Satış devam ediyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4k saat sanırım çalışmıyor![]()
Zaten çalışıyor yazmıyor hiç bir yerde![]()
kaç gündür dönüş olmadı 4k saat için yunanistanlı birisi var demiştin skype debu cevabı bekledim tşkler
Cevabı sizin bayiliğinizi yaptığınız arkadaş verdi zaten dostum.. Kim olduğunu skype yada burdan öğrenmek istersen gel söylerim bekletmem ben
Anında dönüş sağyalan birisiyim kulak arkası yapan biri değilim
Size bu etik olmayan davranışı yakıştıramadım, alım yapabilir ama kaç kere yaptığınız laf taşımayı geçtim, burası satış konusu lütfen dikkat edin laflarınıza.Cevabı sizin bayiliğinizi yaptığınız arkadaş verdi zaten dostum.. Kim olduğunu skype yada burdan öğrenmek istersen gel söylerim bekletmem ben
Anında dönüş sağyalan birisiyim kulak arkası yapan biri değilim
Kardeş gelip 4k saat için Yunanistan lı biri var yanındayım denedinmi bunu teklif eden sen değilmydin senden her zaman yarım yamalak hizmetlerinden ötürü geri attığım halde sürekli teklifle gelen sendin. O teklifin sırasında fiyatı sordum 1 hafta geçti yazmadın. Boş yapmakmı oluyor benim Ki??
Satış konunu baltamalak gibi oluyor buda beni üzüyor.
Neyse kardeş hayırlı satışların olsun...
Size bu etik olmayan davranışı yakıştıramadım, alım yapabilir ama kaç kere yaptığınız laf taşımayı geçtim, burası satış konusu lütfen dikkat edin laflarınıza.
Gereksiz işlerinize beni de alet etmeyin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.