yöneticilerin yetkileri düşürüldü test için banlanan oldu
ne oluyor forumda ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sabah eski forum ruhu geri dönüyor gibi hissediyorum
Keşke bu tür forumlarda demokratik seçimlerle göreve getirilme olsa yada görevden alınması için bir mercii bulunabilse
sen gelirsen o ruh gelir
açıkçası eskisi gibi girmek bile gelmiyordu içimden son günlerde bakalım zaman ne göstericek, yine eskisi gibi bir hava yakalarız belki özledik![]()
Yok arkadaşlar darbe felan
Birkaç ayar yapıyoruz frm da, yeni yetki grubu oluşturduk onu denedik mNote üzerinde
Relax...
eskisi nasıldı bilmem ama daha nezih bir ortam olacak bir çok kişi temizlendi forumdan sürekli tartışma çıkaran kişiler
Nerde o eski günlerSerkan üstad konuya yazar fikir fırtınası yapar, birbirimizin stratejisini tartışırdık ama birbirimizle sidik yarışına girmezdik! saygısızlık, terbiyesizlik yapmazdık! Dikkat edin bütün mesajlarda hocam,üstad vardır şimdi ise ne diyon lan, sen gelirken ben giderdim tarzı yorumlar. Forumun kurulduğu zamanki heyecanı bekliyoruz yöneticilerden
Hayırlısı olsun...
Yok arkadaşlar darbe felan
Birkaç ayar yapıyoruz frm da, yeni yetki grubu oluşturduk onu denedik mNote üzerinde
Relax...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.