Youtube Aramalarda Anında Çıkma ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Güncel videolar üzerinde çalışıyorum.

Ama yüklediğim videolar youtube aramalarına çok geç düşüyor.

Bazen 5-6 saat sürüyor.

Videoları önce gizli yapıp sonra açıyorum yine fayda etmiyor.

Attığım videoları 1-2 dk içerisinde yt aramasına nasıl çıkarabilirim?

Bu konuya hakim birisi yardım edebilir mi

bir kaç farklı browser'dan (farklı kullanıcı/kanallar)dan videonun adını aratıp kaç sayfa gerideyse kendi videonuza gidin, sonra like verin, 2-3 tane :)

google aramalarında çıkıyorum

Bahsettiğim olay youtube aramalarında çıkmak

arama hacmi yüksek bir video yüklediyseniz eğer popüler olan videolar yüzünden çok geri sayfalarda oldugunuzdan göremiyorsunuzdur o gayet normal
artı olarak verdiğim yöntem youtubede indexlenmek için zaten

bir kaç farklı browser'dan (farklı kullanıcı/kanallar)dan videonun adını aratıp kaç sayfa gerideyse kendi videonuza gidin, sonra like verin, 2-3 tane :)

Geri sayfalarda değil ki hiç çıkmıyor youtube da.

---------- Mesaj saat 00:11:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:59 civarında gönderildi. ----------

arama hacmi yüksek bir video yüklediyseniz eğer popüler olan videolar yüzünden çok geri sayfalarda oldugunuzdan göremiyorsunuzdur o gayet normal
artı olarak verdiğim yöntem youtubede indexlenmek için zaten

kardeşim son 1 saat, en son yüklenen videolara bakıyorum.

Ayrıca kanal adını aratınca da çıkması gerekiyor video.

Youtube da olmuyor video.

---------- Mesaj saat 00:11:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:59 civarında gönderildi. ----------

kanal yenimi eğer yeniyse kanal olabilir benimde yeniyken yani 2 3 günlükken çıkmıyordu eğer yeni değilse o verdiğim yöndem 1 dakikanızı almaz bir yapın tekrar aratın yinede çıkmazsa bilmiyorum üstadlara bırakıyorum

Caner dediğim şey olmadı mı ?

Videoyu kesip biçiyorum logo ekliyorum gizli yükleyip her ayarını yaptıktan sonra açıyorum hiçbir şekilde aramalarda çıkamadım herşeyi denedim.

Annem 1 video atıyor şaak aramalarda ben yokum üzerimde bir abdestsizlik var son günlerde gibi :o

---------- Mesaj saat 00:17:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:22 civarında gönderildi. ----------

kanal yenimi eğer yeniyse kanal olabilir benimde yeniyken yani 2 3 günlükken çıkmıyordu eğer yeni değilse o verdiğim yöndem 1 dakikanızı almaz bir yapın tekrar aratın yinede çıkmazsa bilmiyorum üstadlara bırakıyorum

Bilinen her olasılığı denedim abi yoksa başlık açmam :)

Youtube aramalarında 5 dk içinde çıkamıyorum millet saniyesine çıkıyor.

Hmm bu durumda bana bi beş dakika verin bakalım birşey deneyeyim :)

konuyu dağıtmayalım hacım lütfen
valla kusura bakma kardeş peki konu olan yere yazdım dünde anlayan çıkmadı ondan :)

---------- Mesaj saat 00:24:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:18 civarında gönderildi. ----------

youtubede izlenim sayım 20 k civarıydı 10 gün önce örneğin 10 tl toplam kazançtı
gün geçtikçe izlenim arttığı halde youtubede
hergün bin izlenim düşüyor adsensede aynı oranla ortalama kazançta örneğin bugun
adsensede izlenim 4 k ya düştü toplam kazanç ortalamasıda 8,5 tl
kanallara bakıyorum izlenimde artıyo reklam geliride adsense neden gün gün düşüyor

valla kusura bakma kardeş peki konu olan yere yazdım dünde anlayan çıkmadı ondan :)

---------- Mesaj saat 00:24:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:18 civarında gönderildi. ----------

youtubede izlenim sayım 20 k civarıydı 10 gün önce örneğin 10 tl toplam kazançtı
gün geçtikçe izlenim arttığı halde youtubede
hergün bin izlenim düşüyor adsensede aynı oranla ortalama kazançta örneğin bugun
adsensede izlenim 4 k ya düştü toplam kazanç ortalamasıda 8,5 tl
kanallara bakıyorum izlenimde artıyo reklam geliride adsense neden gün gün düşüyor
belkı reklam cıkmıyor olabılır hocam onları kontrol edın derım.

Serkan abi yardım etti sağolsun herşeyi yap zamana bırak dedi yeni kanallarda olabiliyormuş yaşadığım durum

Benim yeni açtığım kanallarda arama sonuçlarına girmesi 1 saati buluyor.
arama sonuçları sayfasında filtreler kısmından son 1 saat yapınca benim yüklediğim videolar çıkıyor.

Vidyoyu Youtubedan çekiyorsan vidyo uzunluğu değiştir, Hd video ise 360p yayınla. Aynı başlık-aynı açıklama ile verme. vidyo başlığını direk birinin arayacağı şekilde yaz. Galatasaray - juventus maçı full özet yerine. Galatasaray juventus Sneijder gol gibi

Vidyoyu Youtubedan çekiyorsan vidyo uzunluğu değiştir, Hd video ise 360p yayınla. Aynı başlık-aynı açıklama ile verme. vidyo başlığını direk birinin arayacağı şekilde yaz. Galatasaray - juventus maçı full özet yerine. Galatasaray juventus Sneijder gol gibi

sil baştan video editliyorum başlık açıklama etiket yepyeni yine aramalara erken almıyor

yaptıklarını denedim kanal biraz yaş alsın bakalım düzelir herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri