Yönetimde Darbe mi oldu ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
yöneticilerin yetkileri düşürüldü test için banlanan oldu :D ne oluyor forumda ??

Foruma ayar çekiyorlar heralde :D

Yeni Ünlem sistemi devreye giriyor YTpara.com'da. :)

Yok arkadaşlar darbe felan :)

Birkaç ayar yapıyoruz frm da, yeni yetki grubu oluşturduk onu denedik mNote üzerinde :)

Relax...

Bu sabah eski forum ruhu geri dönüyor gibi hissediyorum

Hayırlısı olsun :) yönetimle ilgili bir kullanıcı grubu açılırsa benim üzerimde deneyebilirsiniz ;)

darbenin olduğu yerde demokrasi olmaz. demokrasi varsa yönetenleri halk seçer. yani neden yöneticileri üyeler seçmiyor :)

Keşke bu tür forumlarda demokratik seçimlerle göreve getirilme olsa yada görevden alınması için bir mercii bulunabilse

Keşke bu tür forumlarda demokratik seçimlerle göreve getirilme olsa yada görevden alınması için bir mercii bulunabilse

bu tarz olayın olması çok zor bence. Diyelim senin siten var x nickli üyeyi üyeler yönetici seçti ama senin daha önce hiç muhabbetin yok. Demokrasi dedik diye verdin yetkileri 3 gün sonra forumda ne kadar konu var yok temizledi veya seni banladı naparsın ? Başıma gelen bi olaydan tecrübeliyim o yüzden bunları yazabiliyorum :)

açıkçası eskisi gibi girmek bile gelmiyordu içimden son günlerde bakalım zaman ne göstericek, yine eskisi gibi bir hava yakalarız belki özledik :)

eskisi nasıldı bilmem ama daha nezih bir ortam olacak bir çok kişi temizlendi forumdan sürekli tartışma çıkaran kişiler

Nerde o eski günler :) Serkan üstad konuya yazar fikir fırtınası yapar, birbirimizin stratejisini tartışırdık ama birbirimizle sidik yarışına girmezdik! saygısızlık, terbiyesizlik yapmazdık! Dikkat edin bütün mesajlarda hocam,üstad vardır şimdi ise ne diyon lan, sen gelirken ben giderdim tarzı yorumlar. Forumun kurulduğu zamanki heyecanı bekliyoruz yöneticilerden :) Hayırlısı olsun...

Yok arkadaşlar darbe felan :)

Birkaç ayar yapıyoruz frm da, yeni yetki grubu oluşturduk onu denedik mNote üzerinde :)

Relax...

Hocam bonna da banda yok adam direk yok olmuş buda mı deneme amaçlı acaba ? Bilgilenmek açısından soruyorum

eskisi nasıldı bilmem ama daha nezih bir ortam olacak bir çok kişi temizlendi forumdan sürekli tartışma çıkaran kişiler

Aynen eskiden bir 5-6 ay önce hiç sorunlu adam yoktu, eski arkadaşlar bilir, bir sorunla karşılaşınca başlıklar açıp güzelce çözerdik dayanışmayla, kişisel tartışmalar olmuyordu fazla, dediğin gibi sorunlu kişilerin gitmesine en çok forum ortamı için sevindim.

---------- Mesaj saat 12:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:28:16 civarında gönderildi. ----------

Nerde o eski günler :) Serkan üstad konuya yazar fikir fırtınası yapar, birbirimizin stratejisini tartışırdık ama birbirimizle sidik yarışına girmezdik! saygısızlık, terbiyesizlik yapmazdık! Dikkat edin bütün mesajlarda hocam,üstad vardır şimdi ise ne diyon lan, sen gelirken ben giderdim tarzı yorumlar. Forumun kurulduğu zamanki heyecanı bekliyoruz yöneticilerden :) Hayırlısı olsun...

Mesela sen de eskilerdensin serdar reiz, hatırlıorum seni :)

bende [MENTION=1523]mNote[/MENTION] u aradım Mehmet abi seni banlamış dedim git bi boyunun ölçüsünü al dedim demekki denemeymiş :P

---------- Mesaj saat 12:37:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:30 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] şimdi bi düşündümde benim nicke bold siyah iyi gidiyor haberin olsun yani :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri