youtube-adsense

X
  • Kullanıcı Xception
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
X

Xception

Guest
Youtubedeki Kanalı para kazanmaya ayarladıktan sonra kazançları görebilmek için adsense hesabına bağlamakmı gerekiyor ? adsense olmadan görülmezmi ?

Youtube analytics'den bakabilirsiniz kanalınızın ne kadar kazandığına.eğer birden çok kanalınız bağlıysa adsense'ye Adsense'den yine bakabilirsiniz.

O zaman adsense gir sağ köşede tüm raporları görüntüle yazar ona tıkla sağ üst tarafta tüm zamanlar de sonra içerik barındırıcısı de orda kazançlar gözükür

Kardeşim öncelikle resmini editle kanalın belli hernekadar yardımlaşma platformu olsakta art niyetli insanlar olabiliyor aramızda sonrasında youtube analatic sayfasında kazançlar geç yansır eğer kanalını adsenseye bağlamışsan tıklarını neredeyse anlık olarak adsenseden izleyebilirsin .

Kardeşim öncelikle resmini editle kanalın belli hernekadar yardımlaşma platformu olsakta art niyetli insanlar olabiliyor aramızda sonrasında youtube analatic sayfasında kazançlar geç yansır eğer kanalını adsenseye bağlamışsan tıklarını neredeyse anlık olarak adsenseden izleyebilirsin .

hm tmm saolasın kardeşim .

hm tmm saolasın kardeşim .

Birde kanalın bayağı sağlam hiti var yakında Muslera06 / Serkan abi partner networkunü aktif edecek onunlada kazanca giriş yapabilirsin izlenimin iyi olduğunda partner senin için karlı olacaktır.

bende kanal çok aslında para kazanmak için yapıp satıyorum 2milyon viewslide var şuan ama onu para kazanmaya ayarlıyamadım 1 tane 3 aylık telifi var gitmesini bekliyorum

bende kanal çok aslında para kazanmak için yapıp satıyorum 2milyon viewslide var şuan ama onu para kazanmaya ayarlıyamadım 1 tane 3 aylık telifi var gitmesini bekliyorum

Onda kanalın ülkesini kontrol et belki ondandır 1telifle aktif edememe olmaz çünkü yada para kazanma deaktif olmuştur birde bu kadar nasıl kasabiliyorsun ip ucu verirmisin anladığım kadarıyla youtubeda eskisiniz ama youtube kazançlarında yenisiniz ?

Youtube analytics'den bakabilirsiniz kanalınızın ne kadar kazandığına.eğer birden çok kanalınız bağlıysa adsense'ye Adsense'den yine bakabilirsiniz.
kardeş youtubede diyelim 20 dolar para kazandım daha sonra yeni bir adsense hesabı actım ve youtube kanalıma bağladım adsensede 20 dolar gözükürmü??

kardeş youtubede diyelim 20 dolar para kazandım daha sonra yeni bir adsense hesabı actım ve youtube kanalıma bağladım adsensede 20 dolar gözükürmü??

sanmam çünkü eklediğin hesapları adsenseye para o hesapta kalıyor yoksa benim 6 kanalımın toplam 90 dolar parası war ama ne fayda işe yarmıyor

aynen hocam önceden para kazanmayı yeni keşfettim YT 'da öncedende kanallarım oldu bu 2 yıldır üstünde uğraşıyorum

Onda kanalın ülkesini kontrol et belki ondandır 1telifle aktif edememe olmaz çünkü yada para kazanma deaktif olmuştur birde bu kadar nasıl kasabiliyorsun ip ucu verirmisin anladığım kadarıyla youtubeda eskisiniz ama youtube kazançlarında yenisiniz ?

kanal 1 yılda bukadar oldu ben bu son zamanlarda yoğunlaştım bu konuda.
bide bir arkadaşın geçen YT kanalında 1tane telif geldi aynı gün gitmiş telif hakkı uyarısı nasıl oluyor bendeki mayıs ayında gelmişti hala gitmedi :(

kanal 1 yılda bukadar oldu ben bu son zamanlarda yoğunlaştım bu konuda.
bide bir arkadaşın geçen YT kanalında 1tane telif geldi aynı gün gitmiş telif hakkı uyarısı nasıl oluyor bendeki mayıs ayında gelmişti hala gitmedi :(

Telifi geri çekmiştir gönderen size telif gönderen kişiye ulaşıp geri çekmesini rica edin belki işe yarar yoksa normalde telif kanalda 6 ay sonra siliniyor

sanmam çünkü eklediğin hesapları adsenseye para o hesapta kalıyor yoksa benim 6 kanalımın toplam 90 dolar parası war ama ne fayda işe yarmıyor
yani önceden kazandığın youtube parasını cok sonradan actığın adsense hesabına bağladığında bağlandıktan sonra gelen parayı alıyosun değilmi yanlış anlmadıysam...

yani önceden kazandığın youtube parasını cok sonradan actığın adsense hesabına bağladığında bağlandıktan sonra gelen parayı alıyosun değilmi yanlış anlmadıysam...

hayır hocam şmdi siz 1 hesabınızı adsenseye bağladığınızda o para o adsensedir artık ona işlenmiştir o hesabı sonra alıp başka hesaba deneseniz bi faydası olmaz

hayır hocam şmdi siz 1 hesabınızı adsenseye bağladığınızda o para o adsensedir artık ona işlenmiştir o hesabı sonra alıp başka hesaba deneseniz bi faydası olmaz

sırf bunun aynısı bir yoruma yazdıgım cevap yüzünden banlandım forumdan sogudum dahada yazmıcam:)

ama gercekten merak ediyorum bu bilmişligin sebebi nedir?

sırf bunun aynısı bir yoruma yazdıgım cevap yüzünden banlandım forumdan sogudum dahada yazmıcam:)

ama gercekten merak ediyorum bu bilmişligin sebebi nedir?

kendim denedim bende olduğu için söylüyorum para kazanması devre dışı bırakılmıştı toplamda 7 kanal var forumda konu açtım yine aynı cevapları aldım 90 dolar yakın para var adsensede kaldı adsense banlandı tüm kanallar para kazanması devre dışı bırakıldı ee nolcak şmdi o kanalları yeni bir hesaba eklediğimde o paralar gerimi gelcek ?

kendim denedim bende olduğu için söylüyorum para kazanması devre dışı bırakılmıştı toplamda 7 kanal var forumda konu açtım yine aynı cevapları aldım 90 dolar yakın para var adsensede kaldı adsense banlandı tüm kanallar para kazanması devre dışı bırakıldı ee nolcak şmdi o kanalları yeni bir hesaba eklediğimde o paralar gerimi gelcek ?

sen başına geleni carpıtarak aktarıyorsun yanlız. bu konu altında sorulan soru para kazanması kapatılan kanalların kazanclarını alabilmek veya alamamak degil ki sen attıgın yorumlarda kapatılan kanallarımın paralarını alamadım diye bir ibarede bulunmuıyorsun acık ve net bir şekilde. kanalların paraları baglı oldugu adsense yansır orda kalır diye beyan ediyorsun buda tamamen yanlış bir bilgidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri