Youloader.net - Youtube Kanalınıza Doping Etkisi! [13+ Fazla Eklentisiyle]

yalan2211

Kayıtlı Üye
YOULOADER SYSTEM - YOUTUBE DOPİNG HİZMETLERİ
Youloader, Youtube kanal sahipleri için geliştirilen ve geliştirilmeye devam eden bir web application servisidir. 13+
fazla ekletisi bulunmaktadır. Bu eklentiler sayesinde günlük işlemleriniz kolaylaştığını ve rahatlıkla çözümleme yapmanıza olanak sağlamaktadır! Ayriyetten sistem havuz mantığıyla çalışmaktadır. Bir kere tanımladığınız kanalı bir daha tanımlamanıza ihtiyaç duymaz.

Oturum Açma: Oturum Aç - YouLoader System
Hesap Oluşturma: Hesap Oluştur - YouLoader System
Şifremi Unuttum: Şifremi Unuttum - YouLoader System

Peki Nedir Bu Eklentiler ?
-Kanal ve Yorum Havuzu-
Kanal havuzunuza elinizde bulunan boş kanalları veya alt kanalları ekliyerek belirlediğiniz bir kanala yorum veya abone gönderebilirsiniz.
Ayrıca yorum havuzunuza yorum göndericeğiniz kanalın kategorisine göre yorumlar ekleyebilirsiniz veya müdahale edebilirsiniz.

-Yorum Sistemi-
Yorum sistemi kanal havuzunuzda tanımlı olan kanallar ve yorum havuzunda tanımlı olan yorumlar ile gelişmiş bir şekilde kanalınızda tüm videolara yorum göndererek videolara (+) dönüşler sağlayabilirsiniz.
Yorum gönderme süresini hesaplama: Video Sayısı * Kanal Sayısı * 5=olarak hesaplayabilirsiniz.

-Abone Sistemi-
Abone sistemi ise; yine yorum sistemine benzer kanal havuzunuzda tanımlı olan kanallar ile gönderilmektedir. Bu işlemde süre sorunu bulunmamaktadır!
-Kaynak Asistanı-
Kaynak asistanı içerik üretmede ve bulmada sorun yaşayanlar için geliştirilmiş bir sistemdir. Detaylı bir şekilde kaynak bularak ve bulunan videoların kanalların detaylı bir istatistiklerini görebilirsiniz!
-Kanal Takip Sistemi-
Bu kısıma tanımlanan kanalların günlük olarak veya anlık olarak detaylarını görebilirsiniz.
-Kanal Kontrol Sistemi-
Kanal kontrol sistemi bir nevi, yükleme yapılmış olan kanalın video sayılarını günlük olarak takip ederek dünya engeli, telif, veya yeni video yüklenmişmi diye kontrol etmenizi sağlayan sistemdir!
-Sıralama Takip Sistemi-
Sıralama takip sistemi aranan bir terimde kaçıncı sıra olduğunu ve günlük olarak artış / yükseliş durumlarını kontrol edebileceğiniz bir sistemdir.
-Trend Takip Sistemi-
88 Ülke ve 32 Kategorinin anlık olarak trend takip sisteminde takip edebilirsiniz ve ayrıcı videolar hakkında detaylı bir biçimde başlık, açıklama, keyword, yüklenme tarihi ve kanalı veya videoyu görüntüleme seçenekleri mevcuttur.
-Video İndirme Sistemi-
Video indirme sistemi indirilecek olan bir videonun sesli,
sessiz veya kalitesine göre detaylandırılmış bir gelişmiş youtube indirme sistemidir.

-Toplu Resim Sistemi-
Bu geliştirilen sistemin şuan kimse tarafından piyasada olmadığının garantisini verebiliriz. Bu sistem tüm videoların resminin indirilmesini sağlar hemde tek tuş ile!
-Yayıncı ve Kupon Kodu İşlemleri-

-Günlük Hak Kasası-

24 Saatte bir ücretsiz hak kazanmanız için geliştirilmiş bir sistemdir. Minimum 1 ve Maximum 100 Hak kazanabilirsiniz!
VE SAYAMADIĞIMIZ BİR ÇOK EKLENTİ!
-YOULOADER TANITIM BROŞÜRÜ-

-YOULOADER YARDIMCI VİDEOLAR-
https://www.youtube.com/watch?v=OIXc4pZYbsQ
https://www.youtube.com/watch?v=yyywedelGYQ
https://www.youtube.com/watch?v=O7J6Qu_UMAI

Oturum Açma: Oturum Aç - YouLoader System
Hesap Oluşturma: Hesap Oluştur - YouLoader System
Şifremi Unuttum: Şifremi Unuttum - YouLoader System

Sistem tanıtımı için [MENTION=9224]mNote[/MENTION] tarafından izin alınmıştır.
Konu uzun olduğu için yazım hataları olabilir. Kusura bakmayın.

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] ve [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] Kupon kodları verilmiştir. Ben teşekkür ederim.
1 Kişiye daha verilecektir.

ref alınmıştır teşekkürler sistemi kullanıp yorumları en kısa zamanda yazacağım tekraradan hayırlı satışlar

[MENTION=15995]Mehmet4226[/MENTION] Kupon kodunuz verilmiştir. Güle güle kullanın. [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] ben teşekkür ederim olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda geliştirmeye devam etmekteyiz :)

Referans dağıtımı sona ermiştir.

gerçekten böyle siteler nasıl kodlanıyor çok merak ediyorum sitenin görüntüleri çok güzel hangi kodlama dillerini öğrenirsek böyle siteler yapabiliriz

gerçekten böyle siteler nasıl kodlanıyor çok merak ediyorum sitenin görüntüleri çok güzel hangi kodlama dillerini öğrenirsek böyle siteler yapabiliriz

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
Bu tarz site kodlamak için temel olarak html, css, js, php, mysql ögrenmeniz yeterli olacaktır. html, css, js sitenin görsel olarak çalışmasını ve dizaynı için gereklidir. php ve mysql ise api sistemi ve sitenin kemik yapısı için gerekli dillerdir. Çok ileri seviye bilmenize gerek yoktur bu dillerde ancak bir sorun oluştuğunda müdahele edebilecek kadar ögrenmeniz yeterli olacaktır. Şöyle söyleyebilirim bu dilleri 2 - 6 ay içerisinde rahat akıcı olarak ögrenebilirsiniz ve duruma bağlı olarak kendinizi geliştirebilirsinizde kütüphanelerinde :)

Merak ettiğiniz bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Bot videoyapa entegreli olsa ve videoyapa token verdiğimiz esnada senin bota da kanal eklense çok guzel olur

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
Bu tarz site kodlamak için temel olarak html, css, js, php, mysql ögrenmeniz yeterli olacaktır. html, css, js sitenin görsel olarak çalışmasını ve dizaynı için gereklidir. php ve mysql ise api sistemi ve sitenin kemik yapısı için gerekli dillerdir. Çok ileri seviye bilmenize gerek yoktur bu dillerde ancak bir sorun oluştuğunda müdahele edebilecek kadar ögrenmeniz yeterli olacaktır. Şöyle söyleyebilirim bu dilleri 2 - 6 ay içerisinde rahat akıcı olarak ögrenebilirsiniz ve duruma bağlı olarak kendinizi geliştirebilirsinizde kütüphanelerinde :)

Merak ettiğiniz bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)

hocam çok teşekkür ederim cevabın için bu yazdıklarını sırasıyla iyice araştırıp en azından kendime küçük bir site yapacak kadar bilgi sahibi olabilirim inşallah, hayırlı kazançlar size

Bot videoyapa entegreli olsa ve videoyapa token verdiğimiz esnada senin bota da kanal eklense çok guzel olur

Aslında olabilir hocam dediğiniz videoyap ile görüşmek lazım ama sisteme şunun garantisini verebilirim 15 dakikada 70+ kanal bağlanılabilir biz testlerimizde tek seferde test hesabımıza 78 adet kanal bağladık ama 2 ana hesap ve 76 adet alt kanal olmak üzere ayrıca görüşleriniz için çok teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 13:01 ---------- Önceki Mesaj 13:00 ----------

hocam çok teşekkür ederim cevabın için bu yazdıklarını sırasıyla iyice araştırıp en azından kendime küçük bir site yapacak kadar bilgi sahibi olabilirim inşallah, hayırlı kazançlar size

Saolun inşallah güzel bir şeyler çıkarırsınız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri