Merhaba arkadaşlar , bir kaç youtube kanalım adsensem ile ilişkilendirilmiş durumda. Bu ilişkilendirmeyi partnere veya başka bir adsenseye ilişkilendirmeden kesme / silme gibi bir şansım var mıdır? Aslında "para kazanmayı devre dışı bırak" dediğim zaman para kazanma kapanıyor fakat tek tuşla tekrar adsenseye bağlılığı kaldığı yerden devam ediyor. Bunu istemiyorum 
Eğer öyle bir şey yoksa.. Geriye başka bir adsenseye ilişkilendirmem gerekiyor demektir heralde. Eğerki başka bir adsenseye ilişkilendirirsem , eski adsenseye otomatikman geri dönme gibi bir ihtimal var mıdır? (geri dönmesini istemiyorum çünki)
Çok acil bu sorularıma cevap lazım arkadaşlar , umarım yardımcı olabilirsiniz , herkese çok teşekkürler
Eğer öyle bir şey yoksa.. Geriye başka bir adsenseye ilişkilendirmem gerekiyor demektir heralde. Eğerki başka bir adsenseye ilişkilendirirsem , eski adsenseye otomatikman geri dönme gibi bir ihtimal var mıdır? (geri dönmesini istemiyorum çünki)
Çok acil bu sorularıma cevap lazım arkadaşlar , umarım yardımcı olabilirsiniz , herkese çok teşekkürler