YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

youtubetr

Kayıtlı Üye

Arkadaşlar YoungScreen Youtube iş ortağı Network'

Kazancınızın %70 'i size aittir

1,5 yıllık bir sözleşme teklif ediyorlar size

İsterseniz üç ay içinde Sözleşmeyi tek taraflı iptal edip Networkten ayrıla bilirsiniz

1,000 izlenme 3-50 dolar arası değişir genelde yuksek rakamları Gelir düzeyi yüksek ülkelerde görürsünüz.

Kanalınızın Banner ve Profil fotoğraflarını koymayı unutmayın

Kanalınızın etiketlerini ve açıklama kısmınıda doldurun ...

bugün başvuru yaparsınız yarın sizin kanalınızın Hesap Özeti kısmına Özel etkinlik diye bir bildiri gelir Orada Zoomin.tv'nin size yoloalmış olduğu daveti kabul edersiniz ve süreç başlar kanalızın marka kanal olur
YoungScreen.net | Youtube İş Ortağı Ağı | Youtube İş Ortağı Ağı bu siteden başvuru yapılıyor

KATILIM ŞARTLARI

En az Günlük 200 izlenim

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kanal tasarım önemli

Özgün oyun, kanalı vloger vs kanalları hemen onaylanır

Kanal adı ve video içeriğinin uyumu önemi büyük ...

yüklediğiniz videoların amatör video olması ve tek katogori olması önemli

Gelen başvuruların olumsuz sonuçlanmasından dolayı size şimdi kabul olan bir kanalı paylaşmak istiyorum bu paylaşımla artık nasıl bir kanalla başvuru yapacağınızı aşşağı yukarı bu kanala bakıp tasarlayabilirsiniz ilk olarak kanalın linki YTturktv - YouTube Buda resimli kanıtı
Ekli dosyayı görüntüle 447

ÖNEMLİ

Bazı arkadaşlar Başvuruları kabul edildiğinin farkında değil Şimdi paylaşcağımız resimle başvurularınızın kabul olduğunu nereden kontrol edeceğinizi göstereceğim..
XQreNhb.jpg

Arkadaşlar Başvuru yaparken Bu şekilde Urlsi alınmış kanalın sadece adını yazmanız yeterli www. youtube .com/YTturktv kanalımın Örneğini verdim bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmiyor...

473d1378517528-youngscreen-network-24-saatte-onayli-newpicture063.jpg

Burada Örnek olarak Hatalı başvurulmuş bir kanal urlsi resmi koyuyorum ..
attachment.php

Partnerli Kanal Avantajları Ve Karşılaştırmalar

Partnerli kanalın bir özelliğide Reklam yerleştirme seçenekleri...
attachment.php
attachment.php

Resimlerle Partnerliğin avantajlarını anlatmaya devam edeceğim

Daha önce denediniz mi? Elinizde kazançlarına dair resimler bulunuyor mu? Herhangi bir ödeme aldınız mı? Bunlarıda konuya eklerseniz daha detaylı olur.

Daha önce denediniz mi? Elinizde kazançlarına dair resimler bulunuyor mu? Herhangi bir ödeme aldınız mı? Bunlarıda konuya eklerseniz daha detaylı olur.

İlk olarak burada yanlış bir algıyı düzeltmek istiyorum biz burada E-BOOK veya niche çalışması satmıyoruz biz sizi partlerli kanal sahibi yapıyoruz aldığınız 5 de orada belli şartlar belli kazancınızı paylaşın vs. gibi istekler tamamen gereksizdir siz kanalınızı partner yapıcaksınız ve vişdeolarınızı izlendikçe paranızı kazancaksınız eğer video yuklemezseniz hit alamazsanız aynı şekilde adsensede de kazanamazsınız partnerliğin kazandırması adsenseye göre 3 kat daha fazladır bunu hala çözemediniz ...biz size bir imkan sunuyoruz ...yok resim yolla yok şölew yap...sen partner oldummu gerisini boş ver yukle videonu al hitini bak eğer kazanmazsan yaz buraya istediğini...partnerliğimiz dünyanın en büyük video ağlarından biri ZOOMIN.TV ye bağlıdır güven sorunu yaşayanlar buyursun incelesin...

Çok merak ediyorum bu networkü.Kazançları,yansımaları inş düzgündür.Başvurduk bekliyoruz.Herşeyin hayırlısı...

hayırlı olsun kardeşim skype varmı ekle beni SKYPE : youtubetr

İyisi mi ben aklıma gelen soruları tek tek sorayım sizde cevaplayın akıldaki soru işaretleri silinsin. Öncelikle ödeme sınırı var mıdır misal Adsense gibi 100$ a ulaşınca ödeme yapılacak gibi. Ödeme şekli nedir Paypal, banka hesabı vs. ? Kazançları nereden takip edeceğiz ayrı bir dashboard var mı yoksa youtube panelden mi takip edeceğiz? Diğer sorum siz kimsiniz bu partner bayisinin sahibi misin, kullanıcısı mısınız tanıtıcısı mısınız?

K

Aynen 15-20 izlenime 600€ mu $ mı.
ama diğer konuşmaların da da 'sınıf alsaydı mutlaka arkadaş açıklama yapmıştır sadece
biraz daha detaylı açıklama yapması lazım sanırım detayları da skypeden anlatıyor.

Arkadaş gayet ilgili.Ben partnerliğe geçtim.Denicez görücez.Neden bu kadar korkuyosunuz anlamıyorum.Sizden 1 milyonluk kanalınızı istemiyo.Yeni açtıgınız kanalla başvurun,deneyin.Zaten firmada gayet büyük bir firma.Birde o konusmada 15-20 bin dicekti karşıdaki anlar diye demedi galiba.Öyle tahmin ediyorum.Ama sonuç olarak arkadaş gayet ilgili.Giderse 1 kanalımız 1 aylık kazancımız gitsin.Önümüzde daha uzun zaman var.

Bazı arkadaşlar buraya sadece kafa karıştırmaya geliyor ...bakıyorum da türküz diye sallayan sallayana elin gavuru network kurunca en ufak birşey diyomusunuz eleştiriyomusunuz...hayır ama bu işi içinizden biri yaparsa salla salla dur skype görüşmelerimi yayınlıyor ..bakın işte bu şahıs şöyle dedi ...kardeşim şartlar orada ...oraya yazmışım banner profil fotosu koyun diye 30 kişiden 10 kişi yapmış bunu sadece ...partnerliğe kabul olmayanlar skype den hesap sormaya kalkıyor ...içeriğin düzgün değil gidip başka partnmerlerin videolarını yukleyip başvuru yaparsan kabul olmaz tabi lütfen biraz ciddiyet ... kolay gelsin

Arkadaş gayet ilgili.Ben partnerliğe geçtim.Denicez görücez.Neden bu kadar korkuyosunuz anlamıyorum.Sizden 1 milyonluk kanalınızı istemiyo.Yeni açtıgınız kanalla başvurun,deneyin.Zaten firmada gayet büyük bir firma.Birde o konusmada 15-20 bin dicekti karşıdaki anlar diye demedi galiba.Öyle tahmin ediyorum.Ama sonuç olarak arkadaş gayet ilgili.Giderse 1 kanalımız 1 aylık kazancımız gitsin.Önümüzde daha uzun zaman var.

sen partnerlıge gectn mı. bı resım koyarmısın

İyisi mi ben aklıma gelen soruları tek tek sorayım sizde cevaplayın akıldaki soru işaretleri silinsin. Öncelikle ödeme sınırı var mıdır misal Adsense gibi 100$ a ulaşınca ödeme yapılacak gibi. Ödeme şekli nedir Paypal, banka hesabı vs. ? Kazançları nereden takip edeceğiz ayrı bir dashboard var mı yoksa youtube panelden mi takip edeceğiz? Diğer sorum siz kimsiniz bu partner bayisinin sahibi misin, kullanıcısı mısınız tanıtıcısı mısınız?

Bazı arkadaşlar buraya sadece kafa karıştırmaya geliyor ...bakıyorum da türküz diye sallayan sallayana elin gavuru network kurunca en ufak birşey diyomusunuz eleştiriyomusunuz...hayır ama bu işi içinizden biri yaparsa salla salla dur skype görüşmelerimi yayınlıyor ..bakın işte bu şahıs şöyle dedi ...kardeşim şartlar orada ...oraya yazmışım banner profil fotosu koyun diye 30 kişiden 10 kişi yapmış bunu sadece ...partnerliğe kabul olmayanlar skype den hesap sormaya kalkıyor ...içeriğin düzgün değil gidip başka partnmerlerin videolarını yukleyip başvuru yaparsan kabul olmaz tabi lütfen biraz ciddiyet ... kolay gelsin

Sorularıma cevap verecek misiniz

Evet 100 dolar limit var...

paypal ve wester union seçenekleri var
evet bir dashboard var size gönderilecektir
evet bayiliğin sahibiyim..

Sorularıma cevap verecek misiniz

Kazançlar gelince resim koycam.Daha gireli 3 saat oldu yada olmadı partnerliğe.Arkadaş demin skype'den canlı ekrandan herşeyi anlattı tam 38 dk bıkmadan yardımcı oldu.Benim arkadaşa şuan güvenim tam.Bana anlattıklarıylada bilgisini ve tecrübesini kanıtladı zaten.

Kazançlar gelince resim koycam.Daha gireli 3 saat oldu yada olmadı partnerliğe.Arkadaş demin skype'den canlı ekrandan herşeyi anlattı tam 38 dk bıkmadan yardımcı oldu.Benim arkadaşa şuan güvenim tam.Bana anlattıklarıylada bilgisini ve tecrübesini kanıtladı zaten.

Saol Kardeşim düşüncelerin için...

Konuyu yeni gordum ustad..

Oncelikle hayirli olsun diyorum.Turkiyedeki Youtube ile kazanc saglayanlar icin,gelecek icin bence iyi birseyler yapmissiniz.Cunki ilerleyen zamanlarda bu network,partnerlik isleri dahada artacak dahada ilgi gorecek duruma gelecek.

Bazi olumsuz elestiriler sorular gelebilir gelmisde ama bunun sebebide Turk olmamiz yani herseyi "Kili Kirk yarmak" gibi diyebiliriz.

Bu tur konularda bir cok soru alacagiz aliyoruzda kesin.Ben isterdimki bu konuyu acarken soru cevap seklinde yada bilgi vererek daha detayli sekilde acsaydin bence daha iyi olurdu konuya giren dostlara.

Tekrar tebrik ediyor basarilar diliyorum.
(istediginiz olursa konudaki gereksiz mesajlari kaldirabiliriz.)

Hocam tavsiyem sitedeki yazım hatalarını düzeltmeliniz. O bile güvensizlik oluşturuyor.

Bu arada bi kanalımla başvuru yapmayı düşünüyorum. Skype yok. Şu soruları sormak istiyorum.

1. 18 yaşında değilim. Sorun olur mu? (Paypal hesabım var)

2. Dashboard'ı ne zaman gönderirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri