Youtube 35k abonemi sildi

GonulAdami

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba;

Hiçbir hile hurda kullanmadan yaptığım kanalımı bugün kontrol ettiğimde yaklaşık 35k abone silindiğini gördüm. Kanalda 2 telif 2 topluluk olduğundan yaklaşık 2 ay önce bütün videoları silmiştim kanalın başına bişey gelmesin diye. Bugün yeniden aklıma geldi kontrol ettim ve 35k abonenin 25 mayısta silindiğini gördüm. Benzer durumu yaşıyan var mı neden bu şekilde olmuş olabilir.

Abone çekimi yapılmadı tamamı organik aboneydi.

Abonelerin kendilerinin gitmiş olabileceğini düşündün mü hocam? Çünkü kanaldaki videoları sildim yazmışsında.

gidenlerin hepsi spamcılardır video kopyalamak icin abone olmuşlardır kanalları kapanınca malum abonelikleride gidiyor :D

Kanalini silip geri getirdiysen bu durum oluyor.

Yok hocam kanal silme işlemi yapmadım :( Aboneler gün gün eksiliyordu ama şu ani düşüşe bakarmısın. Bunların aynı gün gitmesi imkansız bence. 1k günlük ufak ufak gitmişti şimdi hepsi birden gitti :(

Screenshot by Lightshot
B20zrV.jpg

Son düzenleme:
yeni konu açmayım burdan sorayım. bugün kanal analytics e baktığımda izlenim normal olmasına, telif engel hiçbir uyarı olmamasına rağmen 1 kanalımda28 mayıs'a kadar herşey normal 29 mayıs kazancı 0 olarak görünüyor aynı durumu yaşayan var mı ?

yeni konu açmayım burdan sorayım. bugün kanal analytics e baktığımda izlenim normal olmasına, telif engel hiçbir uyarı olmamasına rağmen 1 kanalımda28 mayıs'a kadar herşey normal 29 mayıs kazancı 0 olarak görünüyor aynı durumu yaşayan var mı ?

Alla alla umarım genel bir sorundur ve seninde benimde ve benzer durumu yaşayanların da düzelir :(

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Duzelmez hocam onu soyleyebilirim. Bu sekilde 30k abone kaybettim bende ama ben kanali silip geri getirmistim. Youtube ile iletisime gectigimde sebebinin kanali silip geri getirmem oldugunu soylemislerdi. Sende videolari sildiginden dolayi bi bug olusmus olabilir emin degilim ama oluyor yani bu tur seyler.

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Duzelmez hocam onu soyleyebilirim. Bu sekilde 30k abone kaybettim bende ama ben kanali silip geri getirmistim. Youtube ile iletisime gectigimde sebebinin kanali silip geri getirmem oldugunu soylemislerdi. Sende videolari sildiginden dolayi bi bug olusmus olabilir emin degilim ama oluyor yani bu tur seyler.

Hocam iletişim için hangi maili kullandınız bir soralım en azından sebebini öğreniriz.

Hocam iletişim için hangi maili kullandınız bir soralım en azından sebebini öğreniriz.

Mail uzerinden degil hocam. Hem Google Products forumuna konu acmistim hemde benim kanalimda aboneler gitmesine ragmen gunde 20-30k izlenim aldigindan dolayi direkt yardim servisi acikti. Suan hala var mi bu olay bilmiyorum. Sen videolarini silmissin zaten o yuzden sende yoktur o secenek.

Spam kanalım vardı 10 video yüklüydü .1 tane telif geldi pek takmadım sonrasında şu dünya engeli falan yüzünden girip kanaldaki bütün videoları sildim bende kanala zarar gelmesin diye ve sonuç
1dkZ55.png

Arkadaşlar merhaba;

Hiçbir hile hurda kullanmadan yaptığım kanalımı bugün kontrol ettiğimde yaklaşık 35k abone silindiğini gördüm. Kanalda 2 telif 2 topluluk olduğundan yaklaşık 2 ay önce bütün videoları silmiştim kanalın başına bişey gelmesin diye. Bugün yeniden aklıma geldi kontrol ettim ve 35k abonenin 25 mayısta silindiğini gördüm. Benzer durumu yaşıyan var mı neden bu şekilde olmuş olabilir.

Abone çekimi yapılmadı tamamı organik aboneydi.

hocam büyük ihtimal bot veya manuel şekilde kanal bakıp video yok 35k abone var nasıl iş deyip silmiş olabilirler kendi düşüncem

Mail uzerinden degil hocam. Hem Google Products forumuna konu acmistim hemde benim kanalimda aboneler gitmesine ragmen gunde 20-30k izlenim aldigindan dolayi direkt yardim servisi acikti. Suan hala var mi bu olay bilmiyorum. Sen videolarini silmissin zaten o yuzden sende yoktur o secenek.

Direk yardım sayfası dediğin VIP panel sanırım o açıktı bende de direk görüşebiliyordum ama baya zaman oldu hiç etkileşim olmadığından kapanmıştır diye tahmin ediyorum.

Spam kanalım vardı 10 video yüklüydü .1 tane telif geldi pek takmadım sonrasında şu dünya engeli falan yüzünden girip kanaldaki bütün videoları sildim bende kanala zarar gelmesin diye ve sonuç
1dkZ55.png

İki grafiğide bakınca aynı tarih aralığında olduğu dikkatimi çekti. Acaba farklı bir güncelleme oldu da haberimiz mi olmadı diye düşünüyorum yoksa bu kadar abone nereye gider.

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Video üzerinden abone olanlar siliniyor olabilir.

Hocam o şekilde olsa aynı gün gitmesi gerekir diye düşünüyorum ama dediğiniz belki yeni bir güncelleme ile olduysa ihtimaller dahilinde.

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

o aboneler geri gelir

Yok hocam biraz zor gibi hiç video yok kanalda :(

Direk yardım sayfası dediğin VIP panel sanırım o açıktı bende de direk görüşebiliyordum ama baya zaman oldu hiç etkileşim olmadığından kapanmıştır diye tahmin ediyorum.

İki grafiğide bakınca aynı tarih aralığında olduğu dikkatimi çekti. Acaba farklı bir güncelleme oldu da haberimiz mi olmadı diye düşünüyorum yoksa bu kadar abone nereye gider.

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Hocam o şekilde olsa aynı gün gitmesi gerekir diye düşünüyorum ama dediğiniz belki yeni bir güncelleme ile olduysa ihtimaller dahilinde.

Hocam simdi diger arkadasinkinide gordukten sonra kesin diyebilirim. Abonelerinin silinme sebebi videolarinin hepsini silmis olman. Kanali silip geri getirdigindede videolar komple gidiyor, ardindan geri geliyor. Ayni mantikla aboneler silinmis sanirim.

kanal buga girmiştir, gelir aboneler geri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri