Youtube Adsense İle Blogger Ödeme Almak?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zack

Platin Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere youtube adsense blogger da kullanılıyor. Ödeme olarak nasıl oldugunu bilen varmı. Youtube'dan kesinleşen paranın üzerinde bloggerdan kesinleşen para aktarılıp ikisi bir aradamı ödeniyor yoksa biri farklı biri farklı zamandamı ödeniyor.

Bloğum vardı youtube adsense den reklam koydum 3 tane işte. Forumdan bazı kişiler banlatır youtube adsense blogger koyarsanız felan dediler korkudan kaldırdım reklamları blogtan bu konu hakkında da bilgisi olan varmı? Youtube adsense ile bloggerda reklam yayınlamak (reklamları düzgün bir şekilde yerleştirdikten sonra) ban sebebimidir?

Neden hocam peki. Google neden eklememize izin veriyor o zaman sebebi ban ise. Kafamı karıştıran nokta burası?

Hocam Youtube, Adsense değişimine de izin veriyor ama sonu hüsran oluyor nedense. :D

ben bloggerdan 182 lira kazanmıştım gerisini youtube ile tammalayıp aldım

Hocam Youtube, Adsense değişimine de izin veriyor ama sonu hüsran oluyor nedense. :D

Orasıda öyle bir yandan doğru ama işte ne biliyim bu farklı gibi :D Bu şekilde 1 sene kullanan ve ödeme alan adamlarda var , banlanırsın diyenlerde var. Bir netlesem ona göre hareket edicem.

---------- Spam Engelliyici 17:13 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

ben bloggerdan 182 lira kazanmıştım gerisini youtube ile tammalayıp aldım

Ayın 20 si ile 30'u arasında youtube kazançlarınız ile birlikte aldınız dimi?

Blogspot Zaten Google'ın Kendi Reklamlarını Koymasına İzin Veriyor. Blogspot Üzerinde Sanırım Site Kazançları Ayın 1 İnde Belli Oluyor, Yanlış Hatırlamıyorsam.

Neden hocam peki. Google neden eklememize izin veriyor o zaman sebebi ban ise. Kafamı karıştıran nokta burası?
Hocam şöyle oluyor ;
google her siteye reklam vermiyor ve iki aşamalı bir eleme sonucu reklamlarını sitede yayınlamaya izin veriyor.

Site kazançları ayın ilk haftasında kesinleşir daha sonra youtube kazançları kesinleşiyor hepsi aynı anda ödenir

ben de web site aktifken içerik için adsense ve youtube içerik barındırıcılar için adsense yazardı ve ödemelerimi aynı anda aldım zaten hesaplarda hangisinden ne kadar para geldiği gözükmekte...

en az 6 aylık olması muhabbeti vardı bi ara forumda.o gerçek mi arkadaşlar?blog en az 6 aylık olmazsa reklam ekleyemiyormuyuz?

blogger konusunda çok iyi çalışıyorum her türlü sorun için cevap verebilirim pm at yeter

blogger konusunda çok iyi çalışıyorum her türlü sorun için cevap verebilirim pm at yeter

Hocam buradan cevaplar verirseniz herkeste öğrenmiş olur. Mesela youtube için açılmış adsense ile blogger'da reklam yayınlarsak ban sebebimidir? Ödeme sorumun cevabını aldım aklıma takılan soru bu sizinde cevabınızı merak ettim?

Hocam buradan cevaplar verirseniz herkeste öğrenmiş olur. Mesela youtube için açılmış adsense ile blogger'da reklam yayınlarsak ban sebebimidir? Ödeme sorumun cevabını aldım aklıma takılan soru bu sizinde cevabınızı merak ettim?

Hayır neden ban sebebi olsun ki sonuçta blogger de googlenin youtube de googlenin bloggere direk adsensenizi bağlaya biliyorsunuz tabi eskiden kolaydı ama 2014 ün başından itibaren değişti artık 6 aylık blog istiyorlar ama ben onu özel yöntemimle hallettim fakat şimdide söyle bir sorun çıktı eskiden yt adsensesi ile direk bloggere reklam alabiliyorduk şimdi onun içinde 6 ay beklememiz gerekiyor onu aşmak için uğraşıyorum.
Not: Eğer sağlam bir blog yaparsanız yt den daha fazla kazanırsınız ve blogger verileri anında işlenir kesinti %2 yi geçmedi daha şimdiye kadar.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere youtube adsense blogger da kullanılıyor. Ödeme olarak nasıl oldugunu bilen varmı. Youtube'dan kesinleşen paranın üzerinde bloggerdan kesinleşen para aktarılıp ikisi bir aradamı ödeniyor yoksa biri farklı biri farklı zamandamı ödeniyor.

Bloğum vardı youtube adsense den reklam koydum 3 tane işte. Forumdan bazı kişiler banlatır youtube adsense blogger koyarsanız felan dediler korkudan kaldırdım reklamları blogtan bu konu hakkında da bilgisi olan varmı? Youtube adsense ile bloggerda reklam yayınlamak (reklamları düzgün bir şekilde yerleştirdikten sonra) ban sebebimidir?

Hocam ben 2 yıl ödeme aldım hiçbişe olmadı ta ki bu hafta ödemem işleme girmedi ban yedim. Bu blogger ın kazançları ayın 1 inde kesinleşiyor mesela 5 lira kesinleşti youtube unda 11 inde 200 lira kesinleşti ikisi toplanıyor ve ödemeyi 22 sinde 205 lira birlikte alıyosun

Hayır neden ban sebebi olsun ki sonuçta blogger de googlenin youtube de googlenin bloggere direk adsensenizi bağlaya biliyorsunuz tabi eskiden kolaydı ama 2014 ün başından itibaren değişti artık 6 aylık blog istiyorlar ama ben onu özel yöntemimle hallettim fakat şimdide söyle bir sorun çıktı eskiden yt adsensesi ile direk bloggere reklam alabiliyorduk şimdi onun içinde 6 ay beklememiz gerekiyor onu aşmak için uğraşıyorum.
Not: Eğer sağlam bir blog yaparsanız yt den daha fazla kazanırsınız ve blogger verileri anında işlenir kesinti %2 yi geçmedi daha şimdiye kadar.

Tamamdır teşekkürler hocam. Benim blog zaten 6 aydan uzun süredir var onunla ilgili bir problemim yoktu forumda bazı arkadaşlar ban sebebidir felan diyince bende meraklandım. :)

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

Hocam ben 2 yıl ödeme aldım hiçbişe olmadı ta ki bu hafta ödemem işleme girmedi ban yedim. Bu blogger ın kazançları ayın 1 inde kesinleşiyor mesela 5 lira kesinleşti youtube unda 11 inde 200 lira kesinleşti ikisi toplanıyor ve ödemeyi 22 sinde 205 lira birlikte alıyosun

Tamamdır hocam teşekkür ederim :)

bu 6 ay meselesi blogera özel bişey mi peki?yani normal bi domain alıp site açsak,yine varmı 6 ay muhabbeti?2 yıldır web sitelerinden uzak kaldık :)

Henuz odeme almak kismet olmadi 2 blogum vardi ayni gmaile kayitli ikisini adsenseye bagladim. Gunluk toplam hit 280-320 ve 2 özgün youtube kanalim vardi yine ayni adsenseye bagli. Mart 2014-temmuz2014 arasi kullandim. Soeun olmadi her ay kesinlesen ekleniyordu. Temmuz'da kanallari patnere tasidim. Bliglar halen devam ediyor. Kesinlesen ayin 1 inde ekleniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri