youtube adsense baglanmadi?

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

MtnOzd

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Diger konumu belki gormussunuzdur adsense hesabimin uzerinde cok kapatilan kanal var diye mimlendi sanirim her actigim kanal icin ayni sebebi soyleyip kapatiyorlardi.

Bende sifirdan adsense ve yeni bir kanal actim. Ancak youtube bagli degilmis gibi gozukuyor 2 gundur "barindiricilar icin adsense" gibi olan yazi dahi cikmadi nedendir acaba? Bu yeni adsense'de farkli birsey mi yapmam gerekli?

Adsense hesabim ile kanallar farkli gmail hesaplarinda. Youtube hesabimdaki para kazanma ayarlarina bakiyorum yayinci kimligi diger gmail hesabimdaki adsense yayinci kimligi ile uyusuyor.

(Telefondam yazdim yazim yanlisi falan varsa affola)

bende yeni bir hesap açtım gmail e onaylandı maili geldi , ancak yotuubeda halen beklemedeo larak gözüküyor ne yapmak lazım ?

Merhaba arkadaslar,

Diger konumu belki gormussunuzdur adsense hesabimin uzerinde cok kapatilan kanal var diye mimlendi sanirim her actigim kanal icin ayni sebebi soyleyip kapatiyorlardi.

Bende sifirdan adsense ve yeni bir kanal actim. Ancak youtube bagli degilmis gibi gozukuyor 2 gundur "barindiricilar icin adsense" gibi olan yazi dahi cikmadi nedendir acaba? Bu yeni adsense'de farkli birsey mi yapmam gerekli?

Adsense hesabim ile kanallar farkli gmail hesaplarinda. Youtube hesabimdaki para kazanma ayarlarina bakiyorum yayinci kimligi diger gmail hesabimdaki adsense yayinci kimligi ile uyusuyor.

(Telefondam yazdim yazim yanlisi falan varsa affola)

Şimdi öncelikli olarak sebep olarak aynı şeyi söylüyorlar demişsiniz. Sebebi bize belirtebilirmisiniz.
Tahminimce bir kanalınız topluluk ihtarı yedi ve sizlerin bu kanalı adsenseden silmediğinizi düşünüyorum. Size gelen maili bizlere açıklarmısınız.

Yardımcı olalım

Şimdi öncelikli olarak sebep olarak aynı şeyi söylüyorlar demişsiniz. Sebebi bize belirtebilirmisiniz.
Tahminimce bir kanalınız topluluk ihtarı yedi ve sizlerin bu kanalı adsenseden silmediğinizi düşünüyorum. Size gelen maili bizlere açıklarmısınız.

Yardımcı olalım

Yok hocam o konular birbirinden bagimsiz. Yani daha onceki hesaplarimda dediginiz gibi birsuru ihtarli kanal vardi hatirladiklarimi sildim ancak hala devam ediyordu diger actigim konuda arkadaslar sifirdan bir adsense ve kanal acin dediler bende sifirdan hic kullanilmamis 2 adet gmail hesabi actim birine kanali birine adsense hesabini actim. Sonra ikisini birbirine bagladim yani youtube kanalindaki para kazanma etkin ve yayinci kimlikleri dogru ama adsense'de barindiricilar icin adsense falan cikmadi sayfa goruntulemeler tiklamalar falan 2 gundur hicbirsey yok :/

adsense hesabına giriş yap şu adrese git

https://www.google.com/adsense/app?...co=d&drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=a

ama kanalın izlenimi yeni kanal bağladınmı adsensede yeni oldumu sürebiliyoru o kadar sıkıntı yapma yani eğer herşeyi doğru yaptıgından eminsen...

Tikladim hocam hic veri yok yaziyor o ekranda iste :/ yani dogru yaptima eminim zaten bi adsense youtube bagliyoruz onu da bagladum etkin yaziyor :/ benim daha onceki kullandigim eski adsense paneldi youtube baglayinca hemen barindiricilar icin adsense cikardi bu sefer cikmiyo :/

Tikladim hocam hic veri yok yaziyor o ekranda iste :/ yani dogru yaptima eminim zaten bi adsense youtube bagliyoruz onu da bagladum etkin yaziyor :/ benim daha onceki kullandigim eski adsense paneldi youtube baglayinca hemen barindiricilar icin adsense cikardi bu sefer cikmiyo :/

Yanlış bi yerdesin sen o zaman , anasayfada izlenim gözüküyormu mesela şunun gibi;

eğer gözüküyorsa sorun yok devam et gözükmüyorsa biraz daha beklemen lazım ilk defa adsense açtığın zaman öyle oluyor ben 4. günün sonunda anca görebildim kazançları ama merak etme herşeyin doğru oldugundan emin isen adsense hesabına tüm kazançların yansıtılacaktır bir tık 1 izlenme bile yansır sorun olmaz o konuda sadece yeni olduğu için olabilir, eğer sorun devam ederse
yardım edebilirim team wiever ile bağlanarak...

Yanlış bi yerdesin sen o zaman , anasayfada izlenim gözüküyormu mesela şunun gibi;

eğer gözüküyorsa sorun yok devam et gözükmüyorsa biraz daha beklemen lazım ilk defa adsense açtığın zaman öyle oluyor ben 4. günün sonunda anca görebildim kazançları ama merak etme herşeyin doğru oldugundan emin isen adsense hesabına tüm kazançların yansıtılacaktır bir tık 1 izlenme bile yansır sorun olmaz o konuda sadece yeni olduğu için olabilir, eğer sorun devam ederse
yardım edebilirim team wiever ile bağlanarak...

Gosterdiginiz anasayfada da hersey sifir bende hocam. Barindiricilar icin adsense yazsa orda sorun etmicem de o bile yazmayinca kafam karisti. Tamamdir hocam ben birkac gun daha bekliyim yine olmazsa siznden yardim isterim. Su an havaalanindayim telefondan giriyorum da o yuzden team falan veremiyorum. Zaten is sebebiyle 2-3 gun il disinda olucam ilgilenemicem gelene kadar duzelir insallah :)

Aynı sorun bende de var 2 gündür.Forumda yazılanlara gore beklıcez.2014 sonrası hesapların adsense baglantıları geç oldugu yazmıs bazı arkadaslar inşallah oyledır yoksa halimiz duman :D

KgoOg2.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri