis yapanlarin konularina bakiyorum birbirlerinden satis konusunda pek farklari yok.

Burada kaliteli , guvenilir is yaptiktan sonra yonetici olmussun veya Uye olmussun pek farketmiyor. Zira oyle bir sektorun icindeyiz ki kimin kaliteli, guvenilir is yaptigini yazilarindan , referanslarindan veya tavirlarindan anlayabilmek cok zor degil.

Eger yetkili olupta , kotu niyetli bir ticaret adabi ile hareket ettigini, kendi konusunu kayirdigini dusundugunuz biri(ler)s'i var ise bildirirsiniz ve gereken yapilir.

Ben burada yonetici olupta alisveris yaptigim kisiler de var yetkisi olmayan kisilerle de alisverisim oluyor. Eger yonetici arkadaslarla yaptigim alisverisler benim isime zarar verir ise Akli olan her kisinin yapacagi gibi diger yetkisi olmayan fakat ticaret yapan arkadaslar ile isime bakarim. Bu zarar genel bir zarar ise ve telafi edilmiyor ise de kim oldugu onemli degil gereken yapilir.

Onerim bir alisveris yapmak istiyor iseniz (madem supheleriniz var) ornek olarak 10 kanal mi alacaksiniz !! Gidin parca parca farkli saticilardan alin . En iyi hizmeti , kaliteyi sunani siz kendiniz bulun. Bu tarzda supheleri olanlar icin en iyi yontem bu.

Her turlu elestirinizi yazabilirsiniz saygi cercevesinde. Kim ile ilgili oldugu onemli degil. Eger mesajiniz sikayet ettiginiz kisi veya bir baska Mod arkadas tarafindan silinir ise bildirin bizlere. (Moderatorler cok abest durumlar yok ise mesaj silmezler. ) Onun icinde gerekeni yapariz.

Kisacasi forumda mevcut yonetim isleyis safhalarinda sikayet edebileceginiz her zaman bir ust yetkili var. Her turlu sikayetinizi (kim icin olursa olsun) soylemekten cekinmeyiniz.

valla satış yapmaları hakkında söylenecek hiçbirşey yok. sadece üye rengi değişir, alıcı-satıcı hakları dışında ek bir hakkı olmaz.
Satış / Alış sırasında Ben yetkiliyim dediğimi yapmazsan banlarım seni derse bu sefer haddini aşmış demektir. şikayet edersiniz. yetkiside alınır.

moderatörleri seçerken dikkat ediliyor mu ? Evet.
arada çürükler oluyor mu? Evet. Benim satış konumu birisi sildi tam olarak isim de bilmiyorum hala, yapacak birşey yok.

Yönetimin kadrosunun ticaret yapması bence daha iyi , diyelim yapılan ticaret sonucunda kötü bir durum oldu , ticareti yapan forum yöneticisi olduğu için hesap sorulması daha kolay..

o zaman ya sadece sana yasak ya da modlardan biri bu yasağı çiğnedi. daha biraz önce mesajım silindi.

bilip bilmeden konuşmayın.mesajlarınız kalıcı olarak silinmedi.yönetimde de bir düzen oturtmaya çalışıyoruz ve bu düzen içerisinde her mesajı kalıcı olarak silmemeye gayret ediyoruz.sizin ki de kontrol edilmesi amaçlı görünecek şekilde, kalıcı olarak silinmedi.

bilip bilmeden konuşmayın.mesajlarınız kalıcı olarak silinmedi.yönetimde de bir düzen oturtmaya çalışıyoruz ve bu düzen içerisinde her mesajı kalıcı olarak silmemeye gayret ediyoruz.sizin ki de kontrol edilmesi amaçlı görünecek şekilde, kalıcı olarak silinmedi.

görmediğim mesajın silinmediği sonucunu çıkarmam mümkün olmadığına göre üstüne ceza puanı yazıldığına göre silinmiş derim tabi. onlar silinmiyor desen yeterdi. böyle terslemenin amacı ne? konuya bakıp mesajı görmeyince "hee silinmemiştir ya" diyecek halim yok.

görmediğim mesajın silinmediği sonucunu çıkarmam mümkün olmadığına göre üstüne ceza puanı yazıldığına göre silinmiş derim tabi. onlar silinmiyor desen yeterdi. böyle terslemenin amacı ne? konuya bakıp mesajı görmeyince "hee silinmemiştir ya" diyecek halim yok.

iyi de arkadaşım 1 saattir orda takıldın kaldın.olayları kişiselleştirmeyin bu kadar.

Yönetimde ticaret yapan arkadaşlardan herhangi biriyle ilgili bir sorun yaşarsanız, banlanma korkusu olmadan bana pm atabilirsiniz, adaletime güvenin :)

[MENTION=422]xantos[/MENTION] hocam ben sadece bir moderatörüm ve eğer yanlış bir iş yaptıysam geldiğim gibi de giderim kimse kazık çakmaya gelmedi bu mevkiye. Eğer bir sıkıntınız varsa şikayette bulunursunuz ki bulundunuz, yeterli gelmiyorsa üst yetkideki arkadaşlarımıza başvurursun ona göre bir karar verirler. Bunların konuşulacağı yerler burası değil.

Ayrıca sürekli konu sahibi kişiyle bir ilişkim varmış gibi göndermelerde bulunuyorsunuz o arkadaşla bir kere dahi konuşmuşluğum yok yani bu kadar kolay karar verip insanları suçlamayın lütfen.

Moderatörlere karşı öyle bir tutum oluşturulmuş ki bazı arkadaşlar tarafından, her yaptığımız işin arkasında art niyet aranıyor. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorsanız dediğim gibi yetkili arkadaşlarla irtibata geçin.

Benim de satış konum var ticari ahlaklar çerçevesinde sürdürüyorum.1 kişiye adaletsiz davranmadım şu forumda.Saygılarımla..

Yönetim kadrosunun ticaret yapması bence uygun en azından insanların tokatlanma ihtimalleri daha az.

Yönetimdekiler Foruma girmesin, Cümlesini kursam bu konu kadar saçma bir cümle olur.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri