Youtube Altın Taktikler Rehberi - %100 Kazanç Rehberi Aylık 500 TL rahat kazanacaksınız.

siirtsporlu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.siirtim.com
Arkadaşlar youtube işine geçen sene şubat 2013 tarihinde start verdim nisan ayında kazanmaya başladım bu zaman zarfı içerisinde çok güzel paralar kazandım ve kazanmaya'da devam ediyorum.

Edindiğim tecrübeleri bu rehberde kullandığım taktikleri sıraladım.

Rehberin içeriğinde
Yeni Youtube Kanalı Açmak (Özel Yöntemler 1)
Yüklenecek Videoları - Niche Video Bulmak -
Yüklediğiniz Videoları Başlık Açıklama ve Etiketlerini Nasıl Girmeniz Gerekir? (Profosyonel seo) uygulamaları
Çok izlenim alan Kategoriler
Hızlı izlenim almak için size bir kaç taktikler
Örnek özgün kanal oluşturma fikirleri
niche kelimeler araştırması dikkat edeceğiniz kurallar
ve bir çok detay

Niche videolarınızı nasıl oluşturacağınız özel taktik ve programlarla anlattım

Youtubenin ocak ayı değişimlerinden yani ünlem diğer katı kurallardan bende etkilendim zaman zaman kazancım düştü ama hep kazanç sağladım

Bu ayki şuana kadar kazancım son zamanlarda pek video yüklemediğim halde kazancım sabitlenmiş durumda :)

NİSAN 2014 KAZANCIM

------Geçen sene------
NİSAN 2013 KAZANCIM

HAZİRAN 2013 KAZANCIM

------------------

Bugüne kadar kazandığım :12k yani demek oluyorki aylık 1k'ya denk geliyor

Rehberin Satış fiyatı : 50 tl'dir
Takıldığınız konular olursa size skype üzerindende destek olacağım
skype adresim: hababam5656

rehberi adminlerden biri inceleyip fikrini sunarsa olumlu geri dönüş sağlayabilirsiniz...

rehberlerin devri geçti.

rehber içeriğinin forumda olmayan bilgiler olduğunu garanti edebiliyormusun ?

bir kaç tane ref dağıtın başta ben olmak üzere :cool:

referans olabilirim :)

Edit: Referans iptal.Günde +10k izlenime 60 TL,herkesin kazanabildiği bir rakam hocam...TO yükseltilmedikten sonra tutacağını pek sanmam.

tek bir doğru cevap istiyorum bot mu kullandın yoksa VDS mi ? @siirtsporlu

bugüne kadar bot kullanmadım forumda ve dieğr forumlarda bot konularına bulaşmadığımı görürsünüz ha vds kullandım ama mart ayındada onu da bıraktım artık kendi pcden yapıyorum çünkü vds ile yüklediğimde verim alamıyorum çünkü orada hep aynı iple girdiğimde youtube kanlları sandboxa giriyor elle yüklemek menüel herzaman daha iyidir.

insallah klasik kitaplardan degildir heycanla bekliyorum bu konunun sonunu:-)

referans olabilirim :)

Edit: Referans iptal.Günde +10k izlenime 60 TL,herkesin kazanabildiği bir rakam hocam...TO yükseltilmedikten sonra tutacağını pek sanmam.

olabilir kategoriye göre değişir komedi eğlence katagorisinde 50k izlenme yaparsın 1000 tık alırsın nichede 1000 20 kişi tıklar izlenme yaparsın 20$ kazanırsın bu işlerin kategoriye göre farkları olabiliyor

konuyu bir süre durduruyorum.konu sahibi özelden, adminlerden birine rehberi onaylatıp bana konuyu açmam için yazabilir...

Rehber incelenmiştir.Konu başlıkları anlatımda verildiği gibidir eksik ve ya fazlalığı yoktur.Bilgilerden bazıları forumda gördüğüm bilgilerdir hatta 2 tanesi benim açmış olduğum 2 konu ile alakalıdır.Forumda yer almayan bilgilere de rastladım.Alan arkadaşlara yol göstermede faydalı olabilir ancak bir de eleştiride bulunayım rehber ücretini fazla buldum arkadaştan ricam biraz aşağı çekmesi yönündedir.Saygılarımla..Konu tekrar aktiftir.

Rehber incelenmiştir.Konu başlıkları anlatımda verildiği gibidir eksik ve ya fazlalığı yoktur.Bilgilerden bazıları forumda gördüğüm bilgilerdir hatta 2 tanesi benim açmış olduğum 2 konu ile alakalıdır.Forumda yer almayan bilgilere de rastladım.Alan arkadaşlara yol göstermede faydalı olabilir ancak bir de eleştiride bulunayım rehber ücretini fazla buldum arkadaştan ricam biraz aşağı çekmesi yönündedir.Saygılarımla..Konu tekrar aktiftir.

ricanız doğrultusunda fiyatı aşağı çektim birde hocam inanın bu konuda oturup araştırma yaparak anltıklarımı yazmadım bugüne kadar edindiğim bilgileri tecrübeleri ortaya yazdım ha olabilir benzerlik sonuç olarak youtubeyi gözlemlediğim kadar yazdım :) teşekkürler hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri