Youtube algoritması

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bunu daha önce defalarca denedim ve işe yaradığını gördüğüm için sizinle paylaşmak istedim

Anlatacağım şey videomuzun arama hacmi çok fazla olan bir keywordde ilk sayfada görünmesini sağlamak

Öncelikle arkadaşlar şunu bilmenizi istiyorum youtube yeni videolara değer veriyo mesela herhangi bir keywordde arama yapın anasayfada 3 4 tane ''bir hafta önce yüklendi'' ''3 saat önce yüklendi'' ''1 saat önce yüklendi'' gibi şeyler görürsünüz.Bizim yapacağımız şeyde o çok az izlenme ile anasayfada yer almak.

Öncelikle videomuzu belirliyoruz buna örnek olarak gündemle alakalı olması adına ''Mısır'' keywordünü seçtik videonun etiketi size kalmış ama başlık kısmında (Mısır) kelimesini mutlaka kullanıyoruz
Örn: (Mısır) İç savaş büyüyor
Mısır da iç savaş büyüdü gibi

Daha sonra videomuzu izleyip beğeniyoruz ve imleme sitelerine gönderiyoruz reddit,funnyjunk,break gibi

imleme sitelerine gönderdikten sonra diğer kanallarımızdan yada fake kanallarımızdan videoya yorum ve beğeni ekliyoruz.

Daha sonra twitter ve facebook'ta paylaşın ne kadar büyük sayfalarınız varsa anasayfada görünme ihtimali o kadar yüksek oluyor.
Eğer videonuz kullandığınız keywordde anasayfada gözükmediyse birde mobilden bakın mobilde yeni yüklenmiş videolar daha fazla öne çıkıyo

Ben bu zamana kadar 6 videoyu anasayfaya bu şekilde soktum videolar hala ana sayfada gözüküyor bende işe yaradığı için söylemek istedim arkadaşlar umarım sizinde işinize yarar :)

sağlam twitter ve face hesabı olması lazım. sizin sosyal hesaplarınızın takipçi potansiyeli nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri