Youtube Analytics (SSL HATASI)

• Kullanıcı Mehmet64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Mehmet64

Kayıtlı Üye
Bu sorunla biraz önce bende karşılaştım ve çözüm arama kalkıştım.Sorun
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/27734-dns-programsiz-youtube-giris.html bu konuda yaptığımız işlemden dolayı SSL hatası veriyormuş.Yanlış anlaşılmasın arkadaşın konusunu kötülemiyorum zaten kendiside belirtmiş.

1-Hostsa yazdığımız 208.117.236.70 YouTube 'u silin.
2-Daha sonra DNS ayarlarına gelin 195.46.39.39 - 195.46.39.40 yazın.Sorun düzelecektir.Ben sorunun çözümünü tam olarak paylaşanını görmediğim için paylaşmak istedim.Paylaşıldıysa kaldırılabilir...

Konu olarak açılmadı ama ilgili konunun içinde sorunun çözümleri verildi yine de sağ ol.

Bu konuda şikayetçi olan arkadaşların olduğunu görüyorum hala,o yüzden güncelliyorum.
Aynı olay Yükleme Hatası alanlar içinde geçerlidir.Bu olayı yaparak çözebilirsiniz.

Bu sorunla biraz önce bende karşılaştım ve çözüm arama kalkıştım.Sorun
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/27734-dns-programsiz-youtube-giris.html bu konuda yaptığımız işlemden dolayı SSL hatası veriyormuş.Yanlış anlaşılmasın arkadaşın konusunu kötülemiyorum zaten kendiside belirtmiş.

1-Hostsa yazdığımız 208.117.236.70 YouTube 'u silin.
2-Daha sonra DNS ayarlarına gelin 195.46.39.39 - 195.46.39.40 yazın.Sorun düzelecektir.Ben sorunun çözümünü tam olarak paylaşanını görmediğim için paylaşmak istedim.Paylaşıldıysa kaldırılabilir...

yıok hocam ne demek twitter gibi olmadı ya nedense. youtube biraz komplike çıktı beceremedik. dns daha iyi ne yazıkki . sağolasın

Bu dns i kullanıyorum bende dünden beri gayet iyi oldu SSL hatası alıyodum 1 gündür hiç almadım :)

Şöyle düşünün forumdaki herkes Az-Çok yt'den para kazanıyor kazanmaya çalışıyor.
Biz bile zar-zor YT'ye girebiliyorken, Türkçe içerik izlemeye çalışanlar Ülkeden nasıl YT'ye girecek?

İnşallah kısa sürede Yasak Açılır yoksa birdahaki ay TR içerik çalışanlar Kazançlarda Hüsran yaşayabilir.

günlük 5k izlenim 300 tık alırken saat 2 ye gelmesine rağmen izlenim 31 tık 1 türkçe içerikten uzak durun

Youtube icin ben vpn kullaniyorum ama vpn kullanmak istemeyenler icin

208.67.222.222
208.67.220.220

Dns de youtube aciyor ve hic bir sıkıntı yaratmiyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dns'de video yükleniyormu

---------- Mesaj saat 14:09:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:30 civarında gönderildi. ----------

Youtube icin ben vpn kullaniyorum ama vpn kullanmak istemeyenler icin

208.67.222.222
208.67.220.220

Dns de youtube aciyor ve hic bir sıkıntı yaratmiyor

bu dns de bende youtube girmiyor

---------- Mesaj saat 14:09:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:30 civarında gönderildi. ----------

Hocam benim verdiğim DNS'yi soruyorsanız.Şuan sorunsuz bir şekilde giriyor.

Cikarken dogrula diyor musun hocam cunku dns girip cikinca girmiyor ama cikarken dogrula deyince girmesi lazim isyerinde biz tum pc lerde kullaniyoruz insallah calisir hocam ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri