Youtube 3. Ihtar hakkinda

• Kullanıcı SeaNoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Arkadaslar selam az once dizi paylasim kanalim da bir mail geldi.

syzuje9y.jpg

Simdi bu dakikadan sonra yapilmasi gereken islemler nedir? 7 gun sonra kanalin kapatilacagi ile ilgili birsey yaziyor ancak disardayim tam inceleyemedim. Yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim.

Iyi gunler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ana kanal ise ve alt kanal kullanıyorsanız şifrelerini almalısınız.

Ben de bugün bi telif daha yedim.Artık dizi işinde ekmek yok bize.Kanada tv showlarına sardım bende :D

Aynen ya hesaba telden bir girdim, kevgire donmus hesap :) bir arkadas sanki hesabi geri dondurmustu para kazanamaya. Yani banlanicaksa neden 7 gun izin veriyor?

muhteşem yüzyıl 114. bölümde sadece 7. kısım ihtar yememiş :D

7. Bolum en cok izlenen bolumdu nasi olduysa ona gelmemis:) belkide hakkim kalmamisti telif yemeye

Arkadaşlar karşı bildirimlerin en az birinin 7 gün içerisinde geri alınması gerekiyor sanırım. Yalnız ben telif hakkı olan videolar sildim, irtibatta bulunacağım kişiyi nereden bulucam:) Gerçi bulsamda pek işe yaramıcağı aşikar ama en azından şansımızı deneyelim

arkadaşlar 301 hakkında konu açmak istiyorum yeniyim konu açmayı bulamadım ,,,
bugün 2 tane özgün video yapıp yükledim biri bir saatte 301 e takıldı diğeride takılmak üzere bi sorun olurmu acabakanalı yeni açtım para kazanması aktif fakat adsense bağlantısına başvurdum dün daha bağlanmadı sanırsam para kazanırmı...?

arkadaşlar 301 hakkında konu açmak istiyorum yeniyim konu açmayı bulamadım ,,,
bugün 2 tane özgün video yapıp yükledim biri bir saatte 301 e takıldı diğeride takılmak üzere bi sorun olurmu acabakanalı yeni açtım para kazanması aktif fakat adsense bağlantısına başvurdum dün daha bağlanmadı sanırsam para kazanırmı...?
301 de sıkıntı yok hocam bi müddet sonra düzelir. benim 1 ay sonra düzelen videom vardı 301 de takılıpda.

artigma bu izlenme ve kazanma olayını durduruyoe yani deilmi açılana kadar para kazanmıyormu 301 den fazla
Durdurma yok hocam para kazanırsın yt onu kontrol amaçlı yapıyor. Gerçek izlenme mi yoksa siteleri kullanarak veya kendin f5 yaparak vs gibi izlenmemi alıyorsun ona bakıyor.

Arkadaşlar benim hesap gümler sanırım tamda günlük iyi kazanca çıkmıştım. Gerçi dizi işi riskli zaten bunu bilerek giriyoruz bu olaya, Kurtarılma şansı yok diyorsanız yeni bir hesap açıp yoluma devam edeyim

Arkadaşlar selam,
Bu "ILS" nedir kimdir ?

We have disabled the following material as a result of a third-party notification from ILS claiming that this material is infringing

Adamlar beni bitiren darbeyi yaptı :)
Tüm kanallara telif atmışlar var mıdır böyle bir departman

vay be böyle büyük dizileri yayınlamaya nasıl cesaret ediyonuz :D

hocam sizde gidiyonuz o dizileri yüklüyonuz :D allah bilir kaç kişinin başı yanmıştır.geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri