dreamwalker
Yasaklanmış
satış konusu iptal moderetör arkadaşlar konuyu kilitleyebilir [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Screenshot by Lightshot
şunlar arasındaki farkı da açıklayaydın iyidi.
R10 dan banlanma sebebiniz nedir?
Geçen sene evlendiğin süreçte bizim dünya kadar bakiye çöp olmuştu bir daha iletişime geçemedik. Keşke önce mağdur olan bizlerin mağduriyetini giderseydin
Ikidir yaziyorum siliyorum sanene diyrm ama olmuyor arkadasim sen bu adamin hakkini neden kucumsuyoesun 2 dolar da olsa bin dolarda olsa hak haktir eski data blgiletin varmis ne guzrl insanlar istemeden yollasana haklarini iletisim bilgileti de vardır at bir telefi mesaji snra gel dunya kafar dedygn su suymus diye kucumse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
evet söylediğin mail adresi kayıtlarımda yok diğeride toplam 23 siparişin var hocam hepsi 1 er k 0,70$ x 23 =16,1 $ + 7 $ bakiyen varmış toplamda 23 $ bakiyen var dünya kadar dediğin bakiye işte bu ki eski skype konusmalarını buldum bneımole bı dunya pazarlık yapılmış bende indirim uygualmışım zaten işte dünya kadar bkaiyeniz bu paypal adresinizide gönderin ödemenizi geçeyim ben şu rakam için konunun buraya gelmesine üzüldüm ki herkes dispute çekti çekmeyende yakama yapıştı aldı bakiyesini kimsenin üstümde hakkı kalmadı mail adresinizi gönderin atayım bakiyeyi... "
bunları buraya eklemeyecektim ama konunun gün yüzüne çıkması gerek herşey görüldüğü gibi ! keşke buraya bu şekilde konuyu baltalıyıcı bir mesaj atmak yerine önce pm atsaydın şimdi bu şekilde olmazdı !
şunu belirteyim kimseye zorla bir şey satmıyorum ihtiyacımda yok çok şükür hizmetimin garantisi 350+ gundur hala dusme yasanmaması ve kalıtelı hızmet olması kimseye iade garantisi vermiyorum çalışacak arkadaşlar bunları göz önüne alsın bu işin iadesi olmaz beni bilen bilir kimsenin hakkına tenezzül etmem kimsenin kazancındada gözüm yok lütfen artık konumu baltalamayın
Ikidir yaziyorum siliyorum sanene diyrm ama olmuyor arkadasim sen bu adamin hakkini neden kucumsuyoesun 2 dolar da olsa bin dolarda olsa hak haktir eski data blgiletin varmis ne guzrl insanlar istemeden yollasana haklarini iletisim bilgileti de vardır at bir telefi mesaji snra gel dunya kafar dedygn su suymus diye kucumse
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte turk zekasiYahu birisi bana şu sistemin nasıl işlediğini açıklasın. Yani youtube'da para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. 1k ya 50 dolar bırakan içerikler var, bağlayalım o zaman en fazla 1 haftada 1 senelik paramız çıksın. Bu kadar kolay olmamalı.. Amacım konu baltalamak değil sadece mantığıma neden yatmadığını ifade ettim. Hayırlı satışlar..
İşte turk zekasi![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu izleninlerden para kazanilmaz.haksızmıyım?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.