spamın bir usulü olması gerekiyor hocam ------ ını çıkarana kadar bir işin uğraşıyoruz milletçe emin olun zaten şu yt işinin başından beri bot olmasa spamın ömrü quizin ömrü en az 1-2 yıl daha uzardı yt to yt diye bir şey yapmışlar bota adam 1 saatte 100 tane 300 tane kanal çekiyor

ki 1 tane adam yapmıyor bunu binlerce kişi yapıyor sonuç 1 videodan ytde 500 tane 1000 tane oluyor adamlar zaten bunu istemiyordu ve istemediklerini de ağustos da gösterdiler kaba bir dille tüm arşivleri sildiler. Adsense olayında da şimdi aynı şeyi yaptılar banlarla ama biz anlar mıyız anlamıyoruz ve her zaman ki gibi kendimizi akıllı sanıp sen 10 banla ben 20 açarım sorun yok deyip devam ediyoruz ama sen misin akıllı ben miyim akıllı deyip google gösterir akıllıyı bize o zaman da deriz ki artık yt işi bitti tadı tuzu kalmadı. şuan dada yt to yt yi adamlar engelleme çabasındaydı botla çekince yt deki videoyu topluluk geliyordu bizim botçular uğraşıyordu aşmaya aştılar mı aşamadılar mı bilmiyorum google bir önlem alıyor istemiyorum diyor ama bizimkiler ısrarla zorluyor sonrada google kökten olayı bitirince yt işinin tadı kalmadı nerede eski günler yazıyorlar işin özeti bu.