Youtube Adsense Olmayan İhlal Uyarısı

ZabitKatibi55

Kayıtlı Üye
"Bu hesap, AdSense Program Politikaları'nın ihlali nedeniyle askıya alınmıştır. Hesabın askıda olduğu süre boyunca, hiçbir reklam gösterilmez, ödemeleriniz bekletilir ve son geliriniz hesabınızdan düşülerek reklamverenlere iade edilebilir"
"Google, AdSense reklamlarının görüntülendiği siteleri, program politikalarımıza uygun olduklarından emin olmak için izler. Sitenizde aşağıdaki ihlâlleri saptadık. Bunların yalnızca şu an için saptadığımız ihlâlleri temsil ettiğini lütfen unutmayın. Sizin sorumluluğunuz, mülklerinizin politikalarımıza her zaman uygun olmasını sağlamaktır. Tüm sitelerinizde düzenli olarak uygunluk incelemesi yapmanızı öneririz. Politika bildirimlerimize ilişkin daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz"

Youtube için kullandığım adsenselerde daha önce böyle bir uyarı görmedim. Aşağıdaki ihlalleri saptadık diyor ihlaller kısmında ise "Kayıtlarımızda hesap düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz!" yazısı bulunuyor. Ne dir? Anlamadım.

Hocam bu kısım hep vardı. Yukarısı standart bir açıklama. Eğer bir ihlal olsa aşağıda görüntülerdin.

Hocam bu kısım hep vardı. Yukarısı standart bir açıklama. Eğer bir ihlal olsa aşağıda görüntülerdin.

anladım üstad adsense girdim yukarda kırmızı şerit şeklinde çıktı uyarı. daha önce hiç görmedim adsenselerimde böyle birşey. ayrıntıya girdiğim zaman ise yukarıda anlattığım gibi oluyor. ihlal yok teşekkür ederik kendine iyi bak falan yazıyor

Hocam girdiğin bilgisayarda daha önce adsense spam olayı yaşandı mı veya multi bir durum varmı izlenmeye teşebbüs veya geçersiz tık varmı bunlarada bakmak lazım

Hocam girdiğin bilgisayarda daha önce adsense spam olayı yaşandı mı veya multi bir durum varmı izlenmeye teşebbüs veya geçersiz tık varmı bunlarada bakmak lazım

Yok daha önce hiçbir sorun yaşanmadı. Temiz yani. Kanalı başka vınn ile düzenliyorum bu adsenseye başka vınn ile giriyorum. İhlal olsa ihlaller kısmında görünürdü heralde ama aşağıdaki ihlalleri saptadık deyip ihlal yok demesi bile ürküttü beni :)

Yok daha önce hiçbir sorun yaşanmadı. Temiz yani. Kanalı başka vınn ile düzenliyorum bu adsenseye başka vınn ile giriyorum. İhlal olsa ihlaller kısmında görünürdü heralde ama aşağıdaki ihlalleri saptadık deyip ihlal yok demesi bile ürküttü beni :)

Benimde bir çok kanalıma geçersiz tık'dan dolayı banladılar ben kendi videolarımı yanlışıkla açmıyım diye youtube girmiyordum yani bunlar bildiğin bahaneleri olsun itiraz ediyorum cevap yok adamlardan

Benimde bir çok kanalıma geçersiz tık'dan dolayı banladılar ben kendi videolarımı yanlışıkla açmıyım diye youtube girmiyordum yani bunlar bildiğin bahaneleri olsun itiraz ediyorum cevap yok adamlardan
Gecersiz tik flan demiyorki. Asagidaki ihlallerden dolayi reklam gosterimi durdu diyor asagi bakiom ihlal yok diyor tiklamaya bakiom hala artiyor:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Bu uyarı yoktu sonradan geldi de. Bağlı olan tek kanalıma attığım 2-3 videonun reklam ortası ayarlarını arkadaşa yaptırmıştım ben dışarda olduğumdan o da biraz sık koymuş reklamları 2 dk da bir koymuş ondan olabilir mi acaba bu uyarı. tıklamalar şuan durdu ama ihlallerde ihlal yok yazıyor hala

Gecersiz tik flan demiyorki. Asagidaki ihlallerden dolayi reklam gosterimi durdu diyor asagi bakiom ihlal yok diyor tiklamaya bakiom hala artiyor:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Bu uyarı yoktu sonradan geldi de. Bağlı olan tek kanalıma attığım 2-3 videonun reklam ortası ayarlarını arkadaşa yaptırmıştım ben dışarda olduğumdan o da biraz sık koymuş reklamları 2 dk da bir koymuş ondan olabilir mi acaba bu uyarı. tıklamalar şuan durdu ama ihlallerde ihlal yok yazıyor hala

bana da gelmiş aynı mevzu :confused:

bana da gelmiş aynı mevzu :confused:

Bana mail geldi ve ayrıntısı gün yüzüne çıktı.

Youtube adsenseden aldığım bir reklam kodunu web siteme ekledim aynı zamanda. Web Adsenseye geçiş isteği onaylanmadı. Bende web sitemdeki kodu bir ara kaldırırım düşüncesiyle bıraktım. Onun uyarısı gelmiş ve mail de şöyle demişler;

Web sitenizdeki reklam kodunu kaldırın. Geçersiz etkinlik tespit ettik. 30 gün süre ile hesabınız askıya alındı. Reklam kodunu kaldırıp geçersiz etkinliğinizi düzeltmeniz için size verdiğimiz bir süre bu. 30 gün içinde aktifleştrdiğimizde düzeltmemiş olursanız banlayacaz falan demiş. İşin özeti bu. 30 gün içinde aktifleştircez demişler yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri