youtube analystic açılmama sorunu

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1 saat öncesine kadar problem yokken şimdi analystic kısmına her giriş yaptığımda sunucuda hata oldu diyip tekrar hesabın şifresini girmemi istiyor benden. video yöneticisine falan girebiliyorum oralarda sıkıntı yok ama yalnızca analystic kısmına girerken bağlanmıyor ve hesaptan çıkartıyor. sorun nedir sizce?

Sabaha düzelir bazen böyle hatalar olabiliyor.

Bendede aynı hata var.Düzelir heralde.En son böyle bir hata olmuştu yatcaz kalkcaz düzelcek demiştim 2 gün sürmüştü düzelmesi :D

Cok sayida kanalla giris yaptigimda bende de oluyordu o tur problemler. Cookiesleri falan temizleyip, sadece o kanala giris yaparak ulasmayi dene, yine olmasa yarin denersin.

ağalar bi de güncellenmeme sorunu var. 70k izlenim alan videoda 110 dolar kazanç görünüyorken 110k izlenim alan videoda 59.99 dolar kazanç görünüyor + bu sayılar 1,5 gündür değişmedi izlenimler artmasına rağmen. sorun çıkmaz di mi?

Tamamdır çerezlerdenmiş temizledim düzeldi arkadaşın dediği gibi çok kanala giriş yaptım hep ondan oldu heralde.

ağalar bi de güncellenmeme sorunu var. 70k izlenim alan videoda 110 dolar kazanç görünüyorken 110k izlenim alan videoda 59.99 dolar kazanç görünüyor + bu sayılar 1,5 gündür değişmedi izlenimler artmasına rağmen. sorun çıkmaz di mi?

Sorun çıkmaz bazen geç güncelleniyor 1 hafta sonradan paraların eklendiğini gördüğüm oldu.

çerezleri silerek girişi de denedim sorun geçmedi maalesef :/ 4 saat olcak. koca firma bu kadar uzun sürcek bi sorun yaratır mı acaba

saat 1 olmasına rağmen sorun aynı şekilde devam ediyor arkadaşlar. bi çözüm önerebilecek kimse yok mu? durduk yere bozuldu analystic

bu sorunla karşılaşan kimse olmadı mı? tecrübesini paylaşabilcek kimse mi yok

evet google cromeden bendede oluyor ama operadan girince sorun olmuyor tarayıcıyı değiştir

hocam mozilla, explorer, opera, chrome hiç birinde girmiyor. her defasında şifre girme yerine atıyor. lakin bu sorunu başkalarının da yaşadığını bilmek içime biraz su serpti, kanalla ilgili değil kısmi bi durummuş demek ki.

arkadaşlar kafayı yicem hiç bi hesabımdan youtube analystic kısmına giriş yapamıyorum. biri bi yardım etsin lütfen.

arkadaşlar bazı hesapların analystic kısmına bağlanırken asıl kullandığım hesapla bitane daha hesabın analystic kısmına bağlanamıyorum. sorun 2 gündür devam ediyor. napıcam ben..

arkadaşlar bazı hesapların analystic kısmına bağlanırken asıl kullandığım hesapla bitane daha hesabın analystic kısmına bağlanamıyorum. sorun 2 gündür devam ediyor. napıcam ben..

Bahsettiğiniz sorun bende de var. Büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir kaç bilgisyarda ve browserda denedim aynı, bekleyip görmek lazım;)

umarım hiç bi sorun çıkmadan düzeltirler arkadaşlar, insan bi an şüpheye düşüyor koskoca firma bu kadar uzun süre nasıl halledemez diye ki her hesapta yok, bazı hesaplar bağlanabiliyor analystice. 2 hesapta giriş yapamadım ve onlar en önemlileriydi :/ umarım sorunsuz en kısa sürede atlatırız şu olayı ve kazançlara etki etmez ( donma, artmama durumu olmaz ) umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri