Yotube işi ne kadar sürer ? ne zaman biter

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

baris545

Kayıtlı Üye
arkadaşlar malum bu youtube işi var... yapıyoruzda... daha nekadar sürer sektör? yada bir yerde tıkanır biter mi ? hiç düşündünüzmü ?

zamanın vardı

icq chat
msn chat
ne bilim populer bişeler vardı gitti... youtube işi ne olur beyler? youtube bu işi ne kadar ve nereye kadar goturur ? fikir ve düşüncesi olan ? (birden aklıma geldi işte)

google patlamadığı surece youtube'ada para işine de bişe olmaz !

arkadaşlar malum bu youtube işi var... yapıyoruzda... daha nekadar sürer sektör? yada bir yerde tıkanır biter mi ? hiç düşündünüzmü ?

zamanın vardı

icq chat
msn chat
ne bilim populer bişeler vardı gitti... youtube işi ne olur beyler? youtube bu işi ne kadar ve nereye kadar goturur ? fikir ve düşüncesi olan ? (birden aklıma geldi işte)

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yav :D

icq chat, msn chat üzerinden para kazananlar vardıda bizmi bilmiyorduk arkadaşlar ?

spam biter ama youtube bitmez knight oynayanlar bilir koxp biter ko bitmez

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yav :D

icq chat, msn chat üzerinden para kazananlar vardıda bizmi bilmiyorduk arkadaşlar ?

aslına para kaznama değil, bazı şeyler populerliğini yitirir.. kullanım alanı azalır, ilginç ve farklı bişe çıkar...
örnek o chat odaları facebook çıkması ile bitti... ardından twitter geldi facebook taklitleribi bitirdi... bunun gibi düşün.... müşteri youtubeden ne olurda çeker gider? hiç bişe kalıcı değil... aynı şey facebook içinde geçerli.. bir gun bakarsın oda değişir yerıne başka bişe populer olur.... o manada dedım... müşteri yoksa kimseye para verende olmaz zaten

aslına para kaznama değil, bazı şeyler populerliğini yitirir.. kullanım alanı azalır, ilginç ve farklı bişe çıkar...
örnek o chat odaları facebook çıkması ile bitti... ardından twitter geldi facebook taklitleribi bitirdi... bunun gibi düşün.... müşteri youtubeden ne olurda çeker gider? hiç bişe kalıcı değil... aynı şey facebook içinde geçerli.. bir gun bakarsın oda değişir yerıne başka bişe populer olur.... o manada dedım... müşteri yoksa kimseye para verende olmaz zaten

Başta google+microsoft+tüm 3.party her türlü yazılım firmaları birbirlerine destek verdikçe bitmez önemini yitirebilir mi ? evet zamanla belki ama yıllardır desteklediklerini bu sistemin bitmesine izin vermezler.

Spam bitecek. Youtube isi bitmez.

bana sorarsanız spam hiç bir zaman bitmez. Spam bittiği gün bir çok arkadaş bu işi bırakır bundan eminim özgüne geçemez herkes. Bu youtube'un işine gelmez web site işindede 3 - 5 görüntü olsun diye spama karşı önlem alıyorlarmış gibi dururlar ama bitirmezler hala devam ediyor web işinde spam bitecek gibide durmuyor.

Bazen düzenli olmak iyidir ancak şartlar ve çıkarlar düzensiz olmaktan yanaysa bence youtube & google da buna uyuyor. Spam internet aleminde az yer kaplamıyor

Ayrıca bu işte yandex gibi rakipler çıkarsa herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum girsin artık yandex şu dextube mi yapar ne yapar bilemiyorum

Bu kadar youtuber varken youtube bitmez bitme şansı yok spam zorlaşır ama spam de bitmez paranın yarısını spamden kazanıyor youtube bu kapıyı tamamen kapatmaz zannetmiyorum.

daha iyisi çıkana kadar youtube büyümeye hızlı bir şekilde devam eder. Ayrıca spamda bitmez sadece biraz daha zorlaşır.

Öyle yada böyle spam bitecek. Ben buna inanıyorum. Ne zaman biter tahmin etmek çok zor yıllar alabilir ama spam biter. Ayrıca video izleme olayı bitmediği sürece youtube bitmez bence.. Youtube bizim için Tr ye yasaklandığı gün biter anca. Bu olursa bir gün hiç şaşırmam.. Bazı şeyleri abartılıyor çünkü. Emeğe saygı en başta. Kanal spamlanır ama hakikaten uğraşılmış kanal spamlanmaz. Bazı ergenler bunun farkına vardığı zaman işler belki düzelir.. En önemlisi aç gözlü olmamak lazım..

Yandex girerse bu işe ilerde 2 3 firma olacak deniliyor eğer olursa bu iş daha çok kazandırır.

Spam'ın nasıl biteceğini söyleyebilir misiniz ? Spamın bitmesi demek, ''telif''in bitmesi demek.Popularite karşı ihlallerle ilerler.Bir kavramın yerle bir oluşundan ona bağlı kavramlarda etkilenir.Hepsi birbiriyle etkileşim halinde.Spam - Telif - Kopyalanamayan Video - Daha Az Tercih - Daha Az Aranma Hacmi.Aranma hacmi düşen bir youtube düşünebiliyor musunuz ? Spamın önü son raddeye kadar kapanabilir ama ortadan kaldırılması söz konusu olamaz.Youtube'a gelince.Biz youtube'den kazanmıyoruz aslında, ''video görselleri'nden'' kazanıyoruz.Youtube sadece buna ön ayak oluyor.Bu işi bugün youtube devralır, yarın dailymotion.Bu, video yayınlayan firmaların kendi içindeki in-out dengesiyle alakalı.Ama youtube'nin daha uzun süreler tahtını devretmesi mümkün görünmüyor.Arada hala uçurumlar var.

google yıllardır (siteler için) spamı bitiremedi, youtube içinde bence spam kesinlikle bitmez, ama spam işi zorlaşır.

hocam soyle dusun televizyon'daki reklamlar sence bitermi ? youtube işleri zorlaştırır ama reklam ısı kesınlıkle bıtmez cunkı mılyonlarca ınsan google adwords'da reklam yayınlaması ıcın mılyonlar verıyor google ile youtube aynı sırket oldukları ıcın ( youtube'yı google satın aldı ) tum reklamlarını youtube uzerınden mılyonlarca insana gösteriyor ve bu sekılde her zamana kazanan 1.Google 2.Reklam Sahipleri 3.Bizler Yani Reklam Yayıncıları Kazanıyor . yani demek istediğim seysu bu işler zorlaşır fakat bitmez :)

Öyle yada böyle spam bitecek. Ben buna inanıyorum. Ne zaman biter tahmin etmek çok zor yıllar alabilir ama spam biter. Ayrıca video izleme olayı bitmediği sürece youtube bitmez bence.. Youtube bizim için Tr ye yasaklandığı gün biter anca. Bu olursa bir gün hiç şaşırmam.. Bazı şeyleri abartılıyor çünkü. Emeğe saygı en başta. Kanal spamlanır ama hakikaten uğraşılmış kanal spamlanmaz. Bazı ergenler bunun farkına vardığı zaman işler belki düzelir.. En önemlisi aç gözlü olmamak lazım..

Özgünleştirilmiş ve yakında özgüne geçme isteği & çabası olan biri olarak rahatlıkla söylüyorum ki;

Spam bitmez bitemez hocam bunun önüne kimse geçmez spam internet ortamında dolaşan paraların en az %30 unu kapsar böyle bir paydan kimse kolay kolay vazgeçemez. Adamlar her türlü teknolojiyi çıkardı isteselerdi çoktan bitirirlerdi spamı onların amacı spamı bitirmek değil azaltmak.

spam öyle ya da böyle bitecek. bazı arkadaşlar duygusal davranarak spam bitemez diye kesin konuşuyor ama youtube'un son zamanlarda aldığı önlemler spamın biteceğini işaret. bir özgün kanalımda başıma gelenleri bilseniz anlarsanız ne demek istediğimi. boş vaktimde belki başlık açıp anlatırım. özgün bir videoma ünlem gelmişti, itiraz ettiğime pişman etti beni youtube. ne zaman olur bilmiyorum ama youtube'da spam tarihe karışacak gibi gözüküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri