youtubdan dolayı bir yakınımla aramız bozuldu

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
ben forumun ilk üyelerinden birisiyim, öncelikle bunu belirteyim
ytpara 14 15 şubat 2013 te açıldı ben 20 şubat 2013 de üye olmuştum
ilk üyeliğim siyasi bir sebepten ötürü banlanmıştı
bunu neden söyledim, bu işte tecrübeli olduğumu bilin istedim

son birkaç ay önce bende kazanamayanlar klübünün içindeydim
kazanamayanlar klubü derken yine az bişeyler alıyodum
Son birkaç ayda, kendimi gerçkten inanılmaz geliştirdim, nasıl oldu gerçkten bende anlamadım
velhasıl kelam, bir iki hafta önce samimi olduğum bir akrabama bu işi anlattım,
dertleşmek adına, sonra bu tuturdu, ortağız, paranın yarısı senin yarısı benim falan, bende bişey söylemek istemedim
dün malüm paraları aldık, bu bugün saat 20 de bize geldi, çektiğim paranın yarısını istedi, bende malüm vermek istemedim, daha doğrusu vermedim
başladı artık bişeyler söylemeye, bana demediğini bırakmadı
ben bir ara kendisine anlatmaya çalıştım
ben bu parayı alana kadar canım çıktı, uykusuz kaldım kafam şişti falan bişeyler söyledim, bu seferde haram diye tutturdu, haram para yiyenler iflah olmazlar sonları şöyle böyle olur falan gibi şeyler söyledi
Sonuç bana demediğini bırakmadı, aramız feci şekilde açıldı
sizlerle dertleşmek istedim

Neye göre ortaksınız ? Sen ve arkadaşın sürekli video yükleyip aynı adsense den para alıyorsanız arkadaşın haklı. Arkadaşın hiç bir şey yapmadan senin üstünden geçiniyorsa sen haklısın Olayın içinde olmadığımızdan yorum yapmakta güç! Kendinin haklı olduğunu düşünüyorsan paranın tamamını arkadaşına verip ortaklığı bitirmen en iyisi olur. Çok para insanı bozuyor canım kardeşim.

Direk umrunda olmasın ( forum kuralları gereği yumaşatıldı ) sen kazan bir lafla kazancına ortak olsun var mı öyle birşey akraba yada değil çıkarcı adamın tekini kendinden uzaklaştırdın hayırlı olsun. Paradan da hiç bir şekilde verme ha videonu yüklemiştir angarya işini yapmıştır o zaman değişir iş ama onunda bir limiti vardır %50 benim gözümde hiçbir zaman olmaz , direk havadan gelip ortağınız denir mi hiç ya o kadar emek var gecenin bu saati ünlemle cebelleşiyorum ben senin yerinde ben sinirlendim

Edit: Birde dinden imandan haramdan girmiş yok böyle birşey

Ben hiç bir akrabamla konuşmuyorum yıllardır pek bir zararını görmedim:D

Ama senin olayın da bir garipmiş birşey anlamadımi,nasıl bir ortaklık hukuku var:D

Çok yakın bir akraba değilse pek takma.

Yakinsa bir gun çağır açın ona da bi adsense bi kac kanal anlat video nasıl yüklenir. Al bundan sonra patron sensin paranin %100 u senin de. Uğraşsin biraz zor mu kolay mı?

Neye göre ortaksınız ? Sen ve arkadaşın sürekli video yükleyip aynı adsense den para alıyorsanız arkadaşın haklı. Arkadaşın hiç bir şey yapmadan senin üstünden geçiniyorsa sen haklısın Olayın içinde olmadığımızdan yorum yapmakta güç! Kendinin haklı olduğunu düşünüyorsan paranın tamamını arkadaşına verip ortaklığı bitirmen en iyisi olur. Çok para insanı bozuyor canım kardeşim.

kesinlikle en ufak hiçbir yardımı olmadı, daha youtuba nasıl video yüklenir bilmez
ben bu işi anlatınca hemen ortağız demeye başladı

evde 10 luk inşaat demiri var mı ona göre bir tavsiyede bulunucam,tam bu tip ortaklıkları çözmek için:D

Kimseye bisey anlatmayacaksin hocam. Ben burda iki arkadasa anlattim her ay bi karton sigara istiyorlar. Ben de mecbur biraktim kanallarim kapandı demeye basladim. Suan sıkıntı yok. Beni bıraktı sanıyorlar :D

iyiymiş...kazancın senin kısmında bende ortagım hocam o zaman :D akrabalık şartı varsa köklerimizde akrabalık buluruz bi şekilde.işin içinde beleş para var nasılsa :D

Bildiğim kadarı ile zaten botu kullananda sen, videoları yükleyende sendin. bence paranın kokusunu seviyordur o AKBABAn.

1. İnternette yapılanı çevreyle paylaşılmamalı.
2. Arkadaşına yemek ısmarlarsın, ardından onun da kendine kanal açıp bir şeyler yapmasına yardımcı olursun.

şenel şen in filimine dönmüş olayın adama ikramiye çıkarda herkes peşine düşer seninde o hesap.. e sana dedim benden fazla kazanma böle oluyo işte :) şimdi senle bir ofisi kurarsak ozaman bu akraban bizi şikayette etmesin?

mrb arkadaşlar
ben forumun ilk üyelerinden birisiyim, öncelikle bunu belirteyim
ytpara 14 15 şubat 2013 te açıldı ben 20 şubat 2013 de üye olmuştum
ilk üyeliğim siyasi bir sebepten ötürü banlanmıştı
bunu neden söyledim, bu işte tecrübeli olduğumu bilin istedim

son birkaç ay önce bende kazanamayanlar klübünün içindeydim
kazanamayanlar klubü derken yine az bişeyler alıyodum
Son birkaç ayda, kendimi gerçkten inanılmaz geliştirdim, nasıl oldu gerçkten bende anlamadım
velhasıl kelam, bir iki hafta önce samimi olduğum bir akrabama bu işi anlattım,
dertleşmek adına, sonra bu tuturdu, ortağız, paranın yarısı senin yarısı benim falan, bende bişey söylemek istemedim
dün malüm paraları aldık, bu bugün saat 20 de bize geldi, çektiğim paranın yarısını istedi, bende malüm vermek istemedim, daha doğrusu vermedim
başladı artık bişeyler söylemeye, bana demediğini bırakmadı
ben bir ara kendisine anlatmaya çalıştım
ben bu parayı alana kadar canım çıktı, uykusuz kaldım kafam şişti falan bişeyler söyledim, bu seferde haram diye tutturdu, haram para yiyenler iflah olmazlar sonları şöyle böyle olur falan gibi şeyler söyledi
Sonuç bana demediğini bırakmadı, aramız feci şekilde açıldı
sizlerle dertleşmek istedim
Bazen bende durumu iyi olmayanlara bu isi anlatmak istiyorum fakat bakıyorum adamın yiyecek ekmegi yok neler pesinden kosuyor.Bende anlatmaktan vazgeciyorum.
İyisi mi sizde arkadaslar burnu kaf dagında olmadıgına inandıgınız kisilere yardım etmeye calısın.Yoksa cok fazla keske dersiniz.YouTube olayını anlatmak icin özelliklede samimi oldugunuz arkadaslarınızı ve akrabalarınızı iyi secin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri