Yorekok, Youtubun Geleceğini Yorumladı

shiva2120

Kayıtlı Üye
Yorekok, "youtube çadırdıyor" isimli başlıklı videoyu geçen ekim ayında atmıştı. Aynı sorunlar hala devam ediyor. En ufak bir düzelme yok aksine daha da geriye gidiş oldu. Adam haklı bir şey diyemiyorum. Yorekok, kanalından "youtube çadırdıyor" başlıklı videoya bakabilirsiniz "youtubu eleştiren" bir kaç videosu daha var onun için kanalı veriyorum oradan bakabilirsiniz. Ama kendisinin de göremediği bir olay var, youtubun reklam hacmi çok düştü ondan kanal alımlar da sıkıntı çıkarttığı gibi aldığı kanalların videolara reklam vermemesi bu nedenle, başka bir açıklaması yok.

https://www.youtube.com/channel/UCaiy6wwEQD4y5xIMm7bzBQw

ayrıca şöyle bir video var.

https://www.youtube.com/watch?v=RVgKMZ_E_mU

Son düzenleme:
Şu renk efekleri ve abuk sabuk konuşma efekleri yüzünden gıcık kaptım. Güzelim videoyu bk ediyorlar

Yotube orjınal kanal deiyor. ama film firma vb. kurumsallar youtube harci kendi sitelerine kaymaya başladı. Youtube tekeli kırılıyor.
Bireylerde yapacak ve üretecek içerik bulamıyor aslında. Youtube eskisi gibi olamayacak bence hiç bir zaman. Eski halini bizler iyi biliyoruz.
O bakımdan youtube bambaşka bişeye dönüşmeli. Öyle oyun çek, ürün tanıt, bazı saçmalıklar yap bitti.
.Spam engellenirse youtube güncel içerik ve yeni müşteri kaybına uğrayacaktır. Aşırı sert tavırlarla bence şuan youtube artılarına/eksilerine bakıyor şuan... videodakılere tam olmasada bazı yerlerde katılıyorum.

Biz spamı engelden geçsin diye renderliyoruz adam özgün videosunu renderlemiş :D
arkada dönen videolar dikkat dağıtmaktan başka bişeye yaramıyor

vietnamlılar dan yorum almalı ama onları çok sessiz gördüm. yorekok'un tarzı orjinal seviyorum kendisini.

Bu adam bilir kişimi?
Cidden tanımam etmem neden bu kadar değerli Yt adına birşeyler söyleme yetkisini kendinde bulabiliyor?
Videoyuda izlemedim, bu elemanın söylediklerine gerek yok.

Geçen sene YT'yi reklam verenler terk etti.
Yüzde olarak %80-85'ide geri dönmedi, bu kadar basit.
Yani geri dönen yüzde %15-20 kesim.
Bu boykot edenler zaten Dünya çapındaki milyar dolarlık şirketler yani bunlar dönmeden Yt reklam geliri artmaz, boşuna teori kasmayada gerek yok.
Yetiş ya Facebook yetiş ya Zukeberk.
Aç artık şu Face'ten reklam çıkartma işini kır Yt tekelini.

Bu yorekok kimdir, son zamanlarda forumda amma ismi geçiyor :)
Benden önceki postlara katılmamak elde değil :) Bu adam içerikmi üretiyor şimdi :)
Önüne gelene .... atan adam modunu almış bu kişi

bende seninle aynı düşünüyorum reklam verenler geri dönmediği için bu sıkıntı yaşanıyor.

Bu adam bilir kişimi?
Cidden tanımam etmem neden bu kadar değerli Yt adına birşeyler söyleme yetkisini kendinde bulabiliyor?
Videoyuda izlemedim, bu elemanın söylediklerine gerek yok.

Geçen sene YT'yi reklam verenler terk etti.
Yüzde olarak %80-85'ide geri dönmedi, bu kadar basit.
Yani geri dönen yüzde %15-20 kesim.
Bu boykot edenler zaten Dünya çapındaki milyar dolarlık şirketler yani bunlar dönmeden Yt reklam geliri artmaz, boşuna teori kasmayada gerek yok.
Yetiş ya Facebook yetiş ya Zukeberk.
Aç artık şu Face'ten reklam çıkartma işini kır Yt tekelini.

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

yorekok, yorekok işte :)

Bu yorekok kimdir, son zamanlarda forumda amma ismi geçiyor :)
Benden önceki postlara katılmamak elde değil :) Bu adam içerikmi üretiyor şimdi :)
Önüne gelene .... atan adam modunu almış bu kişi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri