Youtube adsense ilişkilendirmeyi kesme (yardım lazım)

sacansa52

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , bir kaç youtube kanalım adsensem ile ilişkilendirilmiş durumda. Bu ilişkilendirmeyi partnere veya başka bir adsenseye ilişkilendirmeden kesme / silme gibi bir şansım var mıdır? Aslında "para kazanmayı devre dışı bırak" dediğim zaman para kazanma kapanıyor fakat tek tuşla tekrar adsenseye bağlılığı kaldığı yerden devam ediyor. Bunu istemiyorum :)

Eğer öyle bir şey yoksa.. Geriye başka bir adsenseye ilişkilendirmem gerekiyor demektir heralde. Eğerki başka bir adsenseye ilişkilendirirsem , eski adsenseye otomatikman geri dönme gibi bir ihtimal var mıdır? (geri dönmesini istemiyorum çünki)

Çok acil bu sorularıma cevap lazım arkadaşlar , umarım yardımcı olabilirsiniz , herkese çok teşekkürler :)

Başka adsenseye ilişkilendir. Sen tekrar bağlamadıkça eski adsenseye otomatik olarak tekrar geri dönmez.

Başka adsenseye ilişkilendir. Sen tekrar bağlamadıkça eski adsenseye otomatik olarak tekrar geri dönmez.

Merhaba, yeni konu açmadan burdan sorayım dedim.
Adsense ilişkilendirirken hep yeni başvuruya yönlendiriyor beni normalmidir.
1 senedir kullanmadığım için yapamadım ilişkilendirme değişmişte.

Teşekkürler.

Merhaba, yeni konu açmadan burdan sorayım dedim.
Adsense ilişkilendirirken hep yeni başvuruya yönlendiriyor beni normalmidir.
1 senedir kullanmadığım için yapamadım ilişkilendirme değişmişte.

Teşekkürler.

Zaten herkeste öyle o linki alıp adsenseninn açık olduğu tarayıcıya yapıştır sonra oturumu aç diyip ilişkilendir. Token ile bağlama yontemi diye forumda arat bulursun.

eğer adsenseden ilişki kesme olsa neler yaparım ozaman :D hocam adsenseye giriş var cıkış ne yazıkki yok kapansa bile kanalın cıkış yok diyeceksin nasıl yok eğer adsensen spama düşsün ve önceden kapanan bir kanalın olsun onada mail yönlendirmesi yaptığını varsayalım ve kapandı sende silmeyi unuttun adsensen spama düşünce o kanaldan sana mail gelir kazanç sağlaman için adsensen olması lazım diye ... yani giriş var ama cıkış ne yazık ki yok anca adsenseler arasında transfer olur .... al bir adsense transfer et sen yeniden o adsenseye bağlamazsan geri dönüş olmaz ama partnerdeyse ve atılmışsan ozaman adsenseye geri dönüş olur.

Son düzenleme:
eğer adsenseden ilişki kesme olma neler yaparım ozaman :D hocam adsenseye giriş var cıkış ne yazıkki yok kapansa bile kanalın cıkış yok diyeceksin nasıl yok eğer adsensen spama düşsün ve önceden kapanan bir kanalın olsun onada mail yönlendirmesi yaptığını varsayalım ve kapandı sende silmeyi unuttun adsensen spama düşünce o kanaldan sana mail gelir kazanç sağlaman için adsensen olması lazım diye ... yani giriş var ama cıkış ne yazık ki yok anca adsenseler arasında transfer olur .... al bir adsense transfer et sen yeniden o adsenseye bağlamazsan geri dönüş olmaz ama partnerdeyse ve atılmışsan ozaman adsenseye geri dönüş olur.

Hocam birşey soracam , gördüğümüz kadarıyla youtube içerisinden ilişkilendirme kesilmiyor , peki adsensenin içinden ilişkilendirilmiş olan kanalı engelleme gibi bir imkan var mıdır? Yani böyle birşey mümkün mü acaba

Hocam birşey soracam , gördüğümüz kadarıyla youtube içerisinden ilişkilendirme kesilmiyor , peki adsensenin içinden ilişkilendirilmiş olan kanalı engelleme gibi bir imkan var mıdır? Yani böyle birşey mümkün mü acaba

tek bir kanal olarak engelleyemiyorsun ama komple youtube ile ilişkisini kesebilirsin.

tek bir kanal olarak engelleyemiyorsun ama komple youtube ile ilişkisini kesebilirsin.

benim istediğim sadece bir hesaptaki youtube ilişkisini kesmek, yani eğer onu yaparsam daha sonra başka bir kanalı tekrar aynı adsenseye bağlayabilir miyim?

benim istediğim sadece bir hesaptaki youtube ilişkisini kesmek, yani eğer onu yaparsam daha sonra başka bir kanalı tekrar aynı adsenseye bağlayabilir miyim?

tek kanalın ilişkisi kesilmiyor hocam eğer adsenseyi yt ile bağlantısını kesersen kanal bağlarsın ama kazançların işlenmez hiçbir kanalın ... yani kısaca hocam sizin o 1 kanal için yapmanız gereken farklı bir adsense açıp o kanalı taşımak kazançları o adsensede birikir başka caresi yok hocam . keşke sizin istediğiniz olsa diyelim bir kanal yaptım kazançı ilk ay 3 bin daha sonra düştü en son 5 ay sonra kazanç 100 -150 dolarda kalmış ben bu kanalın ilişkisini keseyim yada adsenseden ayırayım (yani ilişki kesme olsa bunu yaparım sonra partnere bağlarım) yani yok hocam anca yeni adsense alır transfer edersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri