X
Xception
Guest
Youtubedeki Kanalı para kazanmaya ayarladıktan sonra kazançları görebilmek için adsense hesabına bağlamakmı gerekiyor ? adsense olmadan görülmezmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim öncelikle resmini editle kanalın belli hernekadar yardımlaşma platformu olsakta art niyetli insanlar olabiliyor aramızda sonrasında youtube analatic sayfasında kazançlar geç yansır eğer kanalını adsenseye bağlamışsan tıklarını neredeyse anlık olarak adsenseden izleyebilirsin .
hm tmm saolasın kardeşim .
bende kanal çok aslında para kazanmak için yapıp satıyorum 2milyon viewslide var şuan ama onu para kazanmaya ayarlıyamadım 1 tane 3 aylık telifi var gitmesini bekliyorum
kardeş youtubede diyelim 20 dolar para kazandım daha sonra yeni bir adsense hesabı actım ve youtube kanalıma bağladım adsensede 20 dolar gözükürmü??Youtube analytics'den bakabilirsiniz kanalınızın ne kadar kazandığına.eğer birden çok kanalınız bağlıysa adsense'ye Adsense'den yine bakabilirsiniz.
kardeş youtubede diyelim 20 dolar para kazandım daha sonra yeni bir adsense hesabı actım ve youtube kanalıma bağladım adsensede 20 dolar gözükürmü??
Onda kanalın ülkesini kontrol et belki ondandır 1telifle aktif edememe olmaz çünkü yada para kazanma deaktif olmuştur birde bu kadar nasıl kasabiliyorsun ip ucu verirmisin anladığım kadarıyla youtubeda eskisiniz ama youtube kazançlarında yenisiniz ?
kanal 1 yılda bukadar oldu ben bu son zamanlarda yoğunlaştım bu konuda.
bide bir arkadaşın geçen YT kanalında 1tane telif geldi aynı gün gitmiş telif hakkı uyarısı nasıl oluyor bendeki mayıs ayında gelmişti hala gitmedi![]()
yani önceden kazandığın youtube parasını cok sonradan actığın adsense hesabına bağladığında bağlandıktan sonra gelen parayı alıyosun değilmi yanlış anlmadıysam...sanmam çünkü eklediğin hesapları adsenseye para o hesapta kalıyor yoksa benim 6 kanalımın toplam 90 dolar parası war ama ne fayda işe yarmıyor
yani önceden kazandığın youtube parasını cok sonradan actığın adsense hesabına bağladığında bağlandıktan sonra gelen parayı alıyosun değilmi yanlış anlmadıysam...
hayır hocam şmdi siz 1 hesabınızı adsenseye bağladığınızda o para o adsensedir artık ona işlenmiştir o hesabı sonra alıp başka hesaba deneseniz bi faydası olmaz
sırf bunun aynısı bir yoruma yazdıgım cevap yüzünden banlandım forumdan sogudum dahada yazmıcam
ama gercekten merak ediyorum bu bilmişligin sebebi nedir?
kendim denedim bende olduğu için söylüyorum para kazanması devre dışı bırakılmıştı toplamda 7 kanal var forumda konu açtım yine aynı cevapları aldım 90 dolar yakın para var adsensede kaldı adsense banlandı tüm kanallar para kazanması devre dışı bırakıldı ee nolcak şmdi o kanalları yeni bir hesaba eklediğimde o paralar gerimi gelcek ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.