Youtube Açılmaz Boşa Beklemeyin

I
  • Kullanıcı Ironhazee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

Ironhazee

Guest
Arkadaşlar gene bana kısacaksınız ama şu videoyu bir izleyin

Başbakan Erdoğan: Twitter kararına saygı duymuyorum - YouTube

Başbakan Twitter'ın bile açılmasından rahatsız.Fırsat bulsa Türkiyede neti toptan kestirecek.Anayasa Mahkemesinin kararına saygı duymadığını belirtti.

Ha bu arada Benim gibi üyeler buraya rahat rahat üye oldukça Youtube da açılmaz telif flag da eksik olmaz
Size herşey müstehak :D

Şimdi hemen... report lar yağacak ben müdahale etmeden siz içerikteki siyasi kısmı kaldırsanız da bende konuyu kilitlemek zorunda kalmasam...

11 mesaj atmışsın son mesajın bu sen buraya para kazanmaya mı geldin siyaset yapıp Başbakanı eleştirmeye mi ? konu report

Şimdi hemen... report lar yağacak ben müdahale etmeden siz içerikteki siyasi kısmı kaldırsanız da bende konuyu kilitlemek zorunda kalmasam...

Siyas kısım sizi neden rahatsız etti?
Bir ülkenin başbakanı Twitter açıldı diye Anayasa Mahkemesine saygı duymuyoruz diyor sorun olmuyorda, ben bu kaydı buraya koyuncamı sorun oluyor :)

---------- Mesaj saat 07:01:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:58:21 civarında gönderildi. ----------

11 mesaj atmışsın son mesajın bu sen buraya para kazanmaya mı geldin siyaset yapıp Başbakanı eleştirmeye mi ? konu report

Gerizekalımısın yoksa gerizekalı taklidi mi yapıyorsun?
Başbakan izin verse zaten para kazanacak millet.Ben burda susunca siz paramı kazanacaksınız?

Allah akıl fikir versin.

Bir ülkenin başbakanı Twitter açıldı diye Anayasa Mahkemesine saygı duymuyoruz diyor sorun olmuyorda, ben bu kaydı buraya koyuncamı sorun oluyor :)

---------- Mesaj saat 07:01:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:58:21 civarında gönderildi. ----------

Gerizekalımısın yoksa gerizekalı taklidi mi yapıyorsun?
Başbakan izin verse zaten para kazanacak millet.Ben burda susunca siz paramı kazanacaksınız?

Allah akıl fikir versin.

Öncelikle senin beyin yoksulu olduğunu insanlara direk hakaret ederek cevap vermenden anlıyorum cahil insanla muhabbet yapılmaz konu adminlerine şikayet ediyorum onlar ilgilenir gereken şekilde iyi forumlar

Arkadaşım siyasi kısmı beni, hiç mi hiç rahatsız etmiyor... Burada yöneticilik yapan siz değilsiniz... üstüte gelen şikayetler yüzünden uğraşmak zorunda kalıyorum... Ve üstte dedimki forum kuralları gereği, ucu siyasete çıkan postlar, şikayet alıyor ve biz bir sayıya ulaştıktak tan sonra banlamak zorunda kalıyoruz dedim gayet basit ve nazikçe...

Arkadaşım siyasi kısmı beni, hiç mi hiç rahatsız etmiyor... Burada yöneticilik yapan siz değilsiniz... üstüte gelen şikayetler yüzünden uğraşmak zorunda kalıyorum... Ve üstte dedimki forum kuralları gereği, ucu siyasete çıkan postlar, şikayet alıyor ve biz bir sayıya ulaştıktak tan sonra banlamak zorunda kalıyoruz dedim gayet basit ve nazikçe...

Anlıyorum ama ben bunu neden yayınladım?
Hala youtubenin açılmasını umut edenler var.Bundan gelir sağlayanlar var.
Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor.Kim kime inanacak.

Bende başbakanın açıklamasını koydum.Millet izlesinki ona göre bir yol çizsin.
Yabancı içeriğemi yönelirler yada bırakırlarmı bilemem.

Burda amaç sadece gidişat hakkında bilgi vermektir.
Çünkü vakit nakittir.

Boş'a tartışma ortamı yaratıp vaktinizi almayın geçler video atın herkese günaydın :) dağılın :p

Öncelikle senin beyin yoksulu olduğunu insanlara direk hakaret ederek cevap vermenden anlıyorum cahil insanla muhabbet yapılmaz konu adminlerine şikayet ediyorum onlar ilgilenir gereken şekilde iyi forumlar

Çok yazık gerçekten... Forum kurulalı ban cezası vermemek için elimden geleni yaptım... Ama... ikinci kez forum kurallarını ihlal etmek... Demekki kısmet bu güne imiş... Gereği yapılacaktır...

haklısın dayanamadım.Zaten konu silincek düşündüklerimi yazayım dedim.

iyi çalışmalar

Öyle zaten konu silinecek ben yazayım demekle olmuyor... Sn. Forum üyesi.. bakın daha ilk yazdığınızda uyardım, dedimki müdahale etmiyeyim siz kendiniz, gereğini yapın...

haklısın dayanamadım.Zaten konu silincek düşündüklerimi yazayım dedim.

iyi çalışmalar

Mademki silinebileceğini veya içeriğin uygun olmadığını düşündüğün bir konu var lütfen bunu paylaşma. Konu üzerinden reportlar yağmaya başlıyor hemen yetkili arkadaşımızında dediği gibi forumda daha iyi bir şekilde birbirimize yarar sağlamak için ortamı sakin tutmamız gerek ancak nedense nasıl olsa silinir nasıl olsa yine gelirim düşünceleriyle herkes her istediğini söyler oldu. Yapmayın arkadaşlar böyle burası yardımlaşma forumu lütfen daha duyarlı olalım

Mademki silinebileceğini veya içeriğin uygun olmadığını düşündüğün bir konu var lütfen bunu paylaşma. Konu üzerinden reportlar yağmaya başlıyor hemen yetkili arkadaşımızında dediği gibi forumda daha iyi bir şekilde birbirimize yarar sağlamak için ortamı sakin tutmamız gerek ancak nedense nasıl olsa silinir nasıl olsa yine gelirim düşünceleriyle herkes her istediğini söyler oldu. Yapmayın arkadaşlar böyle burası yardımlaşma forumu lütfen daha duyarlı olalım

Ya varya gerçekten, ban yeminimi son mesaj postunda bozmadım, işe bak... nazikçe söylememe rağmen iş nereye geldi ...

Ya varya gerçekten, ban yeminimi son mesaj postunda bozmadım, işe bak... nazikçe söylememe rağmen iş nereye geldi ...

Ustad yapacak birşey yok vallaha bende bazen çok arada kalıyorum insanlar bu kurallarla uğraşmayı bizim sinirimizi bozmayı çok sever oldu şu son zamanlarda.

sn [MENTION=3129]Ironhazee[/MENTION] lütfen, [MENTION=2870]fanitter[/MENTION] nickli üyeden özür dileyin ve bende sabah sabah, ban hakkı kullanmak zorunda kalmayayım...

*** Bu size son çağrımdır...

---------- Mesaj saat 07:30:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:17:18 civarında gönderildi. ----------

Vay, arkadaş bir kusura bakma demek bu kadar zor bir işmidir ... Bana ban hakkımı hemde böyle bir konuda kullandırttınız ya ... gerçekten üzüldüm...

Saygıyla...

---------- Mesaj saat 07:36:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:30:22 civarında gönderildi. ----------

buraya koyunca sorun oluyor Çünki burası youtube forumu başbakana oy verenleri uyarma yeri değil
;)

bakın böyle yazmakla, bizleri sanki o kişiye oy vermek suçlar konumlara sürüklüyorsunuz... Bizde derlerki er kişi bilir kendisini, efendisinden değil... beni kim kime oy verdi bu forumda hiç bağlamıyor... çünkü yöneticiler tarafsız olmak zorunda... zor iştir... Minik bir açıklama yapayım size... yine derlerki en büyük taraf tarafsız olmaktır... Varın siz çıkın işin içinden gari ...

Ya bir yaş haddi falan gelsin bir şekiller olsun bu nedir ya sabah sabah çoluk çocuk işler...

bakın böyle yazmakla, bizleri sanki o kişiye oy vermek suçlar konumlara sürüklüyorsunuz... Bizde derlerki er kişi bilir kendisini, efendisinden değil... beni kim kime oy verdi bu forumda hiç bağlamıyor... çünkü yöneticiler tarafsız olmak zorunda... zor iştir... Minik bir açıklama yapayım size... yine derlerki en büyük taraf tarafsız olmaktır... Varın siz çıkın işin içinden gari ...
valla ben konunun gereksizliğine parmak basmaya çalışmıştım ama sanırım yanlış algılandı. silebilirsiniz mesajları sorun yok hocam.

Siz yukarıda arkadaşın banlandığını algılamadınız, galiba... diğer tarftanda rica ederim usluba dikkat edin...

---------- Mesaj saat 07:47:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:41:28 civarında gönderildi. ----------

Ya bir yaş haddi falan gelsin bir şekiller olsun bu nedir ya sabah sabah çoluk çocuk işler...

Doğru çoluk çocuk işleri... şimdi ben 44 yaşındayım ve sizi en üst yönetim olan serkan hocaya beni şikayet etmeye davet ediyorum... Deyinki, hemen ban hakkını kullanmadı, gereğinden fazla post kastı, onların işi ne anında banlıyacaklar kardeşim deyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri