🐍 Youtube 1000 Abone 100 TL (Yeni Servis) 🐍

kaankoseo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sanalhizmetler.com

Youtube'da fenomen olmak için harika bir başlangıç yapabilmenin tek yolu youtube abone satın almaktır. Siz de kanalınıza %100 gerçek aktif aboneler göndererek hem abone sayınızı yükseltebilir, hem de youtube'da ön sıralarda çıkmaya başlayabilirsiniz. Sitemiz üzerinden satın alınan aboneler tamamen gerçektir ve garantisi mevcuttur.

Satışlar Geçici Olarak Durdurulmuştur.

Whatsapp İletişim: 0536 944 1354

Referanslarımız:
1000 istiyorsun 1500 gönderiyor bu arkadaş bi acayip! düşünmeden alın derim..
Alım yapıldı fazlasıyla abone yolladı 2 günde işlem tamamlandı kendisine teşekkür ederim.
2 Saatten az bir zamanda bin abone gelmiştir teşekkürler hayırlı işler hayırlı satışlar
sipariş verdiğim aboneler hızlı bir şekilde geldi. hatta eksilme ihtimaline karşı çok daha fazlası da geldi
1,5 gün önce 1000 abone aldım sağ olsun 1400 abone gönderdi. Düşme olup olmadığını gözlemlemek için bir vakit bekleyeyim dedim ve sonuç düşme yok. Gelen abonelerin hepsi gerçek kullanıcılar.
Kaan arkadaşıma teşekkür ediyorum, ancak süre ile ilgili sorunum var. Yeni servis de 1K Abone 2 saat içerisinde bitiyor denilmiş, benim 2 günde bitti maalesef. Süre ile ilgili bilgi alabirsem iyi olur. Nacizane önerim Fiyatlandırma bir tık düşebilir. Saolsun yaklaşık 2 aydır birçok kanala aldım kaan arkadaşımızdan düşme olmadı, servisi ideal!
gece 00.00 gibi basladi aboneler sanirim 1 saat olsa gerek kat be kat fazlasiyla islem tamamlandi cok kisa bi surede...

simdilik herhangi bi dusme yok, olursa bir sorun iletisimde olabilecegimize de eminim...

bu arada odemeyi israr etmeme ragmen kabul etmedi, islem bittikten sonrada ne zaman uygun olursaniz dedi, bu sabah helallestik...

iyi bi alisveris oldu, tavsiye ederim...

1 hafta sonra guncelleme yaparim, unutmazsam... ;)
800 abone aldım 2000den fazla göndermiş, eli bol bir arkadaş
arkadaş ilgili fazlasıyla gönderiyor

Son düzenleme:
hayırlı satışlar sizden abone almıştım ama bu sefer biraz pahalanmış

ilk yazanlardan biri olduğum için ref olurum indirimli fiyattan yararlanmak isterim :)

Bu arkadaş harici 2 kişiyle de abone aldım ama hiç memnun kalmadım onlardan bu arkadaş gerçekten esnaf türünde arkadaş en ufak bir tepkisini görmedim

1000 adet abone siparişi verdim. teşekkürler

2 Saatten az bir zamanda bin abone gelmiştir teşekkürler hayırlı işler hayırlı satışlar

sipariş verdiğim aboneler hızlı bir şekilde geldi. hatta eksilme ihtimaline karşı çok daha fazlası da geldi

Hocam 500 abone lazım. Enpara hesap bilgilerinizi alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri