Youtube araştırma timi açıklar ve buglar

Rigatomik

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bilgi birikim sahibi arkadaşlar ile 5 kişilik bir ekip kurmak istiyorum youtube ve adnsese işine üzün süre emek vermiş kendine has teknikleri ve bilgilere sahip kişiler ile oluşturacağımız bu ekip ile hızlı bir şekilde yüksek kazanç elde etmeye yönelik çalışmalar yapılacaktır

Bu tarz bir oluşumda yer almak isteyen ve gerçekten kendine has bilgilere sahip kişiler var ise konu altında skype adresini yazsınlar

Hali hazırda bütün buglar hakkında bilgim mevcut olmak ile birlikte bir tek liste basına yerleşme konusu kalmıştır

kuracağımız ekip ile liste basına gelmek hakkında teoriler üretip uygulanabilir yolları ortaya çıkarmak ilk hedefimiz olacaktır

Bir kaç farklı liste basına gelme bilgim mevcuttur ama kalıcığılı uzun süreli değildir

Demem o ki hem arkadaş ortamı hemde iş ortamını bir arada çalışma ortamı oluşturmaya çalışıyorum

Bilinen bir geçek varsa o da tek basına belli bir yere kadar ilerlene bilecegidir

Aylık geliri min 5000 tl üzeri olan arkadaşların programa dahil olmasını rica ediyorum

gelirim 5 bin değil ama üretkenim uyarsa pm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri