Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi youtube hakkında sayfasına bağış yap butonu koyulabilir mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tarif edebilir misiniz peki hocam ?
Hocam burdan kod oluşturdum da gerisini nasıl yapacagım bilemedim. Youtube hakkında sayfasına koymayı denedim olmadı![]()
paypal ile tam bilmiyorum ama Google Wallaet ile oluyo boyle birsey.mesela bu site :
Code.org - YouTube
insanlari programciliga cagirmak icin acilmis bir kanal ve bagis yapmak mumkun
Hocam burdan kod oluşturdum da gerisini nasıl yapacagım bilemedim. Youtube hakkında sayfasına koymayı denedim olmadı![]()
Merhaba burdan paypal bağış butonu oluşturun butonun yanında işlem bölümünden kodu görüntüleyin'e tıkla sekmelerden E-posta'ya tıkla https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=XXXXXXXXXXX buna benzer bir link vericek size onu kanalınızın hakkında bölümünden bağlantılar kısmına tıklayarak ekle diyip bağlantı başlığı girip URL bölümüne de örnek olarak verdiğim linki girerek ekleyebilirsin kanalına
Evet Bu oldu işte Çok teşekkür ederim
Edit : Bu özellik yalnızca Ticari ve Premier Hesaplar için kullanılabilir. böyle bir hata verdi
Ben paypal a kredi kartı tanımlamadım ama tanımlasak ne olur tanımlamasak ne olur ? İlk defa kullancam ve tanımlamasam yapılan bağış yinede hesabıma gelir mi ? daha sonra tanımlayıp alabilir miyim
premier hesabı için kredi kartı ile doğrulamak gerekiyor sanırım benim hesabım da kredi kartı tanımlı ve Hesap Türü: Premier olarak gözüküyor
Kredi kartı tanımlamadım ama hesap premier hesap oldu. Üstelik koydugum kodu da denedim oldu . Artık bağış yapılabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.