Ihtimaller veya varsayimlar ile bazi kanilara varmak yanlis. Yonetim veya Moderator kadrosunda ticaret yapan arkadaslarimizin kotu niyet ile bir is yaptigini gorur veya bize iletilirse gerekenler yapilir. Fakat haksiz rekabet olusuyor fikrine kapilmiyorum. Bugun Moderator veya Admin olup satis yapan arkadaslarin konularina bir de forumda yetkili olmadigi halde satis yapanlarin konularina bakiyorum birbirlerinden satis konusunda pek farklari yok.
Burada kaliteli , guvenilir is yaptiktan sonra yonetici olmussun veya Uye olmussun pek farketmiyor. Zira oyle bir sektorun icindeyiz ki kimin kaliteli, guvenilir is yaptigini yazilarindan , referanslarindan veya tavirlarindan anlayabilmek cok zor degil.
Eger yetkili olupta , kotu niyetli bir ticaret adabi ile hareket ettigini, kendi konusunu kayirdigini dusundugunuz biri(ler)s'i var ise bildirirsiniz ve gereken yapilir.
Ben burada yonetici olupta alisveris yaptigim kisiler de var yetkisi olmayan kisilerle de alisverisim oluyor. Eger yonetici arkadaslarla yaptigim alisverisler benim isime zarar verir ise Akli olan her kisinin yapacagi gibi diger yetkisi olmayan fakat ticaret yapan arkadaslar ile isime bakarim. Bu zarar genel bir zarar ise ve telafi edilmiyor ise de kim oldugu onemli degil gereken yapilir.
Onerim bir alisveris yapmak istiyor iseniz (madem supheleriniz var) ornek olarak 10 kanal mi alacaksiniz !! Gidin parca parca farkli saticilardan alin . En iyi hizmeti , kaliteyi sunani siz kendiniz bulun. Bu tarzda supheleri olanlar icin en iyi yontem bu.
Her turlu elestirinizi yazabilirsiniz saygi cercevesinde. Kim ile ilgili oldugu onemli degil. Eger mesajiniz sikayet ettiginiz kisi veya bir baska Mod arkadas tarafindan silinir ise bildirin bizlere. (Moderatorler cok abest durumlar yok ise mesaj silmezler. ) Onun icinde gerekeni yapariz.
Kisacasi forumda mevcut yonetim isleyis safhalarinda sikayet edebileceginiz her zaman bir ust yetkili var. Her turlu sikayetinizi (kim icin olursa olsun) soylemekten cekinmeyiniz.