Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sisteminiz başarılı hızlı şimdilik memnunum bir sıkıntı yok ama rica edicem yt görüntülenme satışını en az 1.000 değil 500 de yapın. Bazı videolar az izlensin istiyorum 2-3 dk lık videolar kanalda kalabalk etsin diye öylesine attığım. Onlara 400-500-600 o şeklde almak istyorm ama en az 1.000 almak zorunda kalıyorum. Eğer dikkate alıp r değişiklik yaparsanız mrmnun olurum. SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR
Hocam 4k saat için video min. uzunluk ne kadar olmalı, 4k saatin tamamlanması kaç gün sürüyor?Satış devam ediyor , para kazanma engeli diye bir şey yok arkadaşlar.
Benden alan herkesin 4K saati ve 1K abonesi varsa sorunsuz PK açabilirler.
Çok hızlı falan yazıyorsunuz panelde de hocam yaklaşık 9 saattir 1000 abone bekliyorum hala dönüş yapan da hiç olmadı??
Merhaba bayram nedeniyle memlekete gelirken sistem takılmış , bu sabah çözdük hocam cidden kusura bakmayın!
Kusura bakmayın ben de biraz fevri davrandım. Anlayışınız için teşekkür ederim sorunum düzelmiştir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.