Youtube Analyticsde enteresan şeyler oluyor

• Kullanıcı FC Barcelona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

FC Barcelona

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,ayyarım önce bir haber kanalı açmıştım ve 1 aya 160 video yüklemişdim. Sonra yükledigim videolardan ikisi ihlal verdikden sonra video yuklemeyi dayandirdim. İhlal veren videolar 0.10 dollar kazandırmışdı yani demek olar ki, hiç kazandırmamışdı. Sonra üzerinden zaman keçdikce 160 videoya yine yavaş-yavaş bakılıyor ve cüzi de olsa kazandırıyordu. Video yüklemeyi dayandırdığım günden 2 hafta falan geçdikden sonra enteresan olaylar olmaya başladı.Analyticsde 13 dollar kazanç göstermesine rağmen bir iki günden sonra 13 dollar 12 dollara indi, sonrakı günlerde 10 dollara indi,sonra 9 dollara şimdi bakıyorum 8,21 dollara düşmüş. Hiç bir şey anlamadım.Kanalın ANalyticsinde günlük kazançda her gün 0.06-0.20 dollar kazandırdığını gösteriyor fakat total estimated earnings düşüyor. Böyle bir şey normalmi ve buna ne sebeb oldu? hiçbir şey anlamadım ben :confused:

İllegal yoldan izlenim gönderdiniz mi acaba videolara

İllegal yoldan izlenim gönderdiniz mi acaba videolara

hayır, bir iki videoma bir iki kez bakmış ola bilirim - o da videoma reklam çıkıyormu çıkmıyormu diye fakat en çok 4 kez yapmışımdır ve hiçbir reklama kliklemedim sadece bakdım yani buna göre boyle bir şey olmaz sanırım.

hayır, bir iki videoma bir iki kez bakmış ola bilirim - o da videoma reklam çıkıyormu çıkmıyormu diye fakat en çok 4 kez yapmışımdır ve hiçbir reklama kliklemedim sadece bakdım yani buna göre boyle bir şey olmaz sanırım.

anladım.bu konu beni aşar bu konu hakkında bir önceki yorumumdan gayrı bilgim yok kusura bakmayın

dostum sakın haftalık aylık olarak bakıyor olmayasın. günden güne o yüzden düşer

Korkucak bişey yok dostum analytics bölümünde son 365 gün olarak işaretle
r589k.jpg

son 30 güne göre değerlendirilir :D geçmiş güne dair gelecek gün düşük, fazla kazandırırsa haliyle total + - değişebilir.

ya kusura bakmıyın - aynen şu son 30 gün meselesini gözden kaçırmışım ben :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri