Arkadaşlar YoungScreen Youtube iş ortağı Network'
Kazancınızın %70 'i size aittir
1,5 yıllık bir sözleşme teklif ediyorlar size
İsterseniz üç ay içinde Sözleşmeyi tek taraflı iptal edip Networkten ayrıla bilirsiniz
1,000 izlenme 3-50 dolar arası değişir genelde yuksek rakamları Gelir düzeyi yüksek ülkelerde görürsünüz.
Kanalınızın Banner ve Profil fotoğraflarını koymayı unutmayın
Kanalınızın etiketlerini ve açıklama kısmınıda doldurun ...
bugün başvuru yaparsınız yarın sizin kanalınızın Hesap Özeti kısmına Özel etkinlik diye bir bildiri gelir Orada Zoomin.tv'nin size yoloalmış olduğu daveti kabul edersiniz ve süreç başlar kanalızın marka kanal olur
YoungScreen.net | Youtube İş Ortağı Ağı | Youtube İş Ortağı Ağı bu siteden başvuru yapılıyor
KATILIM ŞARTLARI
En az Günlük 200 izlenim
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Kanal tasarım önemli
Özgün oyun, kanalı vloger vs kanalları hemen onaylanır
Kanal adı ve video içeriğinin uyumu önemi büyük ...
yüklediğiniz videoların amatör video olması ve tek katogori olması önemli
Gelen başvuruların olumsuz sonuçlanmasından dolayı size şimdi kabul olan bir kanalı paylaşmak istiyorum bu paylaşımla artık nasıl bir kanalla başvuru yapacağınızı aşşağı yukarı bu kanala bakıp tasarlayabilirsiniz ilk olarak kanalın linki YTturktv - YouTube Buda resimli kanıtı Ekli dosyayı görüntüle 447
ÖNEMLİ
Bazı arkadaşlar Başvuruları kabul edildiğinin farkında değil Şimdi paylaşcağımız resimle başvurularınızın kabul olduğunu nereden kontrol edeceğinizi göstereceğim..
Arkadaşlar Başvuru yaparken Bu şekilde Urlsi alınmış kanalın sadece adını yazmanız yeterli www. youtube .com/YTturktv kanalımın Örneğini verdim bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmiyor...
Burada Örnek olarak Hatalı başvurulmuş bir kanal urlsi resmi koyuyorum ..
Partnerli Kanal Avantajları Ve Karşılaştırmalar
Partnerli kanalın bir özelliğide Reklam yerleştirme seçenekleri...
Resimlerle Partnerliğin avantajlarını anlatmaya devam edeceğim