Youtube->Adsense ilişkilendirmesi (İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.)

• Kullanıcı Cankat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Cankat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Benim düzenli olarak ödeme aldığım bir Admob hesabım var, pini girilmiş bir şey. Admob nedir diyecek olursanız Adsense'in mobil uygulamalar için yapılmış hali. Adsense'den alınan kodu siteye koyuyorsunuz mesela, admob'dan alınanı ise uygulamaya koyuyorsunuz.

Neyse sorunuma geleyim, benim bir de Youtube kanalım var yeni açtım, para kazanmayı açayım dedim açtım reklamlar görünmeye başladı fakat İÇERİK OLUŞTURUCU STÜDYOSU > Kanal > Para Kazanma bölümünü açtığımda hesabım ile adsense hesabını eşleştirmem gerektiği söyleniyor. Tamam diyorum butona basıyorum Adsense'e yönlendiriyor ordan da Evet diyip kabul ediyorum ve hata veriyor aşağıdaki gibi.

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Bu neymiş ya diyip Adsense'in kendi kontrol paneline girdim ve Admob panelimde olan tüm bilgilerin orda olduğunu tekrar gördüm işte kazançtır tık sayısıdır falan filan fakat yukarıda uyarı vardı. Benim taa geçen sene bir websitem için başvuru yaptığım sitemin adı yazıyor ve siteniz onaylanmadı yazıyordu sanırım hata bu yüzden kaynaklanıyor ama ben websitesi üzerinde değil de Youtube üzerinde bunu yapmak istiyorum. Site benim için önemsiz, farklı bir adsense hesabı açmakta istemiyorum sonuçta pini girilmiş bir hesabım var. Farklı hesapta Ad Soyad aynı olacak banlanıcam falan hiç uğraşmak istemiyorum.

Kısacası Pinli Admob hesabım var ve Adsense ile aynı olduğu için Adsense'im de pinli durumda, bunu youtube'da kullanmak istiyorum ama ilişkilendirilmiyor.

Bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim, iyi günler.

Ekran Görüntüleri:

dkaQWL.png

5M3Poq.png

4b37ZQ.png

ilgili adsense hesabınız sağlam mı hocam..
aynı hatayı banlanmış bir adsemseme kanal bağlamaya çalışırken tesadüfen görmüştüm.

ilgili adsense hesabınız sağlam mı hocam..
aynı hatayı banlanmış bir adsemseme kanal bağlamaya çalışırken tesadüfen görmüştüm.

Hesapta sorun yok banlı falan değil bu hafta ödeme aldım en son.

Yalnız adsense'e giriş yapınca şöyle diyor panelde

Website Hosting Services, VPS Hosting & Dedicated Servers - siteadi.com ile ilgili başvurunuzu inceledik, ancak şu anda sizi İçerik için AdSense programına kabul edemiyoruz. Bu durumun, AdMob hesabınızı veya uygulamalarınıza reklam sunumunu etkilemediğini bilmenizi isteriz. Daha fazla bilgi edinin .

Ama benim websitesi ile işim yok youtube'da kullanıcam hesabı bu olay nedir çok saçma. Çare bulmak lazım, admob ile bi sorunum olduğunda google'a iletişim formundan ss falan yollamıştım çözmüşlerdi ama 1 saat aradım iletişim formunu google'ın adsense'in youtube'un falan ama hiç bulamadım. Nerden iletişime geçicem bunlarla?

adsense hesabım yok menüsünden deneyin.admob hesabınız adsense hesabınız yerine geçmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri